Σε ισχύ τα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας λόγω εκτέλεσης εργασιών στη σήραγγα Πλαταμώνα του αυτοκινητοδρόμου.
Συγκεκριμένα, από τη την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 07:30 το πρωί έως την προσεχή Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 07:30 το πρωί ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Επίσης από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 07:30 έως και την
Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 07:30 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.