Το Blé Vin , εν ‘όψει της παγκόσμιας ημέρας Ξινόμαυρο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, θα υποδεχτεί μερικούς από τους σημαντικότερους οινοποιούς της ποικιλίας με τα κρασιά τους για να συνδυαστούν με εξαιρετικά προσούτο!
Έτσι, μερικές από τα πιο εμβληματικές εμφιαλώσεις της ποικιλίας θα συνοδεύονται με παλαιωμένα Prosciutto, Coppa και Culatta από την prosciutteria του Blé Vin.
Για όλες αυτές τις πολύπτυχες μορφές του ελληνικού κρασιού θα παρουσιάσει σε ένα ειδικό σεμινάριο στο κελάρι του Blé Vin ο wine expert Παύλος Γκέκας (περιορισμένες θέσεις – απαραίτητη προκράτηση) σε συνεργασία με το The Winehouse.
Όλο το Νοέμβριο μία ειδικά σχεδιασμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες οινοποιών αποκλειστικά από Ξινόμαυρα, θα είναι διαθέσιμη να την απολάυσεις (και) στο ποτήρι!
