Αρχική / ΓΕΥΣΗ / Μαργαρίτα με τσάι γιασεμί

ΓΕΥΣΗ

07/09/201711:12 μμ

Μαργαρίτα με τσάι γιασεμί

Μαργαρίτα με τσάι γιασεμί

Γράφει thessnews

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με πάγο. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βρέχουμε το χείλος με φέτα λεμόνι και το καλύπτουμε με αλάτι. Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και γεμίζουμε με το ποτό. Ντεκοράρουμε με φέτα λάιμ.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017)

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΓΕΥΣΗ

8.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει το πιο νόστιμο χωριάτικο κοτόπουλο συνοδευμένο με χυλοπίτες!   Υλικά: 1 κοτόπουλο χωριάτικο κομμένο σε 6 μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σούπας πελτές ντομάτας 400 γρμ. ντοματάκια κονκασέ 500 γρμ. χυλοπίτες 12 λίτρο ζωμός

ΓΕΥΣΗ

7.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει νόστιμο αλλά και νηστίσιμο ρυζόγαλο!   Υλικά: Α’ μείγμα: 100 γρμ. ρύζι γλασέ 500 γρμ. νερό 1/3 κ. γλυκού αλάτι φλούδα από 1 λεμόνι 1 ξύλο κανέλα 1 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος Β’ μείγμα: 800 γρμ.

ΓΕΥΣΗ

6.12.20234:00 μμ

  Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει την πιο νόστιμη συνταγή για λαβράκι πανέ με hasselback πατάτες   Για το λαβράκι: 6 φιλέτα λαβράκι 250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρμ. Panko 4 κ. σούπας μουστάρδα αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο

ΓΕΥΣΗ

5.12.202312:36 μμ

  Ας αρχίσουμε τις …πρόβες για τα γλυκά των εορτών, με έναν παραδοσιακό μπακλαβά που υπόσχεται να καλύψει όλες τις ώρες που μας πιάνει «υπογλυκαιμία»! ΥΛΙΚΑ 500 γρμ. βούτυρο αιγοπρόβειο clarifie 300 γρμ. καρυδόψιχα 200 γρμ. αμυγδαλόψιχα 1 κ. γλυκού

ΓΕΥΣΗ

4.12.20232:49 μμ

    Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο σύστησε και φέτος καινοτόμα τοπικά προϊόντα παραγωγών, φτιαγμένα με μεράκι, κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία.     Η Θεσσαλονίκη, πόλη- μέλος του δικτύου δημιουργικών πόλεων της Unesco,

ΓΕΥΣΗ

1.12.202312:36 μμ

    Ένας αρωματικός θαλασσινός «χορός», με την υπογραφή του Ανδρέα Μαμούκαρη, νηστίσιμος και τρυφερός, που δεν απαιτεί διαίτερο ταλέντο στην παρασκευή αλλά αποζημιώνει με το παραπάνω τος γευστικούς κάλυκες!   Υλικά 2 κ.σ. αλάτι 500 γραμμάρια κοφτό μακαρόνι 1νεροπότηρο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή