Αρχική / AUTO-MOTO / Η Citroen βελτιστοποιεί και αναβαθμίζει τη γκάμα της!

AUTO-MOTO

08/12/20231:40 μμ

Η Citroen βελτιστοποιεί και αναβαθμίζει τη γκάμα της!

H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δίνει έμφαση στο στυλ και την άνεση

Η Citroen βελτιστοποιεί και αναβαθμίζει τη γκάμα της!

 

 

Έχοντας χαράξει μια μακρά πορεία επιτυχιών, η Citroën προχωρά σε ταυτόχρονη αναβάθμιση όλων των μοντέλων της, αποδεικνύοντας ότι παραμένει πιστή στην αξία της συνεχούς εξέλιξης, συνδυάζοντας τους άξονες του τολμηρού σχεδιασμού και της πρωτοπόρας τεχνολογίας.

 

Η νέα γκάμα της Citroën έρχεται να προσθέσει περισσότερη άνεση και ευεξία στην οδηγική εμπειρία, αναδεικνύοντας τα ισχυρά προιοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της, διατηρώντας παράλληλα την σωστή σχέση μεταξύ αξίας-τιμής.

Συγκεκριμένα, η Citroën επαναπροσδιορίζει τη γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε,. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται πλέον γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται YOU, PLUS και MAX, αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες εκδόσεις Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroën επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση με σκοπό να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών, εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες και λειτουργίες.

Απλοποιημένη γκάμα που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες

Με τον επαναπροσδιορισμό της γκάμας της, η Citroën διευκολύνει τους πελάτες να κατανοήσουν τις διάφορες αναβαθμίσεις και επιλογές που διατίθενται ανάμεσα στις εκδόσεις , προτείνοντας το μοντέλο που είναι προσαρμοσμένο στις δικές τους προτιμήσεις και ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας παράλληλα το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

To κοινό σημείο που μοιράζονται όλες οι εκδόσεις είναι η έννοια του στυλ και της άνεσης, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Citroën. Η έκδοση YOU προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα κάνοντας παράλληλα το στυλ προσιτό.

Η έκδοση PLUS αποτελεί τον κύριο εκφραστή των μοναδικών, καινοτόμων και ισχυρών χαρακτηριστικών της μάρκας όπως αυτά της άνεσης και της εξατομίκευσης και της τεχνολογίας. Τέλος, η έκδοση MAX βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, αντικατοπτρίζοντας την αρτιότητα της, στους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας.

Ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη

Με την ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της, η Citroën επιβεβαιώνει επίσης την επιθυμία της να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες της, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και τους χρόνους παράδοσης.

Η Citroën έχει θέσει ως σημείο εκκίνησης τις ανάγκες των πελατών και αποτέλεσμα αυτού του στόχου είναι το πρόγραμμα Citroën Advisor, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να δημοσιεύουν σχόλια και απόψεις σχετικά με τα προϊόντα, τα σημεία πώλησης και τις προσφορές υπηρεσιών της μάρκας με απόλυτη διαφάνεια. Απλουστεύοντας την γκάμα της, η Citroen διευκολύνει την διαδικασία της αγοράς, ενώ η εμπειρία του πελάτη γίνεται ευκολότερη και ομαλότερη.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

22.2.20243:30 μμ

    Το Νέο Trafic Combi απευθύνεται κυρίως σε μεγάλες οικογένειες, εταιρείες και δημόσιους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες μετακίνησης ατόμων. Καλύπτει την ανάγκη για έναν πλήρως διαμορφώσιμο χώρο επιβατών, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και το χώρο επιβατών.     ΚΟΜΨΟ

AUTO-MOTO

21.2.20242:30 μμ

        Στην Ελβετία, η Continental GT πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία τον τίτλο του «Best Car» στην κατηγορία πολυτελείας, έχοντας επιλεγεί από τους αναγνώστες του Auto Illustrierte   Η Bentley Continental GT, το αυτοκίνητο που βάζει

AUTO-MOTO

20.2.20242:30 μμ

    Δεν ξέρω, άλλα πιστεύω πως, όταν ο Θεός «μοίραζε μυαλά» ξεχάστηκε και έδωσε κάτι παραπάνω στους Κινέζους! H νέα δύναμη εξ Ανατολών ακούει στο όνομα BYD ή «Build your dreams» αν προτιμάτε, η οποία έκανε την εμφάνισή της

AUTO-MOTO

19.2.20243:28 μμ

    Στο μέλλον, τα ψηφιακά προϊόντα που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ ή AI για συντομία) θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο για τον Όμιλο Volkswagen.     Οι νέες εφαρμογές infotainment και πλοήγησης, η υψηλής απόδοσης αναγνώριση ομιλίας, οι εκτεταμένες

AUTO-MOTO

16.2.20241:19 μμ

  Η CUPRA με το λανσάρισμα της εφαρμογής CUPRA Charging Map αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Οι οδηγοί της CUPRA μπορούν με αυτή την εφαρμογή infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς

AUTO-MOTO

15.2.20241:36 μμ

      Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προχωρά σε μια απίθανη επετειακή προσφορά για το Nissan Juke Hybrid.   Συγκεκριμένα, για τους πρώτους 100 τυχερούς πελάτες, προσφέρει 100

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή