Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Δύσκολες και υπέροχες ημέρες του Απριλίου: Κρατήστε καλεντάρι!

ΖΩΔΙΑ

03/04/202410:45 μμ

Δύσκολες και υπέροχες ημέρες του Απριλίου: Κρατήστε καλεντάρι!

Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Απριλίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα και να ρυθμίστε τη συμπεριφορά σας.

Δύσκολες και υπέροχες ημέρες του Απριλίου: Κρατήστε καλεντάρι!

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις;

 

5 Απριλίου: Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ενθουσιώδεις, παρορμητικούς και βιαστικούς στα θέματα του έρωτα, των φλερτ αλλά και των οικονομικών. Θα ευνοηθούν περισσότερο Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

6 Απριλίου: Σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η όψη αυτή δείχνει ένταση στα συναισθήματα μας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τάση για έλεγχο στις σχέσεις, σεξουαλική έλξη αλλά και ζήλιες κι εμμονές. Καλή όψη για οικονομικά ζητήματα. Ευνοούνται κυρίως Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα των ζωδίων.

8 Απριλίου: Ο μήνας φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, μια δυναμική Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα, που μας καλεί να «ξυπνήσουμε» και να δώσουμε σημασία στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης της έκλειψης και η σύνοδος του με τον Κρόνο θα μας πιέσει πολύ αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Η σύνοδος με τον Χείρωνα δείχνει ότι πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες αλήθειες, αλλά και με κάποια τραύματα που κουβαλάμε από το παρελθόν και μας κρατούν δέσμιους. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Με την ενεργοποίηση του Χείρωνα από τον Ήλιο με κάποιο τρόπο έρχονται στην επιφάνεια μνήμες από το παρελθόν που μπορεί να βιώσαμε απόσταση, απόρριψη, θυματοποίηση κλπ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της αυτοπεποίθησης μας, σε στενοχώρια ή αυτολύπηση. Μπορούμε να αντιδράσουμε ενεργητικά ώστε να βρούμε τρόπους θεραπείας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου.

10 Απριλίου: Αυτή είναι μια από τις πιο απαιτητικές μέρα του μήνα, καθώς συναντιούνται σε σύνοδο στους Ιχθύς οι Άρης και Κρόνος. Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να δείξει αποφασιστικότητα, πειθαρχία, εστίαση στους στόχους μας. Στην αρνητική της έκφραση είναι μια όψη εμποδίων, βιαιότητας, θυμού, ατυχημάτων. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο. Δεν είναι μια μέρα κατάλληλη για ρίσκο και σαφώς δεν πρέπει να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Πάρτε απόσταση από αψιμαχίες και καβγάδες.

12 Απριλίου: Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε όψη συνόδου στον Κριό. Αυτή είναι μια όψη βοηθητική για επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, δοσοληψίες, απλά το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην είμαστε βιαστικοί στις αποφάσεις και τις κρίσεις μας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου.

15 Απριλίου: Ο ανάδρομος Ερμής συναντά σε όψη συνόδου τον Χείρωνα στον Κριό. Η όψη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να «σκάψουμε» βαθιά στις πληγές μας, να ανακαλύψουμε τα μοτίβα με τα οποία σαμποτάρουμε τον εαυτό μας και τη δράση μας, να βρούμε ίαση στα τραύματα που άνοιξαν σε μικρότερες ηλικίες. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με τον Χείρωνα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ακόμη και τα μοτίβα που κληρονομήσαμε από την οικογένεια μας και να αντιληφθούμε σε βάθος την επιρροή τους στη ζωή μας. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια: ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

19 Απριλίου: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό βοηθά στην επικοινωνία, στην έκφραση των συναισθημάτων μας, σε ρομαντικές εξελίξεις, σε εξόδους για καλοπέραση, σε αγορές για να ομορφύνουμε την εμφάνιση μας ή το σπίτι μας. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς: Κριό, Λέων, Τοξότη και του Αέρα: Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου. Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι ιδανικές για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας, να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις την καθημερινότητα μας, να χαρούμε τη φύση που βρίσκεται στα καλύτερα της, να απλοποιήσουμε τα πράγματα στις σχέσεις μας.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη για να πάρουμε πρωτοβουλίες, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επαγγελματικά, αλλά να έχουμε επιτυχία σε οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια και σωματική δύναμη. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

20 Απριλίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που ευνοεί το ρίσκο, τον ενθουσιασμό, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις ανατροπές και την επαναστατική διάθεση. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

21 Απριλίου: Η πιο σημαντική όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ένας νέος κύκλος ξεκινά που επηρεάζει όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο όλη την ανθρωπότητα. Θα επηρεαστούν οι αγορές, ο κόσμος της οικονομίας, οι κοινωνικοί ιστοί αλλά και οι σχέσεις μας, καθώς κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη που κυβερνά τις σχέσεις και το χρήμα. Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να φέρει ανατροπές και μεγάλες αλλαγές, ενώ θα μας αφυπνίσει σε πνευματικό επίπεδο. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Φυσικά επηρεάζονται και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στον Κριό. Ακόμη μια όψη που ενεργοποιεί τον Χείρωνα και αφορά τις τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει στη ζωή μας τόσο σε θέματα προσωπικών και ερωτικών σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικά. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια: ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Μια ακόμη κύρια όψη σχηματίζεται την ίδια μέρα καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, παραπέμποντας σε παιχνίδια εξουσίας, σε πράξεις καταστροφικές, σε ρήξεις, σε παιχνίδια ελέγχου στις σχέσεις μας. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στις πρώτες μέρες των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

24 Απριλίου: Ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η Πανσέληνος του Απριλίου. Η πιο στενή της όψη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η Πανσέληνος αυτή αφορά αλλαγές και αλλά και εμπόδια και μπλοκαρίσματα που πρέπει να ξεπεράσουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους όποιους στόχους μας. Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνος που επηρεάζει τον ψυχισμό μας, ενώ μπορεί να φέρει και το τέλος καταστάσεων στη ζωή μας. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση, μια δουλειά ή ακόμη και κάποιες ριζωμένες αντιλήψεις που μπορεί να είχαν και τους επηρέαζαν αρνητικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Απριλίου: Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, αλλά αρνητικά μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυταπάτες ή να φτάνουμε σε παράνοια με τις σκέψεις μας. Πολλές φορές η επιθυμία μας να βοηθάμε πιο αδύναμους από μας μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Εξαιρετική όψη για έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία. Αν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αποφύγετε αρνητικά περιβάλλοντα και δώστε προσοχή σε φάρμακα ή σκευάσματα που χρησιμοποιείτε. Η όψη αυτή ενισχύει και τις τάσεις φυγής ενώ μπορεί να δείχνει και υπερβολές και καταχρήσεις. Στην επικαιρότητα μπορεί να υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με τη ναυτιλία, τα φάρμακα, τα χημικά, το πετρέλαιο. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης της στον Ταύρο. Είναι πιστή στις σχέσεις της, αφοσιωμένη στην αγάπη, αισθησιακή, τρυφερή, αγαπά την καλή ζωή, έχει καλό γούστο και υψηλή αισθητική. Θα ευνοήσει τα ζώδια της γης σε σχέσεις και οικονομικά, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

30 Απριλίου: Ο Άρης μας χαρίζει πνεύμα ανεξαρτησίας, δράσης, αποφασιστικότητα, θάρρος και γενναιότητα, τάση για περιπέτεια και ρίσκο. Επηρεάζονται έντονα από τη νέα θέση του Άρη, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι όλων των δεκαημέρων μέχρι τις 9 Ιουνίου. Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βλέπετε ο Άρης θα περάσει πάνω από τις μοίρες των δυο εκλείψεων που προηγήθηκαν ενεργοποιώντας τις. Έτσι πολλά από αυτά που δεν έγιναν μέσα στο προηγούμενο δίμηνο πιθανόν να τα δούμε τώρα να εκτυλίσσονται μπροστά μας.

 

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

24.4.202410:45 μμ

  Η Πανσέληνος του Απρίλη θα είναι πολύ τυχερή για κάποια ζώδια Μπορεί σε κάποια η Ροζ Πανσέληνος να φέρεις εντάσεις, αναθεωρήσεις και το τέλος κάποιων καταστάσεων, όμως σε κάποια άλλα θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.   Τα άστρα και

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

ΖΩΔΙΑ

22.4.202410:45 μμ

      Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι

ΖΩΔΙΑ

19.4.202411:00 μμ

  ΚΡΙΟΣ Υιοθετήστε μια θετική στάση και φέρτε την αίσθηση της ευγνωμοσύνης σε όλα όσα κάνετε. Σύντομα οι στιγμές αυτές θα σας φαίνονται κάθε άλλο παρά τετριμμένες. Η σκέψη και μόνο μιας σύγκρουσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας αυτή

ΖΩΔΙΑ

18.4.202411:00 μμ

  Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

thess

Επικαιρότητα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.4.20244:12 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή