Αρχική / ΓΕΥΣΗ / «GREEN KITCHEN by MADAME GINGER»: Σήμερα δύο αγαπημένα street food

ΓΕΥΣΗ

14/07/2021 1:59 μμ

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER»: Σήμερα δύο αγαπημένα street food

Σαλάτα Panzanella, mocktail pina colada, «πειραγμένα γεμιστά» και noodles με σάλτσα φυστικοβούτυρου στο μενού των εκπομπών της Madame Ginger στο OPEN.

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER»: Σήμερα δύο αγαπημένα street food

Γράφει thessnews

Σαλάτα Panzanella, mocktail pina colada, «πειραγμένα γεμιστά» και noodles με σάλτσα φυστικοβούτυρου στο μενού των εκπομπών της Madame Ginger στο OPEN.

 

Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές,  που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tips της ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει δύο πολύ αγαπημένα street food. Ταϊλανδέζικα noodles με μία πανεύκολη, αρωματική σάλτσα φιστικοβούτυρου και ωμά λαχανικά, ενώ στο δεύτερο πιάτο της ημέρας ετοιμάζει ένα ζουμερό και πεντανόστιμο σουβλάκι με γύρο μανιταριών και jackfruit. Στο Eco Ginger’s Tip η Madame Ginger δίνει συμβουλές για μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο μπάνιο μας ώστε να το μετατρέψουμε σε οικολογικό!

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά, τη φάβα την οποία συνδυάζει με καμμένα κρεμμύδια στο φούρνο και ένα πανεύκολο λάδι κάπαρης. Στο γλυκό της ημέρας ετοιμάζει ένα θρεπτικό και sugar free γλυκό με βάση από χουρμάδες και πεκάνς, μία δροσερή γέμιση γιαουρτιού και φρέσκα φρούτα. Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip η «Madame Ginger» απαντά στην πιο συνηθισμένη  ερώτηση που ακούει ένας χορτοφάγος. Από που παίρνει ο χορτοφάγος πρωτεΐνη, σίδηρο, ασβέστιο και Β12;

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» μεταμορφώνει την παραδοσιακή σαλάτα panzanella της Τοσκάνης σε μία νόστιμη και καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα, την οποία συνοδεύει από μία vegan ρικότα αμυγδάλου. Στη δεύτερη συνταγή του επεισοδίου φτιάχνει τα παραδοσιακά γεμιστά λίγο «πειραγμένα» προσδίδοντας το κάτι παραπάνω στη γεύση τους. Τέλος, η Madame Ginger φτιάχνει και ένα mocktail pina colada με βάση το πράσινο τσάι μάτσα.  Στο Eco Ginger’s TIp της ημέρας μαθαίνουμε πρακτικούς τρόπους για να μειώσουμε την σπατάλη νερού κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ

28.9.2022 11:43 πμ

  Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο υπέροχος χώρος του αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ανοίγει  ξανά για το κοινό και μάλιστα για καλό σκοπό. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, συγκεκριμένα,  στις 13:00, ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης διοργανώνει

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ

28.9.2022 10:48 πμ

  Στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου του δήμου Αμπελοκήπων θα ξεκινήσει σήμερα το “Canteen Festival” -το πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα! Έως τις 2 Οκτωβρίου, που θα διαρκέσει, θα υπάρχουν κάθε λογής καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού, ποτού καθώς

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ

28.9.2022 9:55 πμ

  Η καντίνα «Γιατρός της Πείνας» μας ταξιδεύει γευστικά με τον παραδοσιακό τρόπο από το 1980. Από το καλοκαίρι του 2020 τον «Γιατρό της Πείνας από το 1980» πλέον, τον βρίσκουμε σε ιδιόκτητο χώρο στην Πυλαία όπου οι εγγονές του

ΓΕΥΣΗ

27.9.2022 1:50 μμ

Ο Αργύρης Μπεντίλας μετά από 20 χρόνια στον τομέα της πληροφορικής, και έχοντας συνιδρύσει 2 τεχνολογικές startups στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του ’21 ένα δημιουργικό μικροαρτοποιείο, ως αυτοδίδακτος αρτοζαχαροπλάστης, στο συννεφιασμένο Μάντσεστερ. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον

ΓΕΥΣΗ

26.9.2022 4:31 μμ

To Live Kitchen έχει τη συνταγή για πεντανόστιμο ρεβανί με ένα υλικό- έκπληξη που δεν έχετε δει σε καμιά άλλη συνταγή: τυρί κρέμα!   Δείτε το βίντεο:     ΥΛΙΚΆ: 150 γρ αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ τυρί κρέμα 4 μέτρια

ΓΕΥΣΗ

26.9.2022 10:59 πμ

  Από τη Δράμα έως το Ηράκλειο της Κρήτης, η ελληνική γαστρονομία βρέθηκε στο επίκεντρο δράσεων για την προβολή της χώρας σε όλο τον κόσμο. Καλεσμένοι, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες μυήθηκαν σε ελληνικές γεύσεις και ταυτόχρονα βιώσαν τα τοπικά έθιμα

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή