Αρχική / ΓΕΥΣΗ / Oινική βραδιά αφιερωμένη σε σπάνιες ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα

ΓΕΥΣΗ

13/11/20239:15 μμ

Oινική βραδιά αφιερωμένη σε σπάνιες ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα

Αύριο το βράδυ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «MonAsty]

Oινική βραδιά αφιερωμένη σε σπάνιες ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Το MonAsty, Autograph Collection φιλοξενεί το ιστορικό Οινοποιείο Ζαχαριά σε μία βραδιά εφ’ όλης της ύλης.

 

Από το 1962 έως το 2023 το Οινοποιείο Ζαχαριά, προωθεί με αγάπη, τεχνογνωσία και μεράκι, το Νεμεάτικο Terroir σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Οι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στο εστιατόριο Botargo, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοναδική Sklava και τις ετικέτες της σειράς Premium Lexis, από επιλεγμένες χρονιές. Η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα, γίνεται μέσα από ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του οινοποιείου. Από το όχι και πολύ μακρινό 2014, όπου ξεκίνησαν το ταξίδι τους μια μια οι ετικέτες της σειράς Lexis θα φέρουν στα ποτήρια των παρευρισκομένων το όραμα και το πάθος του δημιουργού τους, συνοδεία του εξαιρετικού μενού που σχεδίασε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ο Executive Chef του Botargo, κ. Κωνσταντίνος Μποβιάτσης. Μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές συνδυάζονται σε high-end, comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα, επιφυλάσσει στους καλεσμένους εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Sklava, η Κυδωνίτσα, το Μοσχοφίλερο, το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη θα αφηγηθούν τη δική τους ιστορία…

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΓΕΥΣΗ

8.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει το πιο νόστιμο χωριάτικο κοτόπουλο συνοδευμένο με χυλοπίτες!   Υλικά: 1 κοτόπουλο χωριάτικο κομμένο σε 6 μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σούπας πελτές ντομάτας 400 γρμ. ντοματάκια κονκασέ 500 γρμ. χυλοπίτες 12 λίτρο ζωμός

ΓΕΥΣΗ

7.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει νόστιμο αλλά και νηστίσιμο ρυζόγαλο!   Υλικά: Α’ μείγμα: 100 γρμ. ρύζι γλασέ 500 γρμ. νερό 1/3 κ. γλυκού αλάτι φλούδα από 1 λεμόνι 1 ξύλο κανέλα 1 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος Β’ μείγμα: 800 γρμ.

ΓΕΥΣΗ

6.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει την πιο νόστιμη συνταγή για λαβράκι πανέ με hasselback πατάτες   Για το λαβράκι: 6 φιλέτα λαβράκι 250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρμ. Panko 4 κ. σούπας μουστάρδα αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο

ΓΕΥΣΗ

5.12.202312:36 μμ

  Ας αρχίσουμε τις …πρόβες για τα γλυκά των εορτών, με έναν παραδοσιακό μπακλαβά που υπόσχεται να καλύψει όλες τις ώρες που μας πιάνει «υπογλυκαιμία»! ΥΛΙΚΑ 500 γρμ. βούτυρο αιγοπρόβειο clarifie 300 γρμ. καρυδόψιχα 200 γρμ. αμυγδαλόψιχα 1 κ. γλυκού

ΓΕΥΣΗ

4.12.20232:49 μμ

    Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο σύστησε και φέτος καινοτόμα τοπικά προϊόντα παραγωγών, φτιαγμένα με μεράκι, κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία.     Η Θεσσαλονίκη, πόλη- μέλος του δικτύου δημιουργικών πόλεων της Unesco,

ΓΕΥΣΗ

1.12.202312:36 μμ

    Ένας αρωματικός θαλασσινός «χορός», με την υπογραφή του Ανδρέα Μαμούκαρη, νηστίσιμος και τρυφερός, που δεν απαιτεί διαίτερο ταλέντο στην παρασκευή αλλά αποζημιώνει με το παραπάνω τος γευστικούς κάλυκες!   Υλικά 2 κ.σ. αλάτι 500 γραμμάρια κοφτό μακαρόνι 1νεροπότηρο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή