Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Η Άση Μπήλιου για τα αισθηματικά μας αυτήν την εβδομάδα!

ΖΩΔΙΑ

22/01/202411:00 μμ

Η Άση Μπήλιου για τα αισθηματικά μας αυτήν την εβδομάδα!

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η εβδομάδα αλλάζει το σκηνικό στα ερωτικά μας, αφού από αύριο η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου.

 

 

ΚΡΙΟΣ: H πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσάς, όμως θα πυροδοτήσει έντονα πάθη και ακραία συναισθήματα. Οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο και μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο ή να εμπλακείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις στον έρωτα και αν χρειαστεί ζητήστε τη συμβουλή και την καθοδήγηση ενός φιλικού προσώπου. Το προτιμότερο είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι στους άλλους και να δείξετε αυτό που πραγματικά θέλετε, μένοντας μακριά από τακτικές και παιχνίδια εξουσίας.

Στα μέσα της εβδομάδας, οι δύσκολες όψεις του Χείρωνα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε να μεταφέρετε εργασιακά προβλήματα ή άγχη μέσα στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο με τη σύνοδο Ερμή-Άρη μπορεί να νιώσετε ότι φτάνετε στα όρια σας και να θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Ανήκετε άλλωστε σε ένα παρορμητικό και αυθόρμητο ζώδιο που δεν φιλτράρει τις σκέψεις του. Εάν όμως δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, σκεφτείτε τις συνέπειες πριν μιλήσετε ή πριν πάρετε μια απόφαση που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θετικά νέα για εσάς αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ. Σιγά-σιγά θα βγείτε από τα σκοτάδια του προηγούμενου διαστήματος και θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας στον έρωτα, να πάρετε ρίσκα και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σας καλεί να ισορροπήσετε ανάμεσα στα «πρέπει» και στη συναισθηματική σας ζωή. Είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κρίση μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να επιβληθεί και να έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να φερθείτε με ψυχραιμία και να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακραίες αντιδράσεις γιατί μπορεί να χάσετε το δίκιο σας.

Από τις 27 Ιανουαρίου, ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για εσάς γεμάτη ξαφνικά γεγονότα, εξελίξεις και συνειδητοποιήσεις. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δρομολογήσετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας, θα επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει και θα δώσετε προτεραιότητα στην εξέλιξη και στην ελευθερία σας.

Στις 28 Ιανουαρίου με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζει μια παθιασμένη και έντονη ερωτική περίοδο για εσάς. Η σεξουαλική διάθεση θα ανέβει κατακόρυφα και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να συνδεθείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική προς το δικό σας ζώδιο, αλλά μπορεί να γίνουν κάποιες έντονες συζητήσεις ή να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Προσέξτε λοιπόν λίγο παραπάνω την επικοινωνία σας αυτές τις ημέρες και μη βιαστείτε να πείτε μεγάλες κουβέντες ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Στις 27 Ιανουαρίου, η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μέσα στις σχέσεις σας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πάρετε μια απόσταση από τοξικές καταστάσεις, παιχνίδια εξουσίας και ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή επίσης σε κρυφές ή παράνομες καταστάσεις που μπορεί αυτές τις ημέρες να αποκαλυφθούν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μια θέση που θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μια καινούρια ερωτική ιστορία για τους αδέσμευτους.

Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις του Χείρωνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας και να φέρουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας και τις πληγές που κουβαλάτε από προηγούμενες εμπειρίες. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να υπάρχει σωστή επικοινωνία με το άτομο που έχετε απέναντι σας, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή ένα αίσθημα ματαίωσης και απογοήτευσης.

Το Σαββατοκύριακο καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού η εκρηκτική σύνοδος Ερμή-Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πεδίο μάχης μέσα στις σχέσεις σας. Η όψη αυτή φέρνει εντάσεις και είναι πιθανό να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν. Καλό θα είναι λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοντρολάρετε τις παρορμήσεις σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση από τη μια στιγμή στην άλλη.

Στις 28 Ιανουαρίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί καταστάσεις και μιλάει για σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις, ειδικά αν ανήκετε στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Επιπλέον, το ευχάριστο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την ίδια ημέρα φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και επαφές ή αναπάντεχες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Εσείς, αγαπητοί Λέοντες, θα είστε εκείνοι που θα φιλοξενήσετε την πρώτη Πανσέληνο του έτους στο δικό σας ζώδιο στις 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι ημέρες αυτές θα είναι αρκετές εκρηκτικές για εσάς και είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές ή να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο σας εκβιάζει με τη συμπεριφορά του και προσπαθεί να επιβάλει το δικό του.

Ίσως με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση περνάει κρίση και μπορεί να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο μιας κατάστασης, κάτι που θα σας αναστατώσει. Από την άλλη πλευρά, αυτή η Πανσέληνος σας βοηθάει να κάνετε κάποια οριστικά ξεκαθαρίσματα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πείτε αντίο σε ένα τοξικό πρόσωπο ή να λήξετε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

Άλλωστε, ως Λέοντες, είναι σημαντικό για εσάς να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου και να λαμβάνεται την απαραίτητη αποδοχή και επιβεβαίωση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τα δράματα και τις υπερβολές, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινάει μια ερωτική περίοδος για εσάς μιας και η Αφροδίτη προχωράει στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια θέση που σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Το φλερτ, η διασκέδαση και η ανεμελιά θα επανέλθουν στην καθημερινότητα σας και το σημαντικότερο είναι ότι θα ανακτήσετε τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες ερωτικές κατακτήσεις, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να μην σας αγγίζει άμεσα, μιας και πραγματοποιείται σε ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες η ψυχολογία σας θα είναι εύθραυστη και μπορεί να έχετε πιο εσωτερικές συνειδητοποιήσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναμοχλεύσετε το παρελθόν, όμως καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να επαναφέρετε μια κατάσταση γιατί μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και αναζητήσετε τρόπους για να αποσυμπιεστείτε.

Στις 27 Ιανουαρίου, η σύνοδος Ερμή-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και τον ενθουσιασμό, και δεν αποκλείεται να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε όσα θέλετε εδώ και καιρό.

Στις 28 Ιανουαρίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια ερωτική σχέση ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση, ειδικά αν ανήκετε στους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει όμορφες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και αναπάντεχες συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη από αύριο, 23 Ιανουαρίου, εισέρχεται στον Αιγόκερω, μια θέση που ευνοεί ιδιαίτερα τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου είναι ιδανικό διάστημα για να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τα κοντινά σας πρόσωπα ή για να βελτιώσετε το χώρο του σπιτιού, ώστε να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σε αυτό και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να μην είναι σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο, αλλά μπορεί να φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις φιλικές σας σχέσεις ή στις επαφές μέσω διαδικτύου. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να προσέξετε λίγο παραπάνω ποιον εμπιστεύεστε και σε ποιον ανοίγεστε. Στα μέσα της εβδομάδας, οι δύσκολες όψεις του Χείρωνα μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σας, αφού είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να βιώσετε μια απόρριψη ή μια απογοήτευση που θα σας κάνει πιο ευάλωτους και θα σας υπενθυμίσει τραύματα του παρελθόντος.

Στις 27 Ιανουαρίου, η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Αιγόκερω έρχεται να ταράξει το αρμονικό κλίμα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί λοιπόν να έρθετε σε σύγκρουση με τους οικείους σας ή να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και καταπιεσμένος θυμός. Προσέξτε λίγο παραπάνω τα λόγια σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να πληγώσετε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Αποφύγετε επίσης να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι σας ή με ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινάει ένα πιο εξωστρεφές διάστημα για εσάς αφού από αύριο, 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, δηλαδή σε μια θέση που σας ταιριάζει αρκετά και σας βοηθάει να γίνετε πιο κοινωνικοί. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα σας, να πάτε εκδρομές, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, αλλά και να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την αρμονία και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου αγγίζει ένα κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει εντάσεις, συγκρούσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις που θα σας ταράξουν. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα που με κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας ή τις συναισθηματικές σας σχέσεις, επομένως αποτελεί πρόκληση για εσάς να κρατήσετε τις ισορροπίες. Καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και να μείνετε μακριά από τοξικές καταστάσεις ή ανθρώπους που προσπαθούν να σας χειριστούν.

Στις 27 Ιανουαρίου, η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Αιγόκερω σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις επαφές και στις μετακινήσεις σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να ειπωθούν σκληρά λόγια. Την ίδια ημέρα, ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, αλλαγές, αλλά και ανατροπές μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Στις 28 Ιανουαρίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί καταστάσεις και ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις και τις συζητήσεις, ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει αναπάντεχα μηνύματα ή ξαφνικές επαφές και συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη αποχαιρετάει το δικό σας ζώδιο και προχωράει στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι πιο σταθεροποιητικό και θα σας δείξει ποιες καταστάσεις έχουν γερές βάσεις και σας προσφέρουν ασφάλεια και ηρεμία. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αλλά μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα για εσάς ή να σας φέρει σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Καλό θα είναι λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και τον τρόπο που εκφράζεστε αν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να έχετε επιπλοκές ή τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως ακριβώς θα θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και των σχέσεων, εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο από τις 23 Ιανουαρίου και αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο της εβδομάδας για εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάμψετε, θα έχετε καινούριες ερωτικές κατακτήσεις και όλα θα κυλήσουν πολύ πιο ευχάριστα. Είναι η ώρα λοιπόν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα δώρα της Αφροδίτης περνώντας όμορφα με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Ωστόσο, το αγκάθι αυτής της εβδομάδας θα είναι οι δύσκολες όψεις του Χείρωνα στα μέσα της εβδομάδας με τον Ερμή και τον Άρη από το δικό σας ζώδιο. Αυτές τις ημέρες η ψυχολογία σας να είναι εύθραυστη και μπορεί να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα ή να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που θα ξύσουν τις πληγές σας.

Η πιο εκρηκτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου αφού ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη φέρνει έντονα ξεσπάσματα και μπορεί τώρα να πείτε όσα κρατούσατε μέσα σας τόσο καιρό. Καλό θα είναι βέβαια να υπολογίσετε τις συνέπειες των πράξεων σας και να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής. Την ίδια ημέρα, ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και εγκαινιάζει ένα διάστημα με ερωτικές εξελίξεις, εκπλήξεις και ανατροπές.

Στις 28 Ιανουαρίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μιλάει για ουσιαστική δέσμευση ή φέρνει στο προσκήνιο μία συζήτηση για επισημοποίηση μιας σχέσης, ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μιλάει για ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις για εσάς ή συναντήσεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δηλαδή στο πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να μην ιδιαίτερα ενεργοί στο ερωτικό κομμάτι ή να επιλέξετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας, μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ήρεμα, μιας και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25 Ιανουαρίου στον δικό σας άξονα έρχεται να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε ότι είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες και δεν αποκλείεται μια σχέση να κλονιστεί βαθιά εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων ή να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές και ανθρώπους που προσπαθούν να σας επιβληθούν.

Καλό θα είναι λοιπόν να κρατήσετε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα, ειδικά αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο. Από τις 27 Ιανουαρίου ο Ουρανός θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και αυτό σηματοδοτεί ριζικές αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια μέσα στους επόμενους μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ: Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα για εσάς, αφού στις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη προχωράει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που θα ευνοήσει στο έπακρο την κοινωνική σας ζωή. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έρθετε πιο κοντά με φίλους, θα μπείτε σε νέες ομάδες και παρέες και γενικώς θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα μπουν στην καθημερινότητας σας άνθρωποι που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους με εσάς, ενώ δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε όμορφες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

Ωστόσο, λίγη παραπάνω προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα μέσα της εβδομάδας μιας και τα δύσκολα τετράγωνα του Χείρωνα μπορεί να φέρουν απογοήτευση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μην το βάζετε κάτω όμως, αφού η σύνοδος Ερμή-Άρη στις 27 Ιανουαρίου θα σας γεμίσει ξανά ενθουσιασμό και θα φέρει κοντά σας ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρα σας. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο από την παρέα σας.

Στις 28 Ιανουαρίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια υπέροχη όψη για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να λάβετε ξαφνικά μηνύματα και να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΗΓΗ: asibiliou

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

23.2.202411:00 μμ

    ΚΡΙΟΙ, τακτοποιήστε την ακαταστασία, αφαιρέστε τα περιττά και επικεντρωθείτε στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία! Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του 2024 στην Παρθένο φωτίζει τον 6ο οίκο της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης, εμπνέοντάς σας να εξορθολογήσετε τη

ΖΩΔΙΑ

22.2.202411:00 μμ

    Ποιοι θέλουν να προκαλούν με την εμφάνισή τους και ποιοι δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώμη των άλλων;   ΚΡΙΟΣ Θέλοντας πάντα να ξεχωρίζουν, οι Κριοί επιλέγουν ρούχα που δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να υιοθετούν τις τελευταίες

ΖΩΔΙΑ

21.2.202411:00 μμ

      Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, λοιπόν, περιμένετε να κατακλυστείτε από δημιουργικές ιδέες και ρομαντικές βλέψεις. Αγκαλιάστε την ελπίδα και την αθωότητα σε ό,τι κάνετε και περιμένετε μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα να σας αγγίξουν. Η καρδιά κυβερνά το μυαλό

ΖΩΔΙΑ

20.2.202411:00 μμ

      Η συμβολή της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Μαρτίου2024 φέρνει επιτυχίες για ορισμένα ζώδια.   Είναι ένα παρά πολύ ευνοϊκό διάστημα αυτό που ακολουθεί, αφού η κύρια επιρροή είναι εκείνη της Αφροδίτης από το ζώδιο του

ΖΩΔΙΑ

19.2.202411:00 μμ

  της Σοφίας Τσιρωνά   Τώρα θα αρχίσει να υπερισχύει το συναίσθημα έναντι της λογικής σκέψης. Στις σχέσεις θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός και η ευαισθησία και δε θα διστάσουμε να υποχωρήσουμε, να δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες και να μπούμε στη θέση

ΖΩΔΙΑ

18.2.20249:00 μμ

  Πάμε να δούμε για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε!   ΚΡΙΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Πολύ… Άρης παίζει σε αυτή τη σχέση (παλιά ο Σκορπιός είχε κυβερνήτη του τον Άρη). Και όμως! Όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να βγει και σε καλό! Προφανώς

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

24.2.20246:00 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή