Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου – Έχεις Φτάσει Σε Ένα Σταυροδρόμι

ΖΩΔΙΑ

17/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου – Έχεις Φτάσει Σε Ένα Σταυροδρόμι

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου – Έχεις Φτάσει Σε Ένα Σταυροδρόμι

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Θα μπορούσες να λάβεις πολλά υπόψη για να διατηρήσεις τη θέση σου ή να επιμείνεις στις πεποιθήσεις σου τώρα. Μπορεί να έχεις συναντήσει αντίσταση από κάποιον, σχετικά με το ένα ή και με τα δύο από τα παραπάνω. Ίσως όμως να έχεις φτάσει σε ένα σταυροδρόμι εξαιτίας αυτών. Αν πιστεύεις πως έχεις δίκιο να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι μια άποψη.. τότε συνέχισε. Εξαρτάται όμως από σένα να αποφασίσεις αν η ενέργεια που επενδύεις, αξίζει πραγματικά τον κόπο.

 

Ταύρος

Είτε πρόκειται για τη ζωή γενικά είτε για ένα συγκεκριμένο άτομο που προσπαθεί να σβήσει το πάθος ή τον ενθουσιασμό σου, θα νιώσεις πως ματαιώνονται με κάποιο τρόπο οι προσπάθειές σου. Μπορεί η ιδέα σου για διασκέδαση να έρχεται σε σύγκρουση μ’ αυτό που θέλει κάποιος άλλος. Όμως μην βιάζεσαι να συμβιβαστείς αμέσως με ό,τι πιστεύεις πως θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο σου. Επειδή αυτό το αντιφατικό κύμα.. θα είναι σύντομο.

 

Δίδυμοι

Ένα τεράστιο ουράνιο τόξο μπορεί να κρέμεται πάνω από την καριέρα σου αυτή τη στιγμή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και κάπου αλλού «χρυσός» που περιμένει να βρεθεί. Πρέπει να γνωρίζεις όμως πως τα ουτοπιστικά οράματα, σε οδηγούν σε δύσκολες περιοχές. Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπεις κάτι στο επαγγελματικό μέτωπο μέσα από ροζ γυαλιά. Αυτό όμως, μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή από εκεί που χρειάζεται να εστιάσεις με σοβαρότητα!

 

Καρκίνος

Πιθανότατα δεν θα κρύψεις την απογοήτευσή σου. Ίσως, νιώθεις ότι η ευγενική προσέγγιση ανθρώπων και καταστάσεων, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως οι προσπάθειές σου συναντούν έλλειψη κατανόησης, μην αφήσεις τον θυμό σου να θεριέψει, γιατί δεν θα φέρει την υποστήριξη ή τη συνεργασία που χρειάζεσαι. Γι’ αυτό συμβούλεψε τον εαυτό σου, πως μόνο οι πληγωμένοι άνθρωποι κάνουν κακό στους ανθρώπους.

 

Λέων

Θα λάβεις μια υπενθύμιση σήμερα, πως η διασκέδαση κοστίζει συχνά χρήματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να κάνεις μια επανεκτίμηση της οικονομικής σου κατάστασης που θα σου επιβεβαιώσει, πως πληρώνεις περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει η τσέπη σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε τυχόν περικοπές όσων έχεις τη δυνατότητα να περικόψεις, χωρίς να σταματήσεις να αγοράζεις φυσικά, αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι.

 

Παρθένος

Όλα τα κύματα έρχονται και φεύγουν ! Κι έχουν πάντα μικρή διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο ό, τι μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να φτάσεις. Το σημαντικό όμως με τα κύματα, είναι πως δεν αργεί να εμφανιστεί το επόμενο. Γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι πιστεύοντας πως έχασες μια ευκαιρία, γιατί δεν σε έχει προσπεράσει. Αντιθέτως, υπενθύμισε στον εαυτό σου πως προσελκύεις, αυτό που είναι δικό σου.

 

Ζυγός

Μην πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε λάθος πορεία ή τροχιά… παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν θαύμα. Νιώθεις πως κάτι σε ελκύει σαγηνευτικά, από απόσταση. Όμως κάθε φορά που νομίζεις πως έφτασες στον προορισμό σου, αυτός φαίνεται όλο και πιο απομακρυσμένος. Είναι σημαντικό να μην σταματήσεις… ή να μην αλλάξεις κατεύθυνση εξαιτίας της απογοήτευσής σου. Εμπιστέψου πως ο τρόπος που βαδίζεις με αυτοπεποίθηση είναι ο σωστός για να συνεχίσεις!

 

Σκορπιός

Αν η πρόοδος που επιθυμείς είναι αργή και δύσβατη, δες το σαν ένδειξη για να μην πιέζεις τον εαυτό σου τόσο πολύ. Φυσικά κοιτάζοντας τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου, νιώθεις πως δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις το πόδι σου από το γκάζι. Ίσως επίσης χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να ενισχύσεις την εστίασή σου σε ό,τι πρέπει να γίνει. Όμως αυτό είναι το εισιτήριό σου για να απολαύσεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, χωρίς ενοχές αργότερα!

 

Τοξότης

Η επιρροή του Φεγγαριού στο σπίτι που μοιράζεσαι με την οικογένειά σου, θα είναι λίγο δραματική τώρα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως πρέπει να εξετάσεις ρεαλιστικά μια οικογενειακή σου υπόθεση. Μπορεί όμως να οφείλεται, σε κάποια άτομα του συναισθηματικού σου κόσμου, που θέλουν να προσφέρουν πληροφορίες ή να εισακουστεί η γνώμη τους. Γι’ αυτό προς το παρόν, προσπάθησε να μην τροφοδοτήσεις, αυτή την ήδη τη μπερδεμένη, θολή και ενοχλητική ενέργεια.

 

Αιγόκερως

Είσαι ούτως ή άλλως ταλαντούχα και σοφή! Θα μπορούσες να πιστέψεις πως είσαι ενημερωμένη για κάτι… και γνωρίζεις πώς πρέπει να γίνει. Κάποιος όμως μπορεί να σε θεωρήσει άκαμπτη ή αυταρχική. Η μέση λύση, σε πρώτη φάση, περιλαμβάνει να καταστήσεις σαφές, πως ακούς όλες τις απόψεις. Λίγος σεβασμός από μεριάς σου, βοηθά να γίνει σεβαστή η σοφία που βασίζεται στην εμπειρία σου.

 

Υδροχόος

Αξίζει να φτιάξεις μια λίστα ελέγχου – ψυχική ή άλλη – για το τι θέλεις να πετύχεις ή να βιώσεις. Αυτό, μόνο ο Κρόνος σε ενθαρρύνει να το κάνεις. Θέλει επίσης να αξιολογήσει αυτό που δημιουργείς και να σου υπενθυμίσει πού θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από όσο πίστευες…. ή να κάνεις επιπλέον υπομονή. Ο Κρόνος δεν προσπαθεί να καταστρέψει τα σχέδιά σου ή να μειώσει τον ενθουσιασμό σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να δεις τα οφέλη αυτής της σύντομης αναστολής.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα στρέψει την προσοχή σου από τις ευθύνες… σ’ αυτό που πιστεύεις πως είναι πολύ πιο διασκεδαστικό ή ενδιαφέρον. Όμως μπορείς να συνδυάσεις τη φαντασία σου, μ’ αυτό που πρέπει να γίνει πρακτικά ή σοβαρά. Με θετική στάση και προσέγγιση, θα μπορέσεις να κάνεις πολύ πιο εύκολα τη δουλειά σου, με ό,τι θεωρούσες μέχρι τώρα… οδυνηρά πληκτικό.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

5.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Νιώθεις αυτοπεποίθηση… κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο αισιόδοξη. Η αισιοδοξία σου, θα σε

ΖΩΔΙΑ

4.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ώρα για δράση, οπότε άδραξε την ημέρα! Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι

ΖΩΔΙΑ

2.12.2021 6:00 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Απροσδόκητες και ανησυχητικές εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το παιχνίδι.

ΖΩΔΙΑ

1.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικής, είχε σαν αποτέλεσμα να εκπληρωθούν πολλοί από τους στόχους

ΖΩΔΙΑ

30.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και

ΖΩΔΙΑ

29.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ημέρα φροντίδας και προσοχής γι’ αυτό και μια επιπόλαιη προσέγγιση, μπορεί να σου

thess

Επικαιρότητα

RETRO NEWS - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

7.12.2021 5:30 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή