Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Υεμένη: Νεκροί και τραυματίες από αεροπορική επιδρομή (VIDEO)

ΔΙΕΘΝΗ

22/01/20223:00 μμ

Υεμένη: Νεκροί και τραυματίες από αεροπορική επιδρομή (VIDEO)

Από όταν άρχισε ο πόλεμος στην Υεμένη το 2014 περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Υεμένη: Νεκροί και τραυματίες από αεροπορική επιδρομή (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Την ζωή τους έχασαν 100 άνθρωποι στην Υεμένη, μετά από αεροπορική επίθεση με στόχο κέντρο κράτησης στην επαρχία Σανταά, προπύργιο των ανταρτών Χούτι.

Αεροπορικές επιδρομές είχα πραγματοποιηθεί και τις προηγούμενες ημέρες σε περιοχές που ελέγχουν οι αντάρτες στην Υεμένη.

«Δεν είναι αποδεκτό και καλούμε σε αυτοσυγκράτηση όλες τις πλευρές. Η κλιμάκωση της στρατιωτικής διαμάχης στην Υεμένη είναι πραγματικά πολύ ανησυχητική» δήλωσε η πρεσβευτής της Νορβηγίας στον ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το Euronews, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις με drones κατά στόχων κοντά στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένε Αραβικά Εμιράτα. Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβαν οι αντάρτες Χούτι.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία μάχονται στην Υεμένη κατά των ανταρτών Χούτι, που φέρονται να λαμβάνουν στήριξη από το Ιράν.

Από όταν άρχισε ο πόλεμος στην Υεμένη το 2014 περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Δείτε το ρεπορτάζ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

17.4.20249:30 μμ

  Το απαλό, ακουστικό τραγούδι αναφέρεται σε στιγμές με ένα αγαπημένο πρόσωπο στο δημοφιλές πάρκο του Λονδίνου, Πριμρόουζ Χιλ το οποίο απεικονίζεται στο εξώφυλλο του σινγκλ.   «Το “Primrose Hill” είναι εδώ!» έγραψε ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ σε ανάρτηση στα μέσα

ΔΙΕΘΝΗ

17.4.20249:15 μμ

    H Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς τον Οκτώβριο του 2021.     Τον περασμένο μήνα η 27χρονη Γκουτιέρες-Ριντ είχε

ΔΙΕΘΝΗ

17.4.20244:00 μμ

  Ο Ντουέιν Τζόνσον που τον αποκαλούν «Βράχο» είναι ιδιαίτερα αγαπητός κινηματογραφικός αστέρας και όχι μόνο χάρη στους ρόλους και τις επιτυχίες του στη μεγάλη οθόνη.   Πάντα προσηνής, αυτή την φορά αποδέχθηκε την πρόκληση μικρού θαυμαστή να παίξουν το

ΔΙΕΘΝΗ

17.4.202412:20 μμ

  Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μια γυναίκα στη Βραζιλία, η οποία πήγε με έναν άνδρα σε σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν δάνειο, με τον άνδρα να φαίνεται χλωμός.     Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα

ΔΙΕΘΝΗ

17.4.202412:00 μμ

  Τουλάχιστον 33.899 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 76.664 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του θύλακα.     Τις τελευταίες 24 ώρες, 56 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή