Αρχική / ΓΕΥΣΗ (Page 3)

ΓΕΥΣΗ

H Θεσσαλονίκη είναι οι γεύσεις της. Βρείτε μερικές από τις νοστιμότερες συνταγές αλλά και τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στην πόλη. Διαβάστε για τα καλύτερα πιάτα του κόσμου και βρείτε τηλεοπτικές και διαδικτυακές εκπομπές που θα μεταμορφώσουν τη μαγειρική σας!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

7.8.20219:19 μμ

Υπέροχες γεμιστές βαρκούλες κολοκυθιού που θα τις φτιάχνετε συνέχεια! Μια συνταγή από την ομάδα Live Kitchen.   Τα Υλικά που θα χρειαστείτε : 5 μέτρια κολοκυθάκια 2 μέτρια αυγά 80 γρ φρυγανιά 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1 κτγ αλάτι 100

Ειδήσεις / Πιο πρόσφατα

6.7.2021|9:36 μμ

ΓΕΥΣΗ


Πώς να φτιάξετε παγωτό σάντουιτς με λίγα υλικά (VIDEO)


Όλοι λατρεύουμε το παγωτό και δη το σπιτικό. Μπείτε λοιπόν, στη διαδικασία να φτιάξετε αυτή την εύκολη συνταγή και σίγουρα θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!   Δείτε την συνταγή του μοναδικού Άκη Πετρετζίκη   Συστατικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

9.6.2021|9:36 μμ

ΓΕΥΣΗ


Σαλάτα με φρούτα και καρύδια


Μια εναλλακτική εκδοχή σαλάτας για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας.   Υλικά για 2-3 άτομα 1 πορτοκάλι 1 μπανάνα 1 ακτινίδιο Καρποί ενός ροδιού 6 καρύδια Φύλλα μέντας Ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζανάκι κουμκουάτ Παπαρουνόσπορο     Η διαδικασία σύμφωνα με

8.6.2021|9:48 μμ

ΓΕΥΣΗ


Πως θα φτιάξετε τονωτικό smoothie αποτοξίνωσης με γιαούρτι και φρούτα!


Ιδανική επιλογή για απώλεια βάρους και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο οργανισμός μας και το σώμα μας μετά την κραιπάλη των γιορτών έχουν ανάγκη από αποτοξίνωση. Το αγαπημένο μας smoothie detox είναι και εδώ για να μας βοηθήσει να χάσουμε

8.6.2021|8:45 μμ

ΓΕΥΣΗ


Αβγά ποσέ με ψητά σπαράγγια


Τα αβγά στην πιο πολυτελή εκδοχή τους Υλικά για 2 άτομα 6 σπαράγγια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Ξύσμα ενός μοσχολέμονου (λάιμ) 4 φέτες ψωμί πολύσπορο Για την κρέμα τυριού 80 γρ. φέτα 60 γρ. ανθότυρο 2 κουταλιές

8.6.2021|7:17 μμ

ΓΕΥΣΗ


Μπουγάτσα με κρέμα


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Μια πίτα από πολύ λεπτό φύλλο που ανοίγεται με το χέρι και με τα χέρια και θέλει ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και τυλίγεται μέσα ένα μείγμα από γλυκιά κρέμα ή τυρί ή σπανάκι ή ακόμα και κιμά.

8.6.2021|7:02 μμ

ΓΕΥΣΗ


Συνταγή Κουλούρι Θεσσαλονίκης


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Καθώς έχει κοινή καταγωγή με το σιμίτ (simit), το κουλούρι στα τουρκικά, Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν για την καταγωγή και την προέλευσή του. Μια ζύμη σε κυκλικό σχήμα και διάφορα μεγέθη, άλλοτε τραγανό και άλλοτε

8.6.2021|6:51 μμ

ΓΕΥΣΗ


Summer punch – Cocktail για πάρτι


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Για 10 άτομα σε μπολ 300ml λικέρ St Germain 300 ml βότκα 600 ml χυμό μήλου 200ml χυμό λεμονιού 250 ml σόδα Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ γεμάτο με πάγο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε

8.6.2021|6:45 μμ

ΓΕΥΣΗ


Βερμούτ 008


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 60 ml Martini bianco 60 ml tonik 10 ml βότκα Σε χαμηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε σταγόνες λάιμ και γαρνίρουμε με μια φέτα λάιμ. Από το φύλλο της

8.6.2021|6:40 μμ

ΓΕΥΣΗ


Βοτκάς


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 35 ml βότκα 10 ml χυμό λάιμ 15 ml λικέρ St Germain 60 ml σόδα Χτυπάμε σε σέικερ βότκα και λάιμ. Σε ψηλό ποτήρι ρίχνουμε τριμμένο πάγο και το μείγμα από το σέικερ, συμπληρώνουμε με

8.6.2021|6:34 μμ

ΓΕΥΣΗ


Μαργαρίτα με τσάι γιασεμί


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με πάγο. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βρέχουμε το χείλος με φέτα λεμόνι και το καλύπτουμε με αλάτι. Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και γεμίζουμε με το ποτό. Ντεκοράρουμε με φέτα λάιμ.

8.6.2021|6:25 μμ

ΓΕΥΣΗ


Έτσι θα φτιάξετε γρανίτα καρπούζι!


Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Υλικά 700 γρ. σάρκα ώριμου καρπουζιού χωρίς κουκούτσια 100 γρ. μαύρη ζάχαρη 3-4 κουταλιές φυσικό χυμό λεμονιού   Εκτέλεση Κόβετε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και συγκεντρώνετε τον χυμό που περισσεύει σε ένα μπολ. Κατόπιν,

8.6.2021|6:09 μμ

ΓΕΥΣΗ


Τζίντζερ φιζ με ραβέντι


Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Χτυπάμε με πάγο πολύ καλά σε σέικερ τζιν, χυμό και σιρόπι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τα προσθέτουμε σε χαμηλό ποτήρι και συμπληρώνουμε με προσέκο. Στολίζουμε με κλωνάρι ραβέντι. Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017)

8.6.2021|6:03 μμ

ΓΕΥΣΗ


Τροπική Μιμόζα


Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017) Χτυπάμε σε σέικερ με πάγο τους χυμούς και τους βάζουμε σε ψηλό ποτήρι και τριμμένο πάγο. Συμπληρώνουμε με τον αφρώδη οίνο και γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκαλιού και φρέσκια μέντα.

8.6.2021|5:51 μμ

ΓΕΥΣΗ


Δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικό χούμους με λεμόνι!


Δώστε μια ανατολίτικη γεύση στην κουζίνα σας Υλικά για 6 μερίδες 200 γρ. ρεβίθια 200 ml ταχίνι (περίπου 1 κούπα) 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 2 λεμόνια (τον χυμό τους) 4 κουταλιές ελαιόλαδο Πάπρικα Αλάτι   Εκτέλεση Βάζετε τα ρεβίθια να

thess

Επικαιρότητα