Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου  –  Με Μια Αίσθηση Έντασης

ΖΩΔΙΑ

13/09/2021 6:30 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου  –  Με Μια Αίσθηση Έντασης

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου  –  Με Μια Αίσθηση Έντασης

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ορμάτε στη νέα εβδομάδα με επαναστατική διάθεση! Τώρα που νιώθετε ικανοί να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, θα αντιληφθείτε ότι απολαμβάνετε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Να ξέρετε ότι μπορείτε να αξιοποιήστε αυτή την αίσια οπτική για καιρό, τονώνοντας τη διάθεση και την αισιοδοξία σας!

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό με εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο σας… Αλλά το άγχος σας για το μέλλον θα αρχίσει να απομακρύνεται με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας! Θα είστε σε θέση να αποβάλετε κάθε αρνητισμό και να στραφείτε στα επόμενα βήματά σας. Θετικές εξελίξεις έπονται στον οικογενειακό τομέα που θα σας δώσουν πολλή χαρά!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι πολλές υποχρεώσεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας θα είναι πιεστικές! Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά, γι’ αυτό πρέπει να οργανώσετε άρτια τον χρόνο σας ώστε να διεκπεραιώσετε τις τόσες ευθύνες. Μόνο έτσι θα κινηθείτε πιο αποδοτικά και δεν θα ρισκάρετε να εξαντληθείτε. Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσους θα εμφανιστούν πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, ουσιαστικά θα επιθυμούν να δουν την αποτυχία σας!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα επιφορτισμένοι με αρκετή πίεση! Στόχος σας είναι να βάλετε επιτέλους ένα τέλος σε προβλήματα που επιμένουν και σας αγχώνουν. Πάψτε να είστε συντηρητικοί, τώρα πρέπει να τολμήσετε να επαναστατήσετε: Ανατρέψτε τις καταστάσεις και κάντε τις αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν άμεσα τη ζωή σας!

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα σχόλια των άλλων μπορούν να σας πληγώσουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε τις πολλές επαφές, να διαθέσετε χρόνο για να βρείτε τη δική σας ισορροπία. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε την εστίασή σας, ώστε να αξιοποιήσετε τις εξελίξεις που σας προσεγγίζουν και να τονώσετε τη διάθεσή σας. Έχετε καθήκον προς τον εαυτό σας να είστε ήρεμοι και ικανοί να διαχειριστείτε τα θέματά σας. Ακόμα κι αν ανατρέπονται τα σχέδιά σας, θα προχωράτε πιο εύκολα!

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αποφύγετε κάθε είδους ακραίες και παράλογες συμπεριφορές στην αρχή της νέας εβδομάδας! Μην ρισκάρετε να λάβετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, ούτε να απομακρυνθείτε από το κοινωνικό σύνοδο. Να δώσετε στους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, την ευκαιρία να σας βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας. Μείνετε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας!

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με μια αίσθηση έντασης! Τα πολλά μέτωπα που έχετε αναλάβει να διαχειριστείτε, απαιτούν συνεχή εγρήγορση για να μην χάνετε τον έλεγχό τους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να οπλιστείτε με υπομονή σας και να οργανωθείτε. Έτσι θα αποδίδετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας και θα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν τα νεύρα σας όσο κι αν πιεστείτε… Μόνο με ψυχραιμία θα δώσετε αίσια τροπή σε όλα!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην επιστρέψετε στα όποια εμπόδια να σας βγάλουν εκτός πορείας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Τώρα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με θετικά αποτελέσματα. Μείνετε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας. Οι χαμηλοί τόνοι στις συζητήσεις με μέλη της οικογένειας, θα βοηθήσουν να αποφύγετε ενδεχόμενες εντάσεις και διαφωνίες!

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η νέα εβδομάδα σας προσεγγίζει με αίσιο πρόσημο! Τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε πολλά προβλήματα και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα έχοντας τα άστρα στο πλευρό σας. Αναλάβετε δράση και πάρτε τις αποφάσεις σας με γνώμονα τη λογική και τη σύνεση… Οι όποιες ανεύθυνες κινήσεις θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αν και πολλοί θα ισχυριστούν ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς, δεν θα ισχύει πάντα γι’ αυτό να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που δείχνετε εμπιστοσύνη!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, να είστε ευέλικτοι αλλά και αποφασιστικοί στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα εμπόδια ή/και τα προβλήματα που θα εμφανιστούν στην πορεία σας. Έχετε τα φόντα να σημειώσετε επιτυχίες, αρκεί να πιστεύετε στον εαυτό σας και την πορεία που έχετε επιλέξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες και να κάνετε μια νέα αρχή!

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια θέματά σας αντιμετώπισαν καθυστερήσεις που σας δημιούργησαν πίεση… Αλλά με την είσοδο της νέας εβδομάδας θα μπουν σε πορεία επίλυσης και θα νιώσετε την ατμόσφαιρα να βελτιώνετε! Είναι καιρός να αρχίσετε να αποσυμπιέζεστε και να χαλαρώνετε, καθώς περνάτε σε μια νέα και πιο δημιουργική φάση ζωής. Μπορείτε πλέον να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν οριστικά, θα κάνετε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα γεμάτο ορμή και αισιοδοξία!

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η καινούργια εβδομάδα διαχέει θετικές δονήσεις στη ζωή σας! Αυτές θα είναι το εργαλείο για να αντλήσετε δύναμη από μέσα σας, να ξεκαθαρίσετε όσα σας πίεσαν και σας μπέρδεψαν τον τελευταίο καιρό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τον πανικό και τις αχρείαστες συγκρούσεις με τα άτομα γύρω σας… Προτιμήστε να διαθέσετε όλο αυτό τον χρόνο και την ενέργεια για να βάλετε σε σειρά τα δικά σας θέματα!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

19.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή συνηθισμένα δεν σ’ ενδιαφέρει, τότε γίνε λιγάκι

ΖΩΔΙΑ

18.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. Όμως η αβεβαιότητα που νιώθουν,

ΖΩΔΙΑ

17.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα μπορούσες να λάβεις πολλά υπόψη για να διατηρήσεις τη θέση σου ή να

ΖΩΔΙΑ

16.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να αισθανθείς πως η προσοχή σου εστιάζει σε πτυχές του παρελθόντος που σε

ΖΩΔΙΑ

15.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε κόντρα. Ίσως

ΖΩΔΙΑ

14.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η φράση «θα υποστώ τις συνέπειες» τείνει να δημιουργεί μια αίσθηση φόβου. Υποδηλώνει ότι

thess

Επικαιρότητα