Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

ΖΩΔΙΑ

15/10/202311:00 μμ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

pixabay
Φωτ. pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο. Μία εβδομάδα έντονη με πολλά γεγονότα, πιέσεις για κάποιους αλλά και ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά και ερωτικά προς το Σαββατοκύριακο για κάποιους άλλους.

 

 

Τα παρορμητικά ζώδια και πιο συγκεκριμένα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουνε καρμικές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ένα μεταμορφωτικό σταδιο δεχόμενοι πιέσεις για ριζική αλλαγή στη ζωή τους. Ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά θα έχουν τα ζώδια νερού και γης των πρώτων ημερών ενώ σημαντικές, ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά θα δεχτούν τα ζώδια νερού και γης, αντίστοιχα του δευτέρου δεκαημέρου.

Κριός: Είστε στον κλοιό της μεταμόρφωσης αυτό το διάστημα και ειδικότερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Η μεταμόρφωση αγγίζει το κομμάτι των διαπροσωπικών σας σχέσεων, του γάμου, αλλά και της καριέρας. 18 με 20 Οκτωβρίου το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι η ερωτική σας μόνιμη σχέση ή ο γάμος αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι μια εποχή που προσπαθεί μια ιστορία να εγκατασταθεί στη ζωή σας, με κόπο όμως.

H αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει σημαντικά προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις. Η 21η Οκτωβρίου θα είναι μία ημέρα πιεστική ειδικότερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καθώς θα βαλεστε μεταξύ υποχρεώσεων σχέσης και καριέρας. Ο χρόνος που θα αφιερώνετε στον ένα τομέα μπορεί να επιβαρύνει τον άλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται συζητήσεις αναφορικά με μία αύξηση μισθού ή την προοπτική μιας νέας δουλειας που θα προσφέρει έξτρα εισόδημα.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή χωρίζεται σε καθημερινές και Σαββατοκύριακο για σένα αγαπημένε Ταύρε. Τις καθημερινές θα ασχοληθείς πάρα πολύ έντονα με εργασιακά σου ζητήματα όπου εδώ μπορείς να έρθεις και σε συζητήσεις για μία νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σου που θα αναβαθμίσει και θα καλυτερεύσει την εργασιακή σου ρουτίνα.

Η ημέρα που πρέπει να δείξεις παραπάνω προσοχή είναι στις 21 Οκτωβρίου, καθώς θα υπάρχει τάση στον εργασιακό χώρο να σου δώσουν περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις. Πρόσεξε λίγο παραπάνω και την υγεία σου γιατί το άγχος σου μεταβολίζεται εύκολα σε σωματική κόπωση αυτό το διάστημα.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και ερωτικό για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πας τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα με τον σύντροφό σου θέτοντας καινούργιους στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας γιατί μία ωραία ιστορία έρχεται με ερωτικά δώρα αυτό το διάστημα

Δίδυμοι: Άλλοι δουλεύουν τις καθημερινές, αλλά εσύ το ρίχνεις στη διασκέδαση και στους έρωτες. Από 18 έως 21 Οκτωβρίου φίλοι και έξοδοι έρχονται σε πρώτο ρόλο και εκεί έρχονται και κάποιες σημαντικες «καρμικές» γνωριμίες! Στις 21 Οκτωβρίου μπορεί να έχεις κάποιες πιέσεις αναφορικά με έξοδα και χρέη που όμως μετά από κόπο θα τα βάλεις σε τάξη.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ανταμειφθείς στον επαγγελματικό σου τομέα με μία προαγωγή που περίμενες καιρό και, ναι, τωρα μια πολύ θετική εξέλιξη συμβαίνει στην καριέρα σου. Παράλληλα το Σαββατοκύριακο έρχεται ένα ευχάριστο γεγονός σε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ως οίκημα. Αν έψαχνες να μετακομίσεις τώρα θα βρεις το σπίτι που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε έχεις ήδη περάσει μία έκλειψη στις 14/10 και την έχεις βιώσει αρκετά έντονα με αλλαγες που ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο έρχονται με επιτακτικό τρόπο αυτό το διάστημα και αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τον γάμο ή τη μόνιμη σχέση σου.

Από 18 μέχρι 20 Οκτωβρίου ψάχνεις να βρεις λύσεις με συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα σπιτιού και καριέρας, αυτό είναι το κύριο μέλημά σου. Στις 21 Οκτωβρίου όμως πρόσεχε γιατί μπορεί να είναι αρκετά τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν αναφορικά με τον σύντροφό σου. Οι διαφωνίες και οι πιέσεις σε κοινές συντεταγμένες για την καθημερινότητά σας υπάρχουν ακόμα και αναζητούν λύσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος, να εκμεταλλευτείς το διάστημα που έρχεται γιατί το Σαββατοκύριακο θα έχεις εκπληκτικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή για μία τρέχουσα ερωτική γνωριμία που τώρα μπορεί να εξελιχθεί.

Λέων: Από την αρχή της εβδομάδας μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου βρίσκεσαι στις επάλξεις της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, μπλέκεσαι σε πολλά εργασιακά project και γνωρίζεις πολύ καινούργιο κόσμο. Δεν αποκλείεται τώρα να προχωράς και στην αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος. Επίσης οι μέρες αυτές ευνοούν και για επαγγελματικά ταξίδια. Η μέρα που πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου (πχ οδήγηση) αλλά και την επικοινωνία σου -τι λες και πώς το λες- είναι στις 21 Οκτωβρίου.

Προς το τέλος εβδομάδας με αρχές της επόμενης έρχονται σπουδαία νέα στον οικονομικό και εργασιακό τομέα, καθώς από τη μία ξεπληρώνεις οικονομικά χρέη και από την άλλη παίρνεις μία δυνατή αύξηση ή ένα μπόνους ως ανταμοιβή των κόπων σου. Δεν αποκλείεται τώρα να μπεις και σε μια διαδικασία αγοράς ενός ακινήτου ή να διαχειρίζεσαι κληρονομικά ζητήματα προς όφελος σου.

Παρθένος: Η εβδομάδα μέχρι και τα μισά της, εκεί στις 20 Οκτωβρίου, έχει να κάνει με τον τομέα των οικονομικών σου. Το μυαλό σου βρίσκεται σε εγρήγορση για να βρεις νέες πηγές εισοδημάτων ώστε να μπορέσεις να ενδυναμώσεις τον προϋπολογισμό σου. Από τις 21 Οκτωβρίου και μετά ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή, η οποία εκείνη την ημέρα μπορεί να κάνει νερά με συζητήσεις που μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς πίεση.

Από τις 22 Οκτωβρίου και μετά είναι ένα χαρούμενο διάστημα όπου ανοίγεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες γνωριμίες, ενώ στις 22 Οκτωβρίου αν είσαι αδέσμευτος έχεις μια σημαντική ευκαιρία για μία νέα γνωριμία που τώρα μπορεί να προχωρήσει πιο σοβαρά. Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ειδικότερα αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου αυτό το Σαββατοκύριακο ο έρωτας θα σου χτυπήσει δυνατά την πόρτα!

Ζυγός: Από την αρχή της εβδομάδας μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου το μοναδικό σου μέλημα και όλες οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την πορεία της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος. Ενώ αν είσαι αδέσμευτος κάτι έρχεται στη ζωή σου τώρα με καρμικό τρόπο, που όμως θα σου φέρει και κάποια πίεση για να μπορέσει αυτή η γνωριμία να λειτουργήσει ως σχέση.

Στις 21 Οκτωβρίου και ειδικότερα αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου, θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σε απασχολήσουν με έντονο τρόπο που θα σου φέρουν ψυχική κόπωση. Το τέλος της εβδομάδας λειτουργεί λυτρωτικά για σένα αναφορικά με τα οικονομικά σου ως ανταμοιβή κόπων από την εργασία σου. Τώρα κάτι έρχεται να σταθεροποιηθεί ως εισόδημα ή από την υπάρχουσα εργασία σου ή ως ένα επιπρόσθετο project που θα γίνει νέα πηγή εισοδήματος.

Σκορπιός: Και ναι, είσαι το ζώδιο που πρωταγωνιστεί καθώς ο Άρης έχει περάσει πλέον στο ζώδιό σου και αυτό σου έχει φέρει μία υπερκινητικότητα άλλα και μια όρεξη να πετύχεις στόχους ζωής. Στις αρχές της εβδομάδας το πρώτο σου μέλημα είναι τα εργασιακά σου, καθώς εδώ φαίνεται να κάνεις κρυφές συζητήσεις και πλάνα που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα. Παράλληλα φροντίζεις την υγεία σου κόβοντας κακές συνήθειες και κακές επιρροές.

Από τις 22 Οκτωβρίου περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει πιο κοινωνικό. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σου με εξελιξεις στην ερωτική σου ζωή που θα σου φέρουν ανανέωση και αισιοδοξία. Αν είσαι δεσμευμένος όλα κυλούν υπέροχα και μπορεί τώρα να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος λογικά δεν θα είσαι για πολύ ακόμα…

Τοξότης: Μέχρι και 21 Οκτωβρίου η διασκέδαση και ο ερωτας είναι το πρώτο σου μέλημα. Όλα κυλάνε υπέροχα στον πλανήτη σου Τοξότη, και οι καρμικές ερωτικές ιστορίες σου χτυπάνε την πόρτα -και πίστεψε με, θα την ανοίξεις! Η μόνη παραφωνία της εβδομάδας είναι στις 21 Οκτωβρίου που μπορεί να σε απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα και ιδιαίτερα αν αυτό εμπλέκεται με φιλικά σου πρόσωπα.

Προς το τέλος εβδομάδας επιτυγχάνεις κάτι πολύ σπουδαίο σε επαγγελματικό στόχο ενώ τα οικογενειακά σου ζητήματα διορθώνουν τα κακώς κείμενα. Η τάση που σου φέρνει ο Ερμής από τον Σκορπιο θα είναι μυστικές συναντήσεις και παρασκηνιακά πλάνα που θα ανακοινωθούν από Νοέμβριο.

Αιγόκερως: Μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου το θέμα που σε απασχολεί είναι το γνωστό για σενα το μόνιμο, η καριέρα! Πολλες συζητήσεις και συναντήσεις έρχονται τώρα με το εργασιακό σου περιβάλλον ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχεις βάλει. Το πρόβλημα είναι ότι στα εργασιακά σου δέχεσαι και έντονες πιέσεις για αλλαγές, ιδιαίτερα στις 21 Οκτωβρίου. Ειδικά αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου Αιγόκερως τώρα βρίσκεσαι σε ένα μεταμορφωτικό στάδιο αναφορικά με τον επαγγελματικό σου τομέα που αν κανεις σοφές επιλογές θα σε οδηγήσουν σε έναν θρίαμβο!

Το Σαββατοκύριακο όμως έρχεται να ανταμείψει την καθημερινή σου κόπωση και να σου φέρει διασκέδαση, νέες γνωριμίες αλλά και κάτι έντονα ερωτικό ως θετική εξέλιξη που θα σου φτιάξει υπέρμετρα τη διάθεση!

Υδροχόος: Αυτό το διάστημα σε απασχολούν επικοινωνιακά project, θέματα που έχουν να κάνουν με πτυχίο, εκπαίδευση η μόρφωση. Δεν αποκλείεται τώρα στο τραπέζι να πέφτουν και θέματα που έχουν να κάνουν με επαφές με το εξωτερικό ή να οργανώνεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα αυτά συμβαίνουν με έναν καρμικό τρόπο που θα έχει θετική εξέλιξη, αρκεί να προσέξεις τον σκόπελο στις 21 Οκτωβρίου που μπορεί να φέρει πιεσεις και ανατροπές!

Προς το τέλος της εβδομάδας έρχονται τα πολύ ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σου καθώς επιτυγχάνεις μια σπουδαία αύξηση μισθού ή ένα μπόνους που έρχεται σαν βάλσαμο στο πορτοφόλι σου. Η καριέρα σου τώρα σε ανταμείβει με κάτι που έρχεται να κατοχυρωθεί και να σταθεροποιηθεί. Παράλληλα ένα θέμα σπιτιού και οικογένειας τακτοποιείται με τον καλύτερο τρόπο το Σαββατοκύριακο.

Ιχθύες: Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου το θέμα που σε απασχολεί είναι τα οικονομικά σου, aka έσοδα και έξοδα. Συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις γίνονται με θέμα την αποπληρωμή χρεών αλλά και την αύξηση των εισοδημάτων σου. Στις 21 Οκτωβρίου δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις φιλικές σου επαφές καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Από τις 22 Οκτωβρίου και μετά ο Ερμής μπαίνει στον τομέα που αφορά την εκπαίδευση, τη μόρφωση αλλά και ζητήματα εξωτερικού. Αν είχες κάποια νομική υπόθεση και περίμενες μία απόφαση τώρα θα έχεις από εκεί θετικές εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο καθώς η ερωτική σου ζωή σου φέρνει χαρές και αν είσαι αδέσμευτος τώρα μπορείς να κάνεις το βήμα για μία νέα σχέση πολλά υποσχόμενη! Αξιοποίησε την ευνοια καταλλήλως!

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

1.12.202311:00 μμ

    Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα ζώδια που θα ζήσουν την πιο ρομαντική ιστορία αγάπης τη νέα χρονιά, που είναι προ των πυλών; Η αστρολόγος του Tlife, Λίτσα Πετρίδη, αποκαλύπτει παρακάτω ποιανών οι καρδιές θα χτυπήσουν δυνατά το

ΖΩΔΙΑ

30.11.202311:00 μμ

    Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα σε όλους! Ένα ακόμη σημαντικό Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών, είναι απρόσμενο και άκρως συναισθηματικό έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν μπορούμε να το πούμε βαρετό σε καμία περίπτωση αλλά

ΖΩΔΙΑ

29.11.202311:00 μμ

  Αυτά τα τρία ζώδια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που έληξε άδοξα με την ελπίδα, αυτήν τη φορά, τα πράγματα να πάνε καλύτερα.   Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα ζώδια που θα πάρουν την απόφαση

ΖΩΔΙΑ

28.11.202311:00 μμ

  Αν είστε Τοξότης, έχετε ωροσκόπο, Σελήνη ή και Άρη στον Τοξότη, δείτε το video και πείτε μας ποια από όλα τα σημεία του, σας άγγιξαν περισσότερο!

ΖΩΔΙΑ

27.11.202311:00 μμ

    Η αγάπη και οι επιλογές αφθονούν αυτή την εβδομάδα που αρχίζει σήμερα και λήγει στις 3 Δεκεμβρίου. Ενώ τρία ζώδια βιώνουν τις ευλογίες αυτής της ενέργειας περισσότερο από άλλα, δηλαδή ο Παρθένος, ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως αυτό

ΖΩΔΙΑ

26.11.202310:00 μμ

  Ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από την προηγούμενη Πανσέληνο, του Οκτωβρίου, και βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό συμπαντικό φαινόμενο, το οποίο ωστόσο θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.     Δίδυμοι: Μήπως βρισκόσαστε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή