Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το σπορέλαιο και σοτάρουμε τα μπουτάκια. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τις πιπεριές σε φέτες να μαραθούν, ρίχνουμε σταδιακά τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για δυο λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε να πάρει βράση για 15 λεπτά. Ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά! Στο τελείωμα του βρασμού προσθέτουμε το μπρόκολο, το οποίο έχουμε ζεματίσει σε καυτό νερό. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Από το φύλλο της THESSNEWS #74 (07/10/2017-08/10/2017)