Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Μαντλίν ΜακΚαν: Οι Αρχές κήρυξαν επίσημα ύποπτο για την εξαφάνιση της

ΔΙΕΘΝΗ

22/04/20222:20 μμ

Μαντλίν ΜακΚαν: Οι Αρχές κήρυξαν επίσημα ύποπτο για την εξαφάνιση της

Οι αρχές της Πορτογαλίας δεν κατονόμασαν τον ύποπτο αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον Γερμανό Christian Brueckner.

Μαντλίν ΜακΚαν: Οι Αρχές κήρυξαν επίσημα ύποπτο για την εξαφάνιση της

Γράφει THESSNEWS-DESK

«Επίσημα ύποπτος» κηρύχθηκε ένας άνδρας από τις πορτογαλικές αρχές για την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, που τον Μάιο του 2007 εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Guardian, οι αρχές της Πορτογαλίας λίγο πριν την συμπλήρωση των 15 ετών από την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν κήρυξαν επίσημα ύποπτο ή πρόσωπο ενδιαφέροντος έναν άνδρα, ενώ στην ανακοίνωση της αστυνομίας οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ενεργούν κατόπιν αιτήματος των γερμανικών αρχών χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Οι αρχές της Πορτογαλίας δεν κατονόμασαν τον ύποπτο αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον Γερμανό Christian Brueckner, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για ναρκωτικά, ενώ έχει καταδικαστεί και για το βιασμό μιας 72χρονης.

Ενώ σύμφωνα με την Πορτογαλική νομοθεσία στις 3 Μαΐου θα συμπληρωθούν 15 χρόνια από τότε που δηλώθηκε η εξαφάνιση της Μαντλίν, και πλέον δεν θα είναι δυνατό να δηλωθεί κάποιος ως πρόσωπο ενδιαφέροντος πέραν αυτής της ημερομηνίας. Η δήλωση κάποιου ως πρόσωπο ενδιαφέροντος είναι ένα απαραίτητο βήμα για τυχόν ποινικές κατηγορίες.

Οι εισαγγελείς διευκρινίζουν πως δεν είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά αντίθετα έχουν σοβαρές ενδείξεις για έγκλημα, ενώ διευκρινίζουν ότι συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση ως εξαφάνιση.

Το 2020 η αστυνομία της Γερμανίας είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένες έρευνες για τη σχέση του Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της ΜακΚαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

19.4.20247:36 πμ

  Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars αναφέρει ότι ακούστηκαν εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο του Ισφαχάν, αλλά ο λόγος ήταν άγνωστος. «Η αιτία αυτών των ήχων είναι ακόμη άγνωστη και οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να διευκρινιστούν οι ακριβείς λεπτομέρειες του περιστατικού»

ΔΙΕΘΝΗ

19.4.20247:22 πμ

  Ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν στρατιωτική βάση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση. Επίσης εκρήξεις έχουν αναφερθεί

ΔΙΕΘΝΗ

18.4.20248:00 μμ

  Η Google απέλυσε 28 εργαζομένους της που συμμετείχαν σε μια κινητοποίηση την Τρίτη στην οποία οι διαδηλωτές ζητούσαν από την εταιρεία να λήξει μια σύμβαση με τον ισραηλινό στρατό και την κυβέρνηση, με την Google να κατηγορεί τους εν

ΔΙΕΘΝΗ

18.4.20247:30 μμ

  Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν από τους πλέον καταζητούμενους δραπέτες των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος έφερε επάνω του τρία κρυμμένα μαχαίρια, στην κατάμεστη πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, ανέφερε σήμερα μια δικαστική πηγή.   Ο δραπέτης έχει τεθεί

ΔΙΕΘΝΗ

18.4.20247:23 μμ

  Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται σε 5,99 χιλιόμετρα.   Ο σεισμός, εκτός από την Τοκάτη, έγινε αισθητός και στους

ΔΙΕΘΝΗ

18.4.20247:00 μμ

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία επέβαλαν σήμερα κυρώσεις στο Ιράν, θέτοντας στο στόχαστρο το ιρανικό πρόγραμμα drones, τη βιομηχανία χάλυβα και την αυτοκινητοβιομηχανία μετά την επίθεση το περασμένο Σαββατοκύριακο εναντίον του Ισραήλ.   Οι κυρώσεις της Ουάσινγκτον θέτουν

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20247:58 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20247:45 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή