Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος και πλανητικές μετακινήσεις: Πως θα επηρεάσουν την ερωτική μας ζωή;

ΖΩΔΙΑ

20/05/202410:45 μμ

Πανσέληνος και πλανητικές μετακινήσεις: Πως θα επηρεάσουν την ερωτική μας ζωή;

Αυτή την εβδομάδα, πολλά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις στις ερωτικές και διαπροσωπικές σχέσεις μας.

Πανσέληνος και πλανητικές μετακινήσεις: Πως θα επηρεάσουν την ερωτική μας ζωή;

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Επιπλέον, οι πλανήτες εισέρχονται στο ζώδιο των Διδύμων και ξεκινάει ένα πιο επικοινωνιακό και ανάλαφρο διάστημα. Στις 23/5, η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, είναι ένα τυχερό φεγγάρι που τονώνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση μας.

Από αυτό το φεγγάρι θα επηρεαστούν περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών. Την ίδια ημέρα, ο Δίας θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος φέρνει χαρά, επιτυχίες και ευχάριστες εξελίξεις ή γνωριμίες στο ερωτικό κομμάτι. Σε όλο αυτό συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σε όψη εξαγώνου, δημιουργώντας μια άκρως ρομαντική διάθεση. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Δίδυμους και αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας αποκτά μια πιο εγκεφαλική διάσταση.

Στις 25/5 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει έντονα πάθη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μοιραίες γνωριμίες. Η εβδομάδα κλείνει με ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, δηλαδή την είσοδο του Δία στους Διδύμους. Ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο από τις 26/5/2024 έως τις 10/6/2025 και αυτή είναι μια θέση που θα ευνοήσει κυρίως Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας μετακινούνται στο ζώδιο των Διδύμων από αυτή την εβδομάδα, επομένως ετοιμαστείτε για ένα διάστημα γεμάτο συζητήσεις, επαφές, ραντεβού και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μάλιστα ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Το ζώδιο των Διδύμων ταιριάζει αρκετά στη δική σας ιδιοσυγκρασία και σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις και, αν επιθυμείτε, να οργανώσετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Η εβδομάδα αυτή λοιπόν χαρακτηρίζεται από ανάλαφρη διάθεση και εξωστρέφεια και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθείτε πιο άμεσα και ειλικρινά.

Τώρα ο έρωτας θα είναι ένα πιο εγκεφαλικό παιχνίδι για εσάς και σας έλκει το χιούμορ, η ευφυΐα και το πνεύμα στους άλλους. Εκφράστε λοιπόν τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και μη διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο με έξυπνο τρόπο. Στις 25/5 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια όψη που μπορεί να φέρει ερωτικά μηνύματα και εξομολογήσεις ή ακόμα μια νέα γνωριμία μέσα από φίλους και παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να δείτε κόσμο ή για να βγείτε ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι από τις πιο ευνοϊκές για εσάς, αφού λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα συναντηθεί με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, την επέκτασης και της αφθονίας. Αυτή η ερωτική σύνοδος θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που θα εκπέμπετε γοητεία και μαγνητισμό και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε όποιον-α επιθυμείτε. Ετοιμαστείτε λοιπόν για θετικές εξελίξεις και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες και να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν μέσα στις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε το κλίμα, να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Στις 23/5 η Πανσέληνος στον Τοξότη αγγίζει έναν πιο συναισθηματικό οίκο για εσάς και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις ή βαθιές συνειδητοποιήσεις. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε μέσα σε μια σχέση ή σε ένα γάμο μπορεί να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα στρέφει όλα τα φώτα επάνω σας αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας θα εισέλθουν στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε σιγά-σιγά τα πάνω σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 23/5 θα σας χαρίζει γοητεία, ομορφιά και μαγνητισμό, επομένως ετοιμαστείτε για καινούριες κατακτήσεις και όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα νιώσετε την επιθυμία να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις και αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα καταφέρετε να εξομαλύνετε το κλίμα και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή ακριβώς απέναντι σας. Αυτό το δυναμικό φεγγάρι ολοκληρώνει μια κατάσταση και σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση σας, εάν αυτό επιθυμείτε. Στις 25/5 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια όψη που αναζωπυρώνει καταστάσεις και μπορεί να φέρει παθιασμένες ερωτικές γνωριμίες και επαφές. Το πιο σημαντικό όμως όλων, είναι η είσοδος του Δία στο δικό σας ζώδιο από τις 26/5 έως και τον Ιούνιο του 2025. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας. Θα σας δοθεί το κίνητρο να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τις τολμηρές κινήσεις που μπορεί μέχρι τώρα να αναβάλατε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ανανεωθείτε και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχουμε τη μοναδική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Οι φίλοι αυτές τις ημέρες θα είναι κοντά σας και θα σας δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη τους. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες ή να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Ίσως να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε όλο αυτό δίνει μια πιο ρομαντική διάθεση και σας βοηθάει να συνδεθείτε σε βάθος με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Η μετακίνηση του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο των Διδύμων θα αγγίξει ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την επιθυμία να κλείσετε κύκλους και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση ώστε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά ή να έχετε κρυφές επαφές και συναντήσεις. Μάλιστα, ο Δίας θα παραμείνει στους Δίδυμους έως τον Ιούνιο του 2025 και μέσα στο επόμενο έτος θα σας προσφέρει ψυχολογική ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή και να σηκώσετε το κεφάλι από τις υποχρεώσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου διαστήματος. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας προχωράνε στους Διδύμους, δηλαδή σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει καλύτερα και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες. Με τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων, την Αφροδίτη, στους Δίδυμους από τις 23/5 θα μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες και δεν αποκλείεται να δείτε μια φιλική σχέση να εξελίσσεται σε κάτι πιο ερωτικό. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη, ένα θετικό φεγγάρι για εσάς που σας καλεί να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή να πραγματοποιήσετε επιτέλους τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως αυτές τις ημέρες να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας χαρίσει αισιοδοξία και νόημα στην καθημερινότητα σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας ή να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός απογόνου. Στις 25/5 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλάει για έντονα πάθη και σας δημιουργεί την επιθυμία να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα πρόσωπο. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 έως τον Ιούνιο του 2025 δίνει ώθηση στα όνειρα σας και φέρνει στη ζωή σας ανθρώπους υποστηρικτικούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους και όραμα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα κρύβει μια πολύ θετική έκπληξη για εσάς. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και των απολαύσεων, θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου και στις 23/5 θα συναντηθεί με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας. Αυτή η μοναδική πλανητική συνάντηση θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, αφού θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα ανεβάσει τη διάθεση σας. Θα έχετε ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αναζητήστε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οργανώστε ένα ταξίδι, και μη διστάσετε να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια και να οραματιστείτε το κοινό σας μέλλον. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε όλο αυτό προσθέτει μια ρομαντική νότα και βοηθάει να συνδεθείτε πνευματικά και ψυχικά με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι συναισθηματικά και ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ
Από αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας θα προχωρήσουν στους Διδύμους κι εσείς ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, με την Αφροδίτη στους Δίδυμους από τις 23/5 θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Την ίδια ημέρα, με την Πανσέληνο στον Τοξότη μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και επαφές ή να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δώστε σημασία στα μηνύματα και στα νέα που λαμβάνετε ή στα άτομα που σας προσεγγίζουν τώρα, γιατί μπορεί να πάρετε κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 25/5 εκτοξεύει στα ύψη τα πάθη και τον ερωτισμό και δεν αποκλείεται να κάνετε μια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή ακόμα μέσα από τον χώρο των σπουδών σας. Η εβδομάδα όμως θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού από τις 26/5 ο Δίας θα εισέλθει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικό υπόβαθρο, αλλά με κάποιο τρόπο θα σας κάνουν να αντιμετωπίσετε τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, ο Δίας και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν μια πολύ ερωτική σύνοδο στο ζώδιο του Ταύρου, επομένως ανήκετε στους πολύ τυχερούς αυτών των ημερών. Αυτή η όψη σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας και κυρίως να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί με ένα πρόσωπο, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για επανασύνδεση, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης ή μιας πιο ουσιαστικής δέσμευσης. Αν είστε ελεύθεροι-ες αυτές τις ημέρες θα έχετε καινούριες κατακτήσεις και μπορεί κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ή να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Από τις 23/5 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα και παθιασμένες καταστάσεις. Θα νιώσετε την επιθυμία για πιο βαθιά σύνδεση, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω κτητικοί με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Στο ίδιο ζώδιο θα βρεθεί και ο Δίας από τις 26/5 όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2025. Αυτή η θέση σας φέρνει επαφή με βαθιές συνειδητοποιήσεις και σας βοηθάει να καταπολεμήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Ταυτόχρονα, θα ενισχύσει τη σεξουαλική διάθεση, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παράνομες καταστάσεις, ίντριγκες και απιστίες που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ κομβική για την προσωπική σας ζωή αφού θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και επιπλέον, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας θα προχωρήσουν στο ζώδιο των Διδύμων και θα ενεργοποιήσουν τον τομέα των σχέσεων. Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, η Πανσέληνος στις 23/5 είναι ένα ιδιαίτερα θετικό φεγγάρι που σας βοηθάει να κλείσετε έναν κύκλο και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις και θα βρείτε την εσωτερική δύναμη να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται να φέρει αρμονία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα μέσα από τον διάλογο και θα γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις.

Στις 25/5 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να αναζωπυρώσει μια κατάσταση ή να φέρει μια καινούρια παθιασμένη γνωριμία. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες λοιπόν εάν θέλετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να συμφιλιωθείτε με κάποιον-α που έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Τα ευχάριστα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού από τις 26/5 ο Δίας προχωράει στους Δίδυμους όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2025. Με τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και θα αφήσετε πίσω όλα όσα σας κρατούσαν στάσιμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη, λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Ταύρου, θα συναντηθεί με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της ευημερίας στις 23/5. Αυτή η σύνοδος θα είναι άκρως ερωτική για εσάς, επομένως ετοιμαστείτε να ανανεωθείτε και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε ή θα κάνετε γνωριμίες και επαφές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Να θυμάστε ότι εκπέμπετε γοητεία και μαγνητισμό και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε με άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να νιώσετε ξανά όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Σε κάθε περίπτωση, εκδηλωθείτε πιο ανοιχτά και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι που φωτίζει το πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα και θα βρείτε τη δύναμη να κλείσετε κύκλους. Θα νιώσετε μια ψυχολογική ανακούφιση αυτές τις ημέρες, αρκεί όμως να στραφείτε μέσα σας και να αναγνωρίσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος, ώστε να μην τα επαναλάβετε από εδώ και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει μια άκρως ερωτική περίοδος για εσάς, αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας θα μετακινηθούν στο ζώδιο των Διδύμων. Επιπλέον, στις 23/5 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Τοξότη, ένα φεγγάρι αρκετά θετικό για εσάς που θα δώσει ώθηση στα σχέδια και στα όνειρα σας για το μέλλον. Αυτές τις ημέρες θα γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σας κύκλο ή στα ερωτικά σας και θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι δίπλα σας και υποστηρίζουν το όραμα σας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη προχωράει στους Δίδυμους, σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για εσάς και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Στις 25/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο μπορεί να αναζωπυρώσει μια σχέση ή να φέρει μοιραίες γνωριμίες που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας. Από τις 26/5 ο Δίας περνάει και αυτός με τη σειρά του στους Δίδυμους, όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2025. Μέσα στο επόμενο έτος μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας υπενθυμίσει τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας, είτε αυτό σημαίνει να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να μετακομίσετε.

Στις 23/5 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και μπορεί να φέρει επαφές και γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν. Το κλίμα τώρα θα είναι αρκετά ανάλαφρο και θα νιώσετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ταξίδια, εκδρομές, ραντεβού και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα από το ζώδιο σας σε όψη εξάγωνου, δίνει μια πιο ρομαντική νότα και σας βοηθάει να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Δίδυμους και από τις 26/5 θα ακολουθήσει και ο Δίας όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τον Ιούνιο του 2025. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα σπιτιού και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να συμφιλιωθείτε με τους οικείους σας ή για να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού και ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Επιπλέον, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

5.6.202410:30 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΙ   Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μπορεί να κάνει χίλιες σκέψεις σε ένα λεπτό και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να τις βάλει σε μια τάξη και σειρά. Η

ΖΩΔΙΑ

4.6.202410:45 μμ

      Αυτή την εβδομάδα, τρία ζώδια είναι έτοιμα να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από ορισμένες αστρολογικές διελεύσεις, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή και κυρίως, τους συντρόφους τους και οραματίζονται τις

ΖΩΔΙΑ

3.6.202410:45 μμ

    Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι εκπληκτική για την προσωπική μας ζωή. Οι ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και πλανητικές αλλαγές που θα μας δώσουν μια ανάσα και θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

ΖΩΔΙΑ

2.6.202410:00 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΣ   Σαφώς και ο Δίδυμος έχει νεύρα. Δεν είναι άγιος. Ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να τα ξεσπά στο ταίρι του, αλλά να τα διοχετεύει αλλού. Για να τα λέμε και όλα, ο Δίδυμος δεν είναι από τα

ΖΩΔΙΑ

31.5.202410:45 μμ

    ΚΡΙΟΣ Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τις δύο ημέρες, η επιλογή είναι δική σας. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την ατζέντα κανενός άλλου. Αφήστε λίγο κενό στο ημερολόγιό σας και η κατάλληλη παρέα σίγουρα θα το

ΖΩΔΙΑ

30.5.202410:45 μμ

    Το φλερτ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κομμάτι των σχέσεων και όχι άδικα, αφού αν γίνει με τον σωστό τρόπο και υπάρχει η κατάλληλη χημεία, θα υπάρχει σίγουρα μέλλον μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Το φλερτ μέσω μηνυμάτων μπορεί

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή