Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου –  Έχετε Τα Άστρα Στο Πλευρό Σας

ΖΩΔΙΑ

27/09/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου –  Έχετε Τα Άστρα Στο Πλευρό Σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου –  Έχετε Τα Άστρα Στο Πλευρό Σας

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τον τελευταίο καιρό τα σχέδιά σας συνάντησαν κάποιες αναπόφευκτες καθυστερήσεις… Αλλά στην αρχή της νέας εβδομάδας αρκεστείτε στο να παραμείνετε ψύχραιμοι για να πάτε παρακάτω. Είναι καλύτερα να μην αναλάβατε επιπλέον υποχρεώσεις, μέχρι να διεκπεραιώσετε όσες έχετε σε εκκρεμότητα!

 

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέλετε να συζητήσετε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε με την είσοδο της νέας εβδομάδας! Έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τους στόχους και τα όνειρά σας για να ακούσετε τις απόψεις τους. Καλή είναι η σκέψη σας, αρκεί να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει προς άλλες κατευθύνσεις!

 

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δυνατοί στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Αυτά θα είναι και τα όπλα σας για κλείσετε δια παντός ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και να δράσετε χωρίς σκέψη… Να κάνετε μελετημένες κινήσεις για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Επιπλέον, προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας!

 

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσέξτε τα βήματά σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Θα υπάρχει μια προδιάθεση να κάνετε λάθη, επειδή νομίζετε ότι ξέρετε πού βαδίζετε… Αλλά μπορεί να προκύψει κάτι που θα σας διαψεύσει ή να αποκαλύψει ότι ένα άτομο δεν ήταν απόλυτα ειλικρινές μαζί σας. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να αποφύγετε παγίδες που ενδέχεται να στήνουν κάποιοι για εσάς. Να μετράτε την κάθε κίνησή σας, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας!

 

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα «βουνό» από υποχρεώσεις και καθήκοντα! Αυτός είναι ο λόγος που θα πιεστείτε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην σκέφτεστε καθαρά και να μην μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αν νιώσετε σαν καράβι δίχως πηδάλιο που το παρασέρνουν τα κύματα, είναι η στιγμή να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Βάλτε ένα τέλος σε όσα τελικά σας βγάζουν εκτός πορείας και σας ταλαιπωρούν. Πρέπει στο εξής να μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί θα καταλήγετε μόνο σε αδιέξοδα!

 

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η υλοποίηση των στόχων σας θα συναντήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στην αρχή της νέας εβδομάδας! Μόνο ευχάριστη δεν θα είναι αυτή η συγκυρία, αφού θα σας βγάλει από την πορεία και το πρόγραμμά σας. Αλλά δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο νομίζετε. Παραμερίστε τις απαισιόδοξες σκέψεις και συνεχίστε να προχωράτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έχετε τα άστρα στο πλευρό σας και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να φτάσετε στα αποτελέσματα που θέλετε!

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πάντα! Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτή την τακτική, είναι να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Δεν χρειάζεστε όλο αυτό το δράμα στη ζωή σας, γι’ αυτό διαθέστε χρόνο στο να καθαρίσετε τη σκέψη σας. Μόλις εκτιμήσετε τη φάση που βρίσκεστε, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι στο μυαλό σας και μόνο. Η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο νομίζατε!

 

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η πίεση που βιώνετε τον τελευταίο καιρό σας έχει εξαντλήσει! Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με μειωμένη ενέργεια, με κίνδυνο να κάνετε λάθη και να πάρετε αποφάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν. Αρκετά με αυτή την κατάσταση, τώρα τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια παύση, για να μελετήσετε τα δεδομένα σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Μόνο έτσι θα απαλλαγείτε από βαλτωμένα προβλήματα, θα καθαρίσει η σκέψη σας και θα μπορέστε να επαναφορτιστείτε. Μετά θα επιστρέψετε δριμύτεροι στη δράση, αποφασισμένοι να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι, πάντα καταφέρνετε να διαχειρίζεστε όσα προκύπτουν στην πορεία σας!

 

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αναθαρρήστε! Τα άστρα στρατεύονται στο πλάι σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, ανορθώνοντας τη ζωή σας σε εντελώς καινούργια επίπεδα. Θα δείτε να σημειώνετε γρήγορη πρόοδο στα όνειρα και τους στόχους σας, φτάνοντας σχεδόν στη γραμμή τερματισμού. Αλλαγές προς το καλύτερο σας προσεγγίζουν για να ωριμάσετε και να ευημερήσετε. Αξιοποιήστε τώρα όλη αυτή την εύνοια της ατμόσφαιρας, αδράξτε τις ευκαιρίες για να βγάλετε κάθε εμπόδιο από τη διαδρομή σας. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο, για να χαράξετε το πιο λαμπρό σας μέλλον!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πρέπει να διεκπεραιώσετε πολλές νέες ευθύνες στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Η κατάσταση θα αποτελέσει πραγματική δοκιμασία, τόσο για την ωριμότητα όσο και για τις δεξιότητές σας… Αλλά η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σας, είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία σας. Κοιτάξτε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, με απόλυτη επίγνωση ότι θα πετύχετε όσα θέλετε. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμά σας και να διαχειρίζεστε πιο ευέλικτα το χρόνο σας!

 

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα αίσθημα αβεβαιότητας… Αυτή η σύγχυση μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, όπως και για τα γεγονότα που βιώνετε. Αλλά αυτή η ατμόσφαιρα θα αλλάξει σύντομα, θα καταφέρετε να δείτε φως στην άκρη του τούνελ. Μόλις συνειδητοποιήσετε όσα συμβαίνουν, θα μπορέσετε να στήσετε και τα καινούργια σχέδιά σας για το μέλλον!

 

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, κάποιες εργασιακές δυσκολίες σας προσεγγίζουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αλλά αν κινηθείτε με σύνεση και εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει. Μόνο με πραγματική δουλειά μπορείτε να εξαλείψετε τα εμπόδια από την πορεία σας. Αν ακούσετε να «χτυπούν» προειδοποιητικά καμπανάκια και για τα οικονομικά σας, κόψτε άμεσα τα περιττά έξοδα!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

28.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Σήμερα είναι ημέρα δράσης. Ξέρεις τι θέλεις κι έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, τολμάς να δραστηριοποιηθείς,

ΖΩΔΙΑ

27.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις άνοση από αυτές,

ΖΩΔΙΑ

26.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Κατακλύζεσαι από αισθήματα αβεβαιότητας κι αυτά σε ωθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η

ΖΩΔΙΑ

25.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό πιθανότατα αντανακλά το πόσο πλούσιος έχει

ΖΩΔΙΑ

24.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική

ΖΩΔΙΑ

23.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να βιώνεις τελευταία μια συναισθηματική αλλαγή. Και μάλλον το άλλο άτομο το έχει

thess

Επικαιρότητα