Αρχική / ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2022

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2022

Η ηλεκτρονική ειδική έκδοση του ThessNews.gr για το νέο «Εξοικονομώ». Οι στόχοι για την προστασία του περιβάλλοντος από την εφαρμογή του “Εξοικονομώ”, τα έργα που προβλέπει το πρόγραμμα, οι εταιρίες που θα αναλάβουν την υλοποίηση των δράσεων.

  • Ενεργειακές παρεμβάσεις,
  • ανακαίνιση,
  • το πρόγραμμα «Εξοικονομώ»,
  • άρθρα και συνεντεύξεις

Επιμέλεια Ειδικής Έκδοσης: Δημήτρης Διαμαντίδης

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2022

9.3.2022 3:54 μμ

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών ενεργοβόρων συσκευών με νέες πιο φιλικές προς το περιβάλλον και με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, με τις αιτήσεις να αναμένεται να ανοίξουν το πιθανότερο μέσα στην άνοιξη.  

Ειδήσεις / Πιο πρόσφατα

9.3.2022 |2:30 μμ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2022


Μόνο κύριες κατοικίες μπαίνουν στο «Εξοικονομώ»


Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.   Το εμπράγματο δικαίωμα (πλήρης κυριότητα / επικαρπία / ψιλή κυριότητα) του αιτούντα θα πρέπει να υφίσταται κατά το έτος αναφοράς του Προγράμματος (φορολογικό έτος 2020)

9.3.2022 |2:19 μμ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2022


Μεγάλα οικονομικά οφέλη για τα νοικοκυριά από το «Εξοικονομώ»


Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσεται στα εμβληματικά έργα που επιδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βελτιώνοντας την ενεργειακή κλάση των νοικοκυριών, κατά τουλάχιστον 3 ενεργειακές κατηγορίες (πάνω από 30% Εξοικονόμηση Πρωτογενούς Ενέργειας).   Η συνολική επένδυση του έργου θα

thess

Επικαιρότητα