Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Δανία: Επιβεβαιώθηκαν 183 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον

ΔΙΕΘΝΗ

05/12/20215:25 μμ

Δανία: Επιβεβαιώθηκαν 183 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον

Αυξημένη ανησυχία έχει προκληθεί στη Δανία καθώς τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον έχουν φτάσει τα 183, μετά από ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών της χώρας.

Δανία: Επιβεβαιώθηκαν 183 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον

Γράφει THESSNEWS-DESK

Αυξημένη ανησυχία έχει προκληθεί στη Δανία καθώς τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον έχουν φτάσει τα 183, μετά από ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών της χώρας.

Την Παρασκευή 3/12 πραγματοποιήθηκε η τελευταία καταμέτρηση όπου μετρήθηκαν 18 νέα κρούσματα και 42 ύποπτα κρούσματα, σύμφωνα με τα δεδομένα του δημόσιου ινστιτούτου SSI, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός των κρουσμάτων τριπλασιάστηκε το τελευταίο 24ωρο.

«Παρατηρούμε μια ανησυχητική αύξηση του αριθμού των μολύνσεων από την Όμικρον στη Δανία», υπογράμμισε ο διευθυντής του SSI Χένρικ Ούλουμ, σε ένα δελτίο τύπου.

«Υπάρχουν αλυσίδες μετάδοσης, όπου η παραλλαγή εντοπίζεται σε ανθρώπους που δεν έφυγαν για ταξίδι ούτε ήλθαν σε επαφή με ταξιδιώτες», ανέφερε.

«Τον χρόνο που κερδίζουμε, πρέπει να τον χρησιμοποιούμε για να εμβολιάζουμε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Μια σημαντική ανοσία δίνει μεγαλύτερη αντοχή στην κοινωνία μας, εάν η μόλυνση με την Όμικρον συνεχιστεί», συμπλήρωσε ο υγειονομικός αξιωματούχος της χώρας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20249:30 μμ

    Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ αναζωπύρωσαν τη μάχη του «Barbenheimer» κατά τη διάρκεια του μονολόγου του πρωταγωνιστή της ταινίας «Barbie» στο σόου «Saturday Night Live» με μια επική ερμηνεία του «All Too Well» της Τέιλορ Σουίφτ,

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20249:15 μμ

    Το ετήσιο World Happiness Report εξέδωσε και φέτος τη λίστα με τις πιο ευτυχισμένες χώρες, αλλά και πολλές άλλες παραμέτρους που ορίζουν την ευτυχία… Ολόκληρη η αναφορά εδώ   1. Φινλανδία 2. Δανία 3. Ισλανδία 4. Σουηδία 5.

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20246:45 μμ

  Το FBI ξεκίνησε έρευνα έπειτα από την κατάρρευση μιας γέφυρας στα τέλη Μαρτίου στη Βαλτιμόρη, στην οποία προσέκρουσε ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.   Tο FBI επιβεβαίωσε πως βρίσκεται «πάνω στο φορτηγό πλοίο Dali» προκειμένου να διεξάγει εκεί «επιχειρήσεις της

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20245:45 μμ

  Εστιατόριο στη Βερόνα προκαλεί τους πελάτες του να αφήσουν το κινητό τους σε ντουλαπάκι στην είσοδο.   Δείτε το βίντεο:  

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20244:26 μμ

  Tέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι που προέβη ένας άνδρας σε έκκλησία του Σίδνεϊ.   Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη.     An attack on a priest has

ΔΙΕΘΝΗ

15.4.20243:12 μμ

  Τουλάχιστον 33.797 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 76.465 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα από τις 7 Οκτωβρίου στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα.     Τις τελευταίες 24 ώρες, 68 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή