Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Αρχίζει ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

ΖΩΔΙΑ

23/02/202411:00 μμ

Αρχίζει ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει κάθε ζώδιο διαφορετικά αλλά σίγουρα δεν θα είναι ένα αδιάφορο, ξεκούραστο ή και βαρετό weekend!

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

ΚΡΙΟΙ, τακτοποιήστε την ακαταστασία, αφαιρέστε τα περιττά και επικεντρωθείτε στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία! Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του 2024 στην Παρθένο φωτίζει τον 6ο οίκο της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης, εμπνέοντάς σας να εξορθολογήσετε τη ζωή σας και να εξαλείψετε τυχαία πράγματα που δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την ευημερία σας, αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε κάποιες υγιείς αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ απαιτητικές δεσμεύσεις – αλλά προκαλέστε τον εαυτό σας να σπάσει μια συνήθεια που δεν σας εξυπηρετεί και να ξεκινήσει μια άλλη που θα σας ωφελήσει, όπως το να κάνετε καθημερινά τα 10.000 βήματά σας ακούγοντας μουσική και podcasts που σας εμπνέουν.

Όταν συνεργάζεστε με άλλους, η εργατική σας ενέργεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται να διαθέσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν πραγματικά πότε αποδίδουν, αλλά εσείς είστε ακριβώς το άτομο που θα βοηθήσει να επανέλθουν τα πράγματα σε παραγωγικό ρυθμό. Ξεκινήστε κατευθύνοντας τη δράση και αναθέτοντας καθήκοντα.

Κάντε μια παρουσίαση, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ακριβώς πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Με τον ειλικρινή Δία να βρίσκεται σε αντίθεση με τη διπλωματική Αφροδίτη, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την υπομονή σας – αλλά μη φοβηθείτε να μιλήσετε στους συναδέλφους που προσπαθούν να φορτώσουν τη δουλειά τους σε εσάς!

 

ΤΑΥΡΟΙ, το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο της χρονιάς στην Παρθένο, η οποία διαπερνά τον παιχνιδιάρικο, λαμπερό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Το κάλεσμα των σειρήνων θα μπορούσε να σας βγάλει από την κρυψώνα σας και να σας τραβήξει στη σκηνή. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολουθήστε τη μούσα σας και μην ντρέπεστε να αυτοπροβληθείτε! Αφήνοντας το φως σας να λάμψει, εμπνέετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Και είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Αυξήστε τον αισθησιασμό στην καθημερινότητά σας και οι άλλοι θα έλκονται μαγνητικά από εσάς.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό το Σαββατοκύριακο, Ταύρε, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτείτε με κάποιον για να τα καταφέρετε. Με τον επεκτατικό Δία στο ζώδιό σας να έρχεται σε αντίθεση με τη δημιουργική Αφροδίτη στην ηγετική σας γωνία, το ζητούμενο είναι να βρείτε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο για το γοητευτικό ζώδιό σας. Ξέρετε πώς να επαινείτε ειλικρινά τους ανθρώπους για τη δουλειά που έκαναν καλά, και αυτό από μόνο του θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει μια πρόσκληση για την κορυφή. Ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος επαγγελματικός σας στόχος; Σήμερα, ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να επιφέρει μια δραστική αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ, πού αισθάνεστε πιο άνετα; Το Σάββατο η Πανσέληνος θέτει τα οικιακά ζητήματα στο επίκεντρο. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε -ή να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε έναν συγκάτοικο- έχετε την κοσμική υποστήριξη για να το κάνετε. Τουλάχιστον, μπορείτε να βοηθήσετε τη ζωή σας να κυλήσει πιο εύκολα (και με ευημερία), ανοίγοντας λίγο χώρο. Η πανσέληνος φέρνει ολοκληρώσεις, και αν έχετε εμπλακεί σε μια οικογενειακή (ή φιλική) διαμάχη, αυτή η Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε επιτέλους το δράμα και να διορθώσετε τα πράγματα. Πριν εκφραστείτε -είτε σε μια συζήτηση είτε κάνοντας σχόλια- βεβαιωθείτε ότι τα λόγια σας δεν είναι φορτωμένα με ανεπιθύμητες συμβουλές.

Κάτω από τη νευρική αντίθεση αυτού του Σαββατοκύριακου που περιλαμβάνει την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας και τον αφιλτράριστο Δία, η υποστήριξη που προσφέρετε μπορεί να ακουστεί πολύ διαφορετική απ’ ό,τι σκοπεύετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε επικριτικοί ή υποκριτές. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο να βρείτε έναν ενδυναμωτικό τρόπο για να παραδώσετε τις πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες σας. Και βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να μιλήσουν για λύσεις. Αν εξακολουθούν να νιώθουν πληγωμένοι από κάτι, ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε αυτή τη συζήτηση για αργότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ, είστε σε αναζήτηση νέων ανθρώπων, προοπτικών και χώρων και η φωτεινή πανσέληνος του Σαββάτου μπορεί να τα προσελκύσει όλα! Καθώς αυτή προσγειώνεται στον 3ο οίκο σας, μπορεί να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βρείτε νέες συγκινήσεις κοντά στο σπίτι σας, όπως μονοπάτια πεζοπορίας που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ποτέ ότι υπάρχουν στην περιοχή σας. Δεδομένου ότι αυτή η Πανσέληνος κυβερνά τις μικρές περιπέτειες, σχεδιάστε ένα ταξίδι μαζί με έναν νέο φίλο. Αλλά ίσως θελήσετε να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων σε δύο μόνο άτομα.

Η δυναμική μιας ομάδας θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο απεριόριστος Δίας έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον παθιασμένο Υδροχόο και τον 8ο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας. Κάποιος μπορεί να παίζει παιχνίδια εξουσίας ή να δημιουργεί ανθυγιεινό ανταγωνισμό στην ομάδα. Ακόμα και μια υψηλών τόνων εμψυχωτική ομιλία πιθανώς να μην είναι αρκετή για να θέσει τα πράγματα υπό έλεγχο. Αντί να διακινδυνεύσετε να σας παρασύρει αυτό το ρεύμα, κολυμπήστε έξω από αυτό και περιμένετε να επανασυνδεθείτε όταν περάσει η καταιγίδα.

ΛΕΟΝΤΕΣ, η πανσέληνος στην Παρθένο ηλεκτρίζει τους οικονομικούς οίκους σας, κάτι που μπορεί να κάνει καλό στο πορτοφόλι σας. Αν δεν καταφέρατε να μαζέψετε χρήματα πέρυσι, μπορείτε να το ανατρέψετε αυτό ξεκινώντας τώρα. Φτιάξτε ένα προσωπικό πρόγραμμα οικονομικής τόνωσης και διατηρήστε μια νοοτροπία αφθονίας. Επενδύστε στον εαυτό σας με ένα εργαλείο, μια εκπαίδευση ή συνεδρίες με έναν προπονητή που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε τροχιά με το σχέδιό σας.

Επιπλέον, με τον επεκτατικό Δία στη γωνία της καριέρας σας, ίσως αναζητάτε έμπνευση ή καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να πετύχετε τον επόμενο μεγάλο σας στόχο. Ωστόσο, επειδή ο χαρούμενος πλανήτης βρίσκεται σε μια έντονη αντίθεση με την Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σας αυτό το Σαββατοκύριακο, να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί ως προς το σε ποιον θα ανοιχτείτε. Σήμερα, περιβάλλετε τον εαυτό σας με επιτυχημένους, καταξιωμένους ανθρώπους. Δεν έχουν όλοι το συμφέρον σας στο μυαλό τους, αλλά εμπιστευτείτε ότι τα σωστά λόγια στο σωστό άτομο θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια αποδοτική συνεργασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ, η Πανσέληνος ανθίζει στον ουρανό, βοηθώντας σας να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες του προηγούμενου εξαμήνου. Οι σπόροι που φυτέψατε και καλλιεργούσατε από τα προηγούμενα γενέθλιά σας θα μπορούσαν επιτέλους να αποδώσουν καρπούς τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αφήστε την ταπεινή ρουτίνα και αποκτήστε τη δόξα σας. Λίγη αυτοπροβολή θα μπορούσε να φέρει τον στόχο σας σε απόσταση αναπνοής. Το ένστικτο να είστε χρήσιμοι και υποστηρικτικοί θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε μείνετε διακριτικοί όταν πρόκειται για τα θέματα κάποιου άλλου.

Μπορεί να έχετε την τέλεια συμβουλή – ή να ξέρετε ακριβώς πώς να λύσετε τα προβλήματά τους – αλλά το να την προσφέρετε θα μπορούσε να σας βυθίσει βαθύτερα σε αυτό το ζήτημα απ’ ό,τι πραγματικά θέλετε. Επίσης, μπαίνοντας σε μια κατάσταση και παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα μπορούσατε να αποτρέψετε τους ανθρώπους από το να πάρουν ένα πολύ σημαντικό μάθημα ζωής. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια προς την αντιμετώπιση κάποιων δικών σας εκκρεμοτήτων. Θα μπορούσατε να κάνετε σημαντικά βήματα με τη σεληνιακή άνοδο αυτού του Σαββατοκύριακου!

ΖΥΓΟΙ,  η αυριανή Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 12ο οίκο των ολοκληρώσεών σας, μπορεί να σημάνει απελευθέρωση για εσάς.

Κάτω από αυτές τις μεταμορφωτικές σεληνιακές ακτίνες, είστε επιτέλους έτοιμοι να αφήσετε μια κατάσταση που έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή. Μπορεί να υπάρξουν δάκρυα και η διαδικασία της επούλωσης χρειάζεται χρόνο.

Αλλά αν ξεκινήσετε τώρα, θα βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι συντριπτικά κάποιες στιγμές, γι’ αυτό προσέξτε τι εκφράζετε προς τους άλλους. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα πολύτιμη συμβουλή, καθώς η αντίθεση που θα σχηματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο μεταξύ του άφιλτρου Δία και της παθιασμένης Αφροδίτης θα μπορούσε να προκαλέσει ζήλια, θυμό ή την επιθυμία να εκδικηθείτε κάποιον που σας αδίκησε.

Πριν αντιδράσετε -ή επιτεθείτε- ενημερωθείτε για τα γεγονότα. Δεν είναι πάντα όλα όπως φαίνονται. Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια εξήγηση, και αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να θέσετε σε κίνδυνο μια σημαντική σχέση, δείτε την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ, είτε αναζητάτε μια νέα παρέα, είτε θέλετε να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, η πανσέληνος του Σαββάτου στην Παρθένο -η μοναδική του έτους- ενισχύει τον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών και της δικτύωσής σας. Δεν θα αισθάνεστε όπως συνήθως ο απομονωμένος και μερικές φορές απαιτητικός εαυτός σας- θα είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να γνωρίσετε τους ανθρώπους με τους δικούς τους όρους. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, βγείτε από τη ρουτίνα σας για να κάνετε επαφές και να προσεγγίσετε συνεργάτες. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν φωτισμένων συγγενικών πνευμάτων που πρέπει να γνωρίσετε.

Προειδοποιήστε, ωστόσο, ότι μπορεί να συγκρουστείτε με κάποιον που δεν ξέρει πότε να κάνει πίσω. Μπορείτε να αποδώσετε αυτή τη διαμάχη στη δύσκολη αντίθεση του Σαββατοκύριακου ανάμεσα στον Δία, στο πεδίο των σχέσεών σας, και τη διπλωματική Αφροδίτη. Δεν θέλετε απαραίτητα να ταράξετε τα νερά, όμως ξέρετε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί αλλά ταυτόχρονα αυστηροί και να μην αφήνετε τους ανθρώπους να περνούν τη γραμμή που έχετε ορίσει. Αν αισθάνεστε νευρικοί σχετικά με μια κριτική που πρέπει να κάνετε, συνοδεύστε την με επαίνους, ξεκινώντας και τελειώνοντας με αυτά που κάνουν σωστά.

ΤΟΞΟΤΕΣ, το Σάββατο σηματοδοτεί μια ξεχωριστή ημέρα στη χρονιά σας, κυρίως από επαγγελματικής άποψης. Η μοναδική πανσέληνος στην Παρθένο του 2024 προσγειώνεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας και οι ισχυρές ακτίνες της μπορούν να φωτίσουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Το άστρο σας ανεβαίνει και οι άνθρωποι προσέχουν σοβαρά εσάς και τα μοναδικά σας προσόντα. Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε αυτή την προσοχή, μέσω μιας νέας δουλειάς ή θέσης που να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας.

Βάλτε τον πήχη ψηλά και κρατήστε τον εκεί. Τα καλύτερα έρχονται – και μάλιστα σύντομα! Αλλά μην βιαστείτε να κλείσετε καμία συμφωνία ακόμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο κυβερνήτης σας, ο μεγεθυντικός Δίας, έρχεται σε αντιπαράθεση με την ιδεαλιστική Αφροδίτη. Αυτό η μπερδεμένη αντίθεση θα μπορούσε να αποσυντονίσει το ραντάρ σας, κάνοντάς σας ευάλωτους στα λόγια κάποιου. Να θυμάστε: Δε χρειάζεστε κανέναν να σας «σώσει», αλλά αν ψάχνετε για σωτήρα, ανάπτυξε λίγη αυτοφροντίδα για να μειώσετε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, η Πανσέληνος του Σαββάτου στην Παρθένο έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τους υπάκουους Αιγόκερους. Δεν είναι μόνο εντάξει να πάρετε άδεια, αλλά είναι και απαραίτητο. Η καριέρα σας είναι σημαντική για εσάς, αλλά δεν σας καθορίζει – τουλάχιστον όχι όλους σας. Και για να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας και τις δημιουργικές σας μπαταρίες, πρέπει να χαλαρώσετε και να επιδοθείτε στις αγαπημένες σας συνήθειες. Τώρα τα μόνα ερωτήματα είναι: Πού να πάτε και πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε εκεί; Ξεκινήστε να κάνετε έρευνα και να ζητάτε συστάσεις.

Αν και το συνονθύλευμα του Σαββατοκύριακου ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτης και τον υπερθεματιστή Δία μπορεί να σας εμπνεύσει να πάρετε ένα ρίσκο, επιβραδύνετε την πορεία σας και πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Πάντα θα σας ελκύουν ενδιαφέροντες, χαρισματικοί άνθρωποι. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας, προτού μπλέξετε σε περιπέτειες. Κρατήστε τους ρυθμούς σας, ακόμα κι’ αν νιώθετε ερωτευμένοι. Το ένστικτό σας μπορεί να είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον δεν θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ, δεν είναι ώρα να κολυμπήσετε στα ρηχά! Η Πανσέληνος στην Παρθένο και τον 8ο οίκο των έντονων συναισθημάτων και των συγχωνεύσεών σας, σας παρασύρει σε βαθύτερα -και, ομολογουμένως, πιο σκοτεινά- νερά. Αλλά είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε είστε σε σχέση είτε την αναζητάτε. Η πανσέληνος σηματοδοτεί την ώρα της συγκομιδής, τη στιγμή να θερίσετε ό,τι σπείρατε τους τελευταίους έξι μήνες. Τι επιθυμεί η καρδιά σας; Αυτός είναι ο προορισμός για να στρέψετε την πυξίδα σας.

Αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας να έχει διάθεση αν προτιμάτε να αφιερώσετε χρόνο για ενδοσκόπηση τώρα. Χάρη στην άβολη ευθυγράμμιση του επεκτατικού Δία και της αργοκίνητης Αφροδίτης στο ζώδιό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, η ενέργειά σας μπορεί να έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Διατηρήστε κάποια χαλαρότητα στο πρόγραμμά σας για να προσαρμόζεστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να φύγετε ξαφνικά, οπότε μην εγκλωβιστείτε σε δεσμευτικά σχέδια. Αν έχετε κολλήσει σε μια πιεστική προθεσμία, κάντε μίνι διαλείμματα για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να εκτονώσετε την πίεσηκ και το άγχος. Λίγο περπάτημα ή γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε ξανά.

ΙΧΘΕΙΣ, είτε είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση είτε αναζητάτε το άλλο σας μισό, η ισχυρή Πανσέληνος στην Παρθένο και τον οίκο των συντρόφων σας θα ενεργοποιήσει την επιθυμία σας να δώσετε έμφαση στις δεσμεύσεις σας. Προσπαθήστε όμως να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και να μην απελπίζεστε. Κάθε σχέση ακολουθεί το δικό της ρυθμό και αυτό που έχει σημασία είναι να συμφωνήσουν τα βήματα οι δύο εμπλεκόμενοι.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες ίσως να θέλουν να εξερευνήσουν νέα μέρη για την εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου. Ζητήστε από τους φίλους σας συστάσεις -και προτάσεις- και βάλτε στόχο να ακολουθήσετε τις πιο υποσχόμενες. Πρέπει να θίξετε ένα δύσκολο θέμα; Η σίγουρη ειλικρίνειά σας μπορεί να βοηθήσει στην εκτόνωση της έντασης – αν χρησιμοποιήσετε τόσο πολύ τακτ όσο και ειλικρίνεια. Με τον ευθύ Δία στον οίκο της επικοινωνίας σας, το να λέτε τη γνώμη σας δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά επειδή ο ασυμβίβαστος πλανήτης συγκρούεται με τη διπλωματική Αφροδίτη αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο εσείς εκλαμβάνετε ως ανάλαφρο μπορεί να φαίνεται πολύ βαρύ για τους άλλους. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε για να απαλείψετε οτιδήποτε μπορεί να ακουστεί σκληρό.

ΠΗΓΗ: ASTROLIVE

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

ΖΩΔΙΑ

15.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να εξετάσουμε τι δίνουμε, τι παίρνουμε

ΖΩΔΙΑ

13.4.202411:00 μμ

  H αλήθεια είναι ότι η φήμη μπορεί να είναι θέμα ταλέντου ή/και τύχης, ωστόσο τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν κάποια ζώδια αυξάνουν τις πιθανότητες να την κατακτήσουν. Όπως είναι η επιθυμία, και η ικανότητα, να προσελκύουν την προσοχή των άλλων,

ΖΩΔΙΑ

12.4.202411:00 μμ

    Το Σάββατο φέρνει σε πρώτο πλάνο την τακτοποίηση και την οργάνωση της ζωής μας, αλλά και τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες όμως καταφέρνουν να μας δημιουργούν προβλήματα που μας εκνευρίζουν.   Ταυτόχρονα, την Κυριακή,

ΖΩΔΙΑ

11.4.202410:45 μμ

    Ναι, υπάρχουν ζώδια που έμειναν στο παρελθόν μας και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό!   Όλοι έχουμε ζώδια που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε με βάση τα βιώματά μας, όπως για παράδειγμα μια πρώην σχέση ή ένας φίλος που

ΖΩΔΙΑ

10.4.202410:45 μμ

    Τίποτα δεν φωνάζει μακροχρόνιες σχέσεις περισσότερο από τη Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο. Έτσι αν θέλετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάτι όμορφο και σοβαρό, αυτό το διάστημα είναι το ιδανικό.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή