Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Γλυκά Νερά: Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον πιλότο στο 100 μετά την δολοφονία (VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

11/10/20217:10 μμ

Γλυκά Νερά: Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον πιλότο στο 100 μετά την δολοφονία (VIDEO)

Ο 32χρονος έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας προκειμένου να πείσει τις αρχές ότι είναι και ο ίδιος θύμα στην όλη υπόθεση.

Γλυκά Νερά: Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον πιλότο στο 100 μετά την δολοφονία (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Στη δημοσιότητα ήρθε η κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100, δύο ώρες μετά την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, από τα ίδια του τα χέρια.

Ο 32χρονος έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας προκειμένου να πείσει τις αρχές ότι είναι και ο ίδιος θύμα στην όλη υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, το οποίο μετέδωσε και το ηχητικό, οι κινήσεις, οι αντιδράσεις ακόμα και ο τόνος της φωνής του, είναι αυτά που έχει σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή για να πετύχει το σχέδιό του.

Να αποπροσανατολιστεί η αστυνομική έρευνα και ο ίδιος να μείνει ασύλληπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του. Έτσι, μπροστά στις κάμερες λίγες ώρες μετά το έγκλημα δηλώνει συντετριμμένος, στον επικήδειο που εκφωνεί λίγες μέρες μετά εμφανίζεται απαρηγόρητος, μέχρι τη μέρα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα και να ομολογήσει.

Όλα όμως είχαν ξεκινήσει εκείνη τη νύχτα της 11ης Μαΐου, όταν ο πιλότος σκότωσε τη γυναίκα του και έστησε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε ληστεία μετά φόνου. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούμε για πρώτη φορά τη φωνή του, στις κλήσεις που έκανε στην αστυνομία.

Το χρονικό

Η κλήση διαρκεί ένα λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό και στη συνέχεια αρχίζει μια άνευ προηγουμένου παράσταση. Κλαίει, εκλιπαρεί για βοήθεια και προσποιείται ότι δεν μπορεί να ανασάνει.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ώρα που ο πιλότος παίζει θέατρο στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6.11 τα ξημερώματα. Η Καρολάιν είναι ήδη νεκρή από τα χέρια του, εδώ και δύο ολόκληρες ώρες. Είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να στήσει το σκηνικό πριν περάσει στο επόμενο βήμα, που ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι κινήσεις απελπίσιας και απόκρυψης του εγκλήματος

Λίγες ώρες μετά το σχέδιό του φαίνεται να έχει πετύχει. Ο πιλότος όχι μόνο βρίσκεται χωρίς χειροπέδες αλλά παίρνει θέση μπροστά στις κάμερες. Ο πιλότος έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως μέσα στη βίλα μπήκαν τρεις ένοπλοι δράστες που παραβίασαν παράθυρο στο ημιυπόγειο.

Στις καταθέσεις του, δηλώνει σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για τις έρευνες στην υπόθεση.

Όλα όμως είχαν ξεκινήσει εκείνη τη νύχτα του περασμένου Μαΐου, με τον πιλότο να δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήθελε πάση θυσία να γίνει απόλυτα πειστικός. Για τον λόγο αυτό, πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, έκανε δύο λανθασμένες κλήσεις, στην προσπάθειά του να καλέσει το 100 δήθεν με… τη μύτη του.

Στις 06:08 στον αριθμό «180» και στις 06:10 στον αριθμό «1000».

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.20248:40 μμ

  Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης σε σημερινό κήρυγμά του, μιλώντας σε υψηλούς τόνους κατά των πιστών που τρώνε μπακαλιάρο «για το έθιμο».   «Πρέπει να τρέξουμε όλοι να φάμε μπακαλιάρο, γιατί είναι το έθιμο. Ντροπή! Ντροπή! Ορθόδοξοι χριστιανοί

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.20247:00 μμ

  Πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν σε 13χρονο το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αττική.   Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 19:30, η παρέα των ανήλικων επιτέθηκε ξαφνικά στον 13χρονο τη στιγμή που βρισκόταν βόλτα με

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.20242:25 μμ

    Χιλιάδες μαθητές – καθώς και θεατές – βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, για να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν τη μαθητική παρέλαση, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο (25/3)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.20241:41 μμ

    Όποτε ξέμενε από χρήματα, τρύπωνε στην εκκλησία της Παναγίας Καθολικής στη Γαστούνη για να βγάλει “μεροκάματο” παραβιάζοντας το παγκάρι ένας Έλληνας ιερόσυλος ο οποίος διέπραξε συνολικά τρεις κλοπές στο ναό, από τον Φεβρουάριο ως την περασμένη Κυριακή. Οι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.20241:05 μμ

    Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιατρών Θεσσαλονίκης για στ΄φάση εργασίας την Τετάρτη 27 Μαρτίου και κινητοποίηση στις 13:30. Η ανακοίνωση: To ΔΣ της ΕΝΙΘ καλεί όλους τους ιατρούς ΕΣΥ να συμμετέχουν στη στάση εργασίας την Τετάρτη 27/3 12:00-15:00 και 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24.3.202412:52 μμ

    Η 25η Μαρτίου είναι η γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αλλά και η επέτειος της Παλιγγενεσίας. Φέτος, η 25η Μαρτίου «πέφτει» Δευτέρα και είναι υποχρεωτική αργία. Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται να απασχολούνται οι μισθωτοί και να λειτουργούν οι επιχειρήσεις,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή