Αρχική / AUTO-MOTO / Η Mustang Mach-E φτάνει από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μία παραλιακή πόλη με μία φόρτιση!

AUTO-MOTO

07/09/20219:00 πμ

Η Mustang Mach-E φτάνει από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μία παραλιακή πόλη με μία φόρτιση!

H Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια χωρίς στάση για φόρτιση μέχρι την Szczecin Beach, περίπου 500 km βόρεια της Πολωνίας.

Η Mustang Mach-E φτάνει από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μία παραλιακή πόλη με μία φόρτιση!

Περισσότεροι ταξιδιώτες από ποτέ αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να εξερευνήσουν την Ευρώπη με ένα ηλεκτρικό όχημα, με τις πωλήσεις τους να έχουν αυξηθεί πάνω από 50% μέχρι τα μέσα Αυγούστου συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Αν μη τι άλλο, για τους νέους ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E, το άγχος της αυτονομίας δεν υπονομεύει τον ενθουσιασμό του ταξιδιού. Έτσι, από τη Βέρνη της Ελβετίας μέχρι τη Γένοβα, το ιστορικό λιμάνι της Ιταλίας, ή από τη Μαδρίτη μέχρι τις μαγευτικές παραλίες της Μαρμπέγια στην Ισπανία, οι ιδιοκτήτες της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E μπορούν να ολοκληρώνουν αυτές και πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές1 διαδρομές από την πρωτεύουσα μέχρι ένα παραλιακό θέρετρο, μόλις με μία φόρτιση2.

Ακόμα και από μία πρωτεύουσα όπως η Πράγα στην Τσεχία που περιβάλλεται από ξηρά, η  Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια χωρίς στάση για φόρτιση μέχρι την Szczecin Beach, περίπου 500 km βόρεια της Πολωνίας. Και με την εκτιμώμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της να φτάνει τα 610 km3, η φόρτιση μπορεί να… φτάσει και να περισσέψει.

Το ταξίδι από τις πρωτεύουσες της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας ή της Ελβετίας, είναι αρκετά μακρινό. Ωστόσο, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης FordPass Charging Network προσφέρει συμβατούς σταθμούς φόρτισης σε προσβάσιμα παραθαλάσσια θέρετρα από τις πρωτεύουσες αυτών των χωρών, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E να γεμίζουν τις μπαταρίες τους διασφαλίζοντας ότι έχουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για την επιστροφή στο σπίτι.

 

 

«Μετά από ένα τόσο δύσκολο 2020 πολλοί από εμάς θα ενθουσιαστούν με την προοπτική να εξερευνήσουν την Ευρώπη και η Mustang Mach-E είναι το τέλειο αυτοκίνητο για το σκοπό αυτό» δήλωσε ο Roelant de Waard, general manager, Passenger Vehicles, Ford Ευρώπης. «Η εντυπωσιακή αυτονομία βοηθά να συνεχιστεί η μακρά παράδοση της Mustang στα road trips με απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και το πρόσθετο όφελος των μηδενικών  ρύπων.»

Πέρα από την οδήγηση μηδενικών ρύπων, οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν όχι μόνο από το χαμηλό λειτουργικό κόστος έναντι εκείνου που προσφέρουν σήμερα τα οχήματα με κινητήρες βενζίνης ή ντίζελ, αλλά και από τον αθόρυβο χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, που με τη σειρά του μειώνει περαιτέρω το στρες.

Ανεξάρτητα από τον προορισμό που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν οι Ευρωπαίοι ιδιοκτήτες όσο ακόμα κρατά το καλοκαίρι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EV Trip Planner στο Ford Pass app4 για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει τη διαδρομή και, με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της Mustang Mach-E, προγραμματίζει τις όποιες στάσεις φόρτισης χρειαστούν. Το Intelligent Range προβλέπει επίσης με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία με βάση το στυλ οδήγησης, τις καιρικές προβλέψεις και τα δεδομένα πληθοπορισμού από άλλα οχήματα Mustang Mach-E.

Όμως, η Mustang Mach-E είναι ιδανικός σύντροφος στις καλοκαιρινές αποδράσεις για πολλούς ακόμα λόγους. Ο αδιάβροχος χώρος αποσκευών κάτω από το καπό (frunk) επιτρέπει τη μεταφορά βρεγμένων πετσετών ή μαγιό με κολλημένη άμμο, ενώ μοντέλα με προαιρετική, πλήρους μήκους πανοραμική οροφή περιλαμβάνουν μία ειδική κρυστάλλινη επίστρωση που βοηθά το εσωτερικό να παραμείνει πιο δροσερό. Ένα πρόσθετο εσωτερικό στρώμα ανάμεσα στα κρύσταλλα, βοηθά επίσης στην προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Η επόμενη γενιά του συστήματος infotainment SYNC5 παρέχει επίσης τη δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης αφής των 15,5” μεταξύ λειτουργίας πλοήγησης και επιλογής μουσικής – με Power Up over-the-air ενημερώσεις να προσθέτουν χρήσιμα νέα χαρακτηριστικά. Έτσι τα πάντα είναι έτοιμα για ένα θαυμάσιο οδοιπορικό.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

18.4.20249:10 πμ

  Από τον Ιούλιο θα είναι υποχρεωτικό στα καινούρια αυτοκίνητα της ΕΕ το σύστημα εντοπισμού υπνηλίας του οδηγού. Πρόκειται για ένα σημαντικό σύστημα υποβοήθησης οδηγού, το οποίο μέσω υπέρυθρων ακτινών θα διαβάζει την κόρη του οδηγού και θα διακρίνει αν

AUTO-MOTO

15.4.20242:24 μμ

    Επενδύοντας στη συνεργασία τους από το 2020, η CUPRA συνεχίζει άλλα τρία χρόνια με τον Γερμανό τερματοφύλακα ως διεθνή ambassador της.     H CUPRA ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα της FC Barcelona και μέλος της

AUTO-MOTO

14.4.202412:12 μμ

    Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα.   Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό

AUTO-MOTO

13.4.202412:44 μμ

    Με την πρώτη ματιά δεν μπορεί παρά να χαμογελάσεις καθώς, το microcar XEV YOYO εκπέμπει τον νεανικό του δυναμισμό, αποτελώντας μία εκ των καλυτέρων προτάσεων για μετακινήσεις εντός πόλης, με απόλυτη οικονομία, σεβασμό στο περιβάλλον και απίστευτη ευελιξία!

AUTO-MOTO

12.4.20241:39 μμ

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar, που έγινε με καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης στο χώρο του αεροδρομίου Τριόδου της Μεσσηνίας.   Βασικό χαρακτηριστικό του η συμμετοχή αρκετών νεαρών αλλά και «νέων» στο χώρο, οδηγών, σε

AUTO-MOTO

11.4.20241:30 μμ

      Η εναρκτήρια ανάβαση της χρονιάς συγκέντρωσε τριψήφιο αριθμό οδηγών, οι οποίοι οδήγησαν στο όριο, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.   Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις επιμέρους

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20248:35 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20248:18 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20247:58 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20247:45 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή