Αρχική / ΓΕΥΣΗ / Τζίντζερ φιζ με ραβέντι

ΓΕΥΣΗ

08/06/2021 6:09 μμ

Τζίντζερ φιζ με ραβέντι

Τζίντζερ φιζ με ραβέντι

Γράφει thessnews

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Χτυπάμε με πάγο πολύ καλά σε σέικερ τζιν, χυμό και σιρόπι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τα προσθέτουμε σε χαμηλό ποτήρι και συμπληρώνουμε με προσέκο. Στολίζουμε με κλωνάρι ραβέντι.

Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017)

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

26.10.2021 2:29 μμ

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι ένα, έχει ιστορία, είναι μερακλίδικο, είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Οπότε ο,τι φτιάχνουμε εμείς στο σπίτι από αγάπη για τη μαγειρική είναι – απλώς – κοντά στα πρωτότυπα. Είναι αλήθεια ότι το ζύμωμα και η ωρίμανση όλων

ΓΕΥΣΗ

17.10.2021 11:20 μμ

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, οι πάγκοι στα οπωροπωλεία και τις λαϊκές γεμίζουν. Οι κολοκυθόσουπες είναι εξαιρετικές, όπως και οι αρωματικές πίτες με κολοκύθα.    Ετοιμάζουμε, λοιπόν, αγαπημένα πιάτα, όπως η πίτσα και το ριζότο, με κολοκύθα. Υπέροχες,

ΓΕΥΣΗ

16.10.2021 11:59 μμ

Είστε λάτρεις των γλυκών και ιδιαίτερα του cheesecake; Σας… φέρνουμε στο πιάτο σας την καλύτερη συνταγή για αυθεντικό new york cheesecake με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Τα υλικά που θα δείτε παρακάτω είναι αρκετά για 10-12 μερίδες, με το

ΓΕΥΣΗ

16.10.2021 9:41 μμ

Μία ιδιαίτερη «γωνιά» της Θεσσαλονίκης, όπου πωλούνται τα πιο ευφάνταστα κρουασάν, αποκάλυψε η εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN. Η «ψυχή» πίσω από την όλη… υπόθεση είναι η ζαχαροπλάστης Ελένη Καλλίδου, η οποία, όπως αποκάλυψε, η ιστορία των κρουασάν ξεκίνησε

ΓΕΥΣΗ

8.10.2021 11:59 μμ

Το αυγό είναι ο πρωταγωνιστής σε πολλά φαγητά, ενώ τα τελευταία χρόνια, προτιμάται και για το πρωινό γεύμα. Μπορείς να δοκιμάσεις βασικές συνταγές για να απογειώσεις το πρωινό σου. Σύμφωνα με το ladylike αυτές τις συνταγές με αυγό δεν πρέπει

ΓΕΥΣΗ

3.10.2021 3:20 μμ

Ψαρονέφρι με μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας έφτιαξε ο chef της εκπομπής «το Πρωινό» , Πέτρος Συρίγος. Μια φανταστική και πεντανόστιμη συνταγή που είναι έτοιμη σε 30 λεπτά και θα απογειώσει το μεσημεριανό σας γεύμα!   Συστατικά για το ψαρονέφρι

thess

Επικαιρότητα