Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / «Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία της 3χρονης Κατερίνας – Ροζ μπαλόνια και κουφέτα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

04/05/20223:43 μμ

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία της 3χρονης Κατερίνας – Ροζ μπαλόνια και κουφέτα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θρήνος, πόνος και ένα μεγάλο «γιατί» βγήκε από τα χείλη των συγγενών, αλλά και των κατοίκων του χωριού Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, που συνόδευσαν την 3χρονη Κατερίνα στην τελευταία της κατοικία.

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία της 3χρονης Κατερίνας – Ροζ μπαλόνια και κουφέτα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Θρήνος, πόνος και ένα μεγάλο «γιατί» βγήκε από τα χείλη των συγγενών, αλλά και των κατοίκων του χωριού Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, που συνόδευσαν την 3χρονη Κατερίνα στην τελευταία της κατοικία.

 

Πρόκειται για το άτυχο κορίτσι, το οποίο έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (στο οποίο νοσηλεύτηκε για έντεκα ημέρες).

 

 

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου, με την οικογένεια να έχει προσλάβει ως δικηγόρο τον κ. Διαλυνά, αλλά και τεχνική σύμβουλο, την Κατερίνα Αποστολίδου.

Σύμφωνα με το veloutsanews, η κηδεία της μικρής Κατερίνας πραγματοποιήθηκε στο χωριό απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ από νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς και φίλοι.

 

 

Ο στολισμός της εκκλησίας του Αγίου Ιερόθεου παρέπεμπε σε βάφτιση κι όχι σε κηδεία. Στον προαύλιο χώρο του ναού υπήρχαν ροζ και άσπρα μπαλόνια, ενώ σε δύο τραπέζια είχαν τοποθετηθεί κουφέτα και γλυκίσματα.

 

 

Πολλά, όμως, ήταν και τα στεφάνια που είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς για την αγαπημένη τους Κατερίνα, η οποία ταξίδεψε για τον παράδεισο δέκα ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλια της, καθώς είχε γεννηθεί στις 20 Απριλίου του 2019.

 

Πηγή φώτο: Veloutsanews.blogspot.com

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20247:30 μμ

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της συναδέλφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε ηλικία 64 ετών».   Η Όλγα Κολιάτσου, αναφέρει η ανακοίνωση,

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20246:00 μμ

  Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.   Το περιστατικό καταγράφηκε στις 9 το πρωί, περίπου 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση των Μεγάλων Χωραφιών, σύμφωνα με το flashnews.gr.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20244:35 μμ

  Στην ανασκαφική έρευνα που πραγματοποιεί η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους, υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας Βυζαντινής Αρχαιολογίας Ναταλίας Πούλου και με άμεσους συνεργάτες τον επίκουρο καθηγητή Βυζαντινής Αρχαιολογίας Αναστάσιο Τάντση και τον ομότιμο καθηγητή Βυζαντινής Αρχαιολογίας Αριστοτέλη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20243:30 μμ

  Η άγρια κακοποίηση ενός αθώου ζώου στην Ικαρία είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό και οργή.   Όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά και στη δημοσίευση, «πιάσαμε πάτο».  

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20241:54 μμ

    Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για το «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 5.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών, με έμφαση στον τομέα της πράσινης οικονομίας και τις γυναίκες», καθώς έχουν ήδη καλυφθεί

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28.3.20241:41 μμ

    Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας, με τίτλο «Βία: Νιώσε! Μίλα! Δράσε!», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή