Αρχική / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS / Το «Astro 2020» παρουσιάζει τους εξερευνητικούς του στόχους (VIDEO)

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

10/11/20219:53 πμ

Το «Astro 2020» παρουσιάζει τους εξερευνητικούς του στόχους (VIDEO)

Το πρότζεκτ «Astro 2020», όπως ονομάζεται, χρηματοδοτείται από τη NASA έναντι 21 δισ. δολλαρίων και έχει διάρκεια δέκα ετών.

Το «Astro 2020» παρουσιάζει τους εξερευνητικούς του στόχους (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Νέα διαστημική έρευνα, παρουσιάζει τους εξερευνητικούς της στόχους για τα επόμενα 10 χρόνια.

Το πρότζεκτ «Astro 2020», όπως ονομάζεται, χρηματοδοτείται από τη NASA έναντι 21 δισ. δολλαρίων και έχει διάρκεια δέκα ετών.

Η έρευνα του «Astro 2020» εστιάζει κυρίως σε τρία πεδία:

Πρώτον, ανιχνεύει κατοικήσιμους εξωπλανήτες στους οποίους υπάρχει η πιθανότητα εξωγήινης ζωής. Δεύτερον, αναζητά τις απαρχές του σύμπαντος και τι προηγήθηκε του Big Bang. Τρίτον, μελετά τα αέρια που συνετέλεσαν καθοριστικά στη δημιουργία των γαλαξιών.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

26.3.20249:15 μμ

  Κολεξιόν με ρούχα που φτιάχτηκαν από τα…σάπια φύλλα των κήπων του βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, φιλοξενείται στην Οικία Σάντρινγκχαμ της βασιλικής οικογένειας, στο Νόρφολκ!   Η συλλογή από 26 ρούχα και αξεσουάρ αποτελεί μέρος μιας συνεχιζόμενης συνεργασίας μεταξύ των

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

21.3.20246:15 μμ

  Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης, Μάνου Λογοθέτη, παρελήφθη την Τετάρτη, από την εταιρεία «Νέα Οδός», το πρώτο ηλεκτρικό όχημα τύπου VAN, το οποίο εντάσσεται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας για τις ανάγκες αστυνόμευσης του αυτοκινητοδρόμου.   Για «πράσινη»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

20.3.20243:11 μμ

  Ολόκληρη η ανακοίνωση της «Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι»: Μείναμε συγκλονισμένοι και άφωνοι βλέποντας τις εικόνες, που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα Liber Life της Ρόδου από το σύγχρονο «Νταχάου» ελαφιών στη Ρόδο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

16.3.202410:30 πμ

  Ένα πολύ ιδιαίτερο λεωφορείο αναμένεται να διασχίσει τα σύνορα της Ελλάδας στο τέλος του Μαΐου, έχοντας προηγουμένως περάσει από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.   Θα είναι αθόρυβο, αφού είναι ηλεκτρικό. Θα καθαρίζει, σε έναν βαθμό, τον αέρα στις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

12.3.202410:16 πμ

  Ομάδα εθελοντών, μέλη των δραστήριων  «Τhe Cleaningans»  ξεκίνησε ακόμα ένα ταξίδι καθαριότητας με προορισμό τις μαγευτικές Πρέσπες.     Για ακόμη μια χρόνια, ύστερα από την επικοινωνία και το κάλεσμα από την Society for the Protection of Prespa, την

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

11.3.20246:00 μμ

  «Απροστάτευτη» παρά τα έργα που έχουν γίνει αλλά δεν έχουν συντηρηθεί τα τελευταία 15 χρόνια, χωρίς ολοκληρωμένη θεσμική προστασία και υπό τον πέλεκυ προστίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την κατάστασή της, παραμένει η Λίμνη Κορώνεια που τα τελευταία

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή