Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου – Mια Ασυνήθιστη Ευπρόσδεκτη Εξέλιξη

ΖΩΔΙΑ

25/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου – Mια Ασυνήθιστη Ευπρόσδεκτη Εξέλιξη

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου – Mια Ασυνήθιστη Ευπρόσδεκτη Εξέλιξη

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό πιθανότατα αντανακλά το πόσο πλούσιος έχει γίνει ο κόσμος σου σε επιλογές και ευκαιρίες. Το να εκμεταλλευτείς μία, σημαίνει πως πρέπει να κάνεις καινούργιες προσπάθειες ή να εστιάσεις με διαφορετικό τρόπο τώρα. Σύντομα όμως, η απογοήτευση ή η αγανάκτηση μπορεί να μετατραπεί σε καθησυχασμό μόλις νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για όλα όσα διαχειρίζεσαι. Πρόκειται να γίνεις μία εντυπωσιακή πολυπράγμων!

 

Ταύρος

Πιο εύκολα σκεφτόμαστε το «χειρότερο σενάριο». Όμως μια αρνητική σκέψη οδηγεί τις καταστάσεις, στο σημείο που προσπαθούμε ν’ αποφύγουμε. Κάποιος λόγος ανησυχίας σε έναν τομέα της ζωής σου, μπορεί να είναι διογκωμένος ή υπερβολικός τώρα. Επομένως, άντλησε σιγουριά από ό,τι είναι πραγματικό, σταθερό και διαχειρίσιμο. Αν διαταραχτεί η φαντασία σου, θα αναζητήσει ή θα δημιουργήσει αμφιβολίες. Κι αυτό είναι περιττό.

 

Δίδυμοι

Πολλές φορές μιλάμε για την επιτυχία του άλλου, λέγοντας πως στάθηκε τυχερός. Ωστόσο, ακόμη και όταν μια ασυνήθιστη, τυχερή ή ευπρόσδεκτη εξέλιξη φτάνει σε όλο της το μεγαλείο, παραβλέπουμε το γεγονός πως την έφερε η προσπάθεια και η πίστη μας. Μπορεί να φανεί πως σε βρήκε κι εσένα μια παρόμοια τύχη τώρα. Πίστεψε όμως την εσωτερική σου φωνή, αν υπονοεί πως οι προσπάθειές σου το έκαναν πραγματικότητα… και δεν ήταν τυχαίο. Το κέρδισες με την επιμονή και την αξία σου.

 

Καρκίνος

Πολλά πράγματα που σου φαίνονται παράλογα ή δισεπίλυτα έχουν τη λύση τους. Θα χρειαστεί όμως να αποδεχτείς πως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τρέχουσες ή φαινομενικά άσκοπες συνθήκες … απαιτούν αρκετή φαντασία και προσπάθεια από μεριάς σου. Αξιοποίησέ τα και τα δύο και σύντομα θα διαπιστώσεις… πως ό,τι φαίνεται ανόητο θα σου φανεί πέρα για πέρα λογικό.

 

Λέων

Όλοι γνωρίζουν πως ένα απρόσεκτο μήνυμα μπορεί να δημιουργήσει ενόχληση ή πρόβλημα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει τόσο συχνά όταν μιλάμε ο ένας στον άλλον ανοιχτά, πρόσωπο με πρόσωπο. Επομένως για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις ακριβώς αυτό, με ένα συγκεκριμένο άτομο. Συζητώντας ανοιχτά, κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια τον άλλον θα κρατήσει τέτοιου είδους προβλήματα, μακριά.

 

Παρθένος

Αν κάποια άτομα πιστεύουν πως είσαι αρκετά φιλόδοξη, ίσως πιστεύεις πως εσύ διεκπεραιώνεις απλά, τα καθήκοντά σου. Αν είχες επιλογή, πιθανότατα θα επέλεγες να ασχοληθείς με κάτι πιο εμπνευσμένο. Ίσως βέβαια χρειαστεί χρόνος και αναμονή για να μπορέσεις να το κάνεις. Ό,τι κι αν επιδιώκεις πιθανότατα εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Και ίσως να μην είναι τόσο μακροπρόθεσμος, όσο νομίζεις.

 

Ζυγός

Πώς ορίζεις την επιτυχία? Υπάρχει μια αλήθεια για την επιτυχία… που περιλαμβάνει το να ξυπνάμε κάθε μέρα και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Όμως συχνότερα, μετριέται σε χρήματα και σε μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό. Έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις – και να ξεκινήσεις – μια νέα τροχιά που θα σου προσφέρει επιτυχία και ικανοποίηση. Ίσως όμως χρειαστεί να κάνεις έναν – δυο συμβιβασμούς σ’ αυτό.. που αυτή τη στιγμή θεωρείς άνετο.

 

Σκορπιός

Ένα αποτέλεσμα ή μια επιτυχία, μπορεί να μοιάζει με μια άσκηση… διόλου επιστημονική. Ίσως, δεν έχεις προηγούμενο, για να αναφερθείς σχετικά με το τι χρειάζεται εστίαση και προσπάθεια. Αυτό μπορεί να κάνει μια επιδίωξη ή ένα τολμηρό βήμα να φαίνεται ακόμα πιο αβέβαιο ή τρομακτικό. Μπορείς όμως να μειώσεις την αβεβαιότητα ή τον τρόμο, αν πιστέψεις ακράδαντα, πως είναι σωστή μια ενέργεια που σκέφτεσαι να κάνεις.

 

Τοξότης

Ίσως θελήσεις να δεις αποδείξεις για τις ικανότητές σου σε έναν συγκεκριμένο τομέα πριν τον πιστέψεις. Όλοι έτσι σκεφτόμαστε κάποιες στιγμές. Μπορεί επίσης να νιώσεις πως δοκιμάζονται οι ικανότητές σου να ανταπεξέλθεις εκεί.. που προς το παρόν νιώθεις αβέβαιη. Όμως μια επερχόμενη τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, θα σου επιβεβαιώσει πως είσαι φτιαγμένη από ατσάλι…κι ας μην το πίστευες.

 

Αιγόκερως

Η θετική αλλαγή είναι σταδιακή. Όμως θα σου φανεί σαν ένας επίμονος κι ενοχλητικός πόνος στην πλάτη, όταν μια διαδικασία που ξέρεις ότι πρέπει να συμβεί νωρίτερα… χρειάζεται χρόνια για να προχωρήσει. Προσπάθησε να δεχτείς πως έχεις κάνει όλα όσα χρειάζεται να κάνεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή – προς το παρόν. Σύντομα, η δυναμική που έχεις δημιουργήσει από την προσπάθεια και την υπομονή σου, θα σε απασχολήσει περισσότερο με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς.

 

Υδροχόος

Ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα σε έναν συγκεκριμένο τομέα μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που επένδυσες. Οπότε πιθανότατα θα ένιωθες μεγαλύτερη έμπνευση αν σε είχαν διαβεβαιώσει, πως περισσότερη προσπάθεια θα έφερνε ένα πολλά υποσχόμενο…. ή ακόμα καλύτερα, επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα καλά νέα είναι πως είσαι πολύ κοντά για να συμβεί αυτό. Λοιπόν, μη σταματάς τώρα!

 

Ιχθύες

Μπορεί να μην έχεις βιώσει την απογοητευτική ή ενοχλητική επιρροή του κοινού σ’ ένα στούντιο που σου φωνάζει τι πρέπει να διαλέξεις. Όμως αυτή τη στιγμή θα νιώσεις διχασμένη ανάμεσα σε δύο επιλογές. Πολλά βέβαια εξαρτώνται, από την προθυμία σου να ρισκάρεις. Ωστόσο, αν νιώθεις έστω και λίγο θαρραλέα τώρα για μια επιλογή… τότε έχεις και την απάντηση.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

7.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η ζωή σου δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως θα ήθελες και τελικά αποφασίζεις να πάρεις

ΖΩΔΙΑ

5.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Νιώθεις αυτοπεποίθηση… κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο αισιόδοξη. Η αισιοδοξία σου, θα σε

ΖΩΔΙΑ

4.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ώρα για δράση, οπότε άδραξε την ημέρα! Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι

ΖΩΔΙΑ

2.12.2021 6:00 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Απροσδόκητες και ανησυχητικές εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το παιχνίδι.

ΖΩΔΙΑ

1.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικής, είχε σαν αποτέλεσμα να εκπληρωθούν πολλοί από τους στόχους

ΖΩΔΙΑ

30.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και

thess

Επικαιρότητα

RETRO NEWS - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

7.12.2021 5:30 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή