Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Οι διαφωνίες των James Cameron με τον Arnold Schwarzenegger και η κόντρα με τον Sylvester Stallone

ΔΙΕΘΝΗ

04/07/202310:00 μμ

Οι διαφωνίες των James Cameron με τον Arnold Schwarzenegger και η κόντρα με τον Sylvester Stallone

Facebook
Φωτ. Facebook

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η απόφαση του James Cameron να αναπτύξει την υπόθεση του franchise του «Terminator» οδήγησε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίκουελ όλων των εποχών.

 

 

Το ομώνυμο cyborg του Arnold Schwarzenegger απεικονίστηκε ως ένας ψυχρός δολοφόνος στην πρώτη ταινία, αλλά επέστρεψε ως ήρωας που προστατεύει την ίδια οικογένεια που αρχικά στάλθηκε να καταστρέψει στο «Terminator 2: Judgment Day».

Η αλλαγή αυτή όμως δεν έπεισε από την αρχή τον Schwarzenegger.

Σε μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας, ο Schwarzenegger επαίνεσε τις συγγραφικές ικανότητες του Cameron προτού θυμηθεί τον αρχικό του σκεπτικισμό για την ανανέωση.

«Ο λόγος που έγινε μεγάλη επιτυχία ήταν ο James Cameron. Ο Cameron είναι ένας ιδιοφυής συγγραφέας. Είχε αυτή τη λαμπρή ιδέα, παρόλο που στην αρχή ήμουν διστακτικός», είπε ο ηθοποιός. «Είπε “θέλω να σε κάνω έναν καλό Εξολοθρευτή”».

Ο Schwarzenegger λέει ότι προσπάθησε να πείσει τον Cameron να διπλασιάσει τη βαρβαρότητα της πρώτης ταινίας, αλλά ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η επιθυμία του για βία εν μέρει υποκινήθηκε από τον ανταγωνισμό του στο box office με τον Sylvester Stallone.

«Είπα: “Τι εννοείς καλός Εξολοθρευτής;” Στο πρώτο σκότωσα 68 ανθρώπους», πρόσθεσε. «Στο δεύτερο πρέπει να σκοτώσω 150. Ανεβαίνουμε! Κόψτε τους το λαιμό και πυροβολήστε τους με ένα κανόνι και ανατινάξτε τους σε ένα αυτοκίνητο. Έπρεπε να ξεπεράσω τον Stallone. Είπα ότι ολόκληρη η αποστολή μου ήταν στο να σκοτώνω πολλούς ανθρώπους».

Ο Cameron δεν έδωσε σημασία στην κόντρα του Schwarzenegger με τον Stallone και αποφάσισε να προχωρήσει στο αρχικό του σχέδιο. Αν μη τι άλλο, οι εκκλήσεις του ώθησαν τον Cameron να αφαιρέσει ακόμη περισσότερη βία από το σενάριο.

«Είπε: “Arnold, σταμάτα. Είσαι πολύ άρρωστος τύπος. Σε διαβεβαιώνω ότι στο Terminator 2 δε θα σκοτώσεις ούτε ένα άτομο”», πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Είπα ότι αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Πώς μπορεί αυτό να είναι “Terminator 2” χωρίς να σκοτώσω κανέναν;».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.202310:45 μμ

    Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο Ρίντλεϊ Σκοτ για την ταινία του «Napoleon» οι εισπράξεις του ιστορικού έπους είναι εντυπωσιακά υψηλές, ανέρχονται σε 9.760.000 δολάρια από 1.150.000 εισιτήρια που πωλήθηκαν τις πρώτες δύο εβδομάδες προβολής

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.202310:30 μμ

  Η Ένωση Παραγωγών Αμερικής ανακοίνωσε ότι στον Μάρτιν Σκορσέζε θα απονεμηθεί το Βραβείο Επιτεύγματος στον Κινηματογράφο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ για τις έξι δεκαετίες παραγωγής του.     Με το βραβείο Επιτεύγματος Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ αναγνωρίζονται παραγωγοί για το έργο

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.202310:15 μμ

  H βραβευμένη με Όσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου ντυμένη στα κίτρινα βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.     Επέλεξε μία μάξι δημιουργία από τη συλλογή Carolina Herrera Resort 2024 σε έντονο κίτρινο χρώμα

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.20239:00 μμ

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα σε στρατιώτες που πολέμησαν στην Ουκρανία πως θα είναι υποψήφιος για νέα προεδρική θητεία στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2024, μια κίνηση που θα επιτρέψει στον πρώην πράκτορα της KGB να

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.20235:00 μμ

  H διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Σίνθια Νίξον καλεσμένη στην εκπομπή «The View» αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένη στον συνεχιζόμενο πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς. Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που πρόσφατα συμμετείχε σε πενθήμερη απεργία πείνας με αίτημα τη μόνιμη κατάπαυση του πυρός.    

ΔΙΕΘΝΗ

8.12.20232:20 μμ

  Τη ζωή τους σε  μια ομάδα 20 μαθητών οφείλουν μια μητέρα και τα δυο της παιδιά, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν κάτω από τις ρόδες ενός οχήματος που τους παρέσυρε.   Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή