Αρχική / AUTO-MOTO / Αποκαλύφθηκε το νέο Ford Kuga – Έξυπνο και τολμηρό! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

AUTO-MOTO

20/01/202412:47 μμ

Αποκαλύφθηκε το νέο Ford Kuga – Έξυπνο και τολμηρό! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το νέο Kuga αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στο ταξίδι της Ford προς ένα αμιγώς ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2035.

Αποκαλύφθηκε το νέο Ford Kuga – Έξυπνο και τολμηρό! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

 

 

Η Ford αποκάλυψε το νέο Kuga, ένα SUV που είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες των πελατών με τολμηρή σχεδίαση, έξυπνες τεχνολογίες και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για όλες τις ανάγκες.

 

Το νέο Kuga αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στο ταξίδι της Ford προς ένα αμιγώς ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2035. Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων μονάδων που περιλαμβάνει βελτιωμένες επιλογές plug-in υβριδικών (PHEV) και πλήρως υβριδικών συστημάτων (FHEV) αποτελεί το ιδανικό σκαλοπάτι προς την αμιγή ηλεκτροκίνηση δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να βιώσουν την εκλεπτυσμένη λειτουργία, την άνεση, αλλά και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων που μπορούν να προσφέρουν τα ηλεκτροκίνητα συστήματα μετάδοσης.

Το νέο Kuga εισάγει μια νέα σχεδίαση τόσο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με κάθε έκδοση να προσφέρει μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση και μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Επίσης, λανσάρεται για πρώτη φορά η νέα έκδοση Active, η οποία διαθέτει πιο στιβαρό στυλ και τεχνικές αναβαθμίσεις που παρέχουν πρόσθετη ευελιξία.

Στο εσωτερικό, το νέο Ford Kuga διαθέτει βελτιωμένη λειτουργικότητα και πιο απέριττη διάταξη, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες ένα πιο άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης.

Η τεχνολογία SYNC 4 τελευταίας γενιάς 1 της Ford είναι στάνταρ και περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι για παράδειγμα πλοήγηση συνδεδεμένη στο cloud και συνδεδεμένο φωνητικό έλεγχο με κατανόηση φυσικής γλώσσας, τα οποία υποστηρίζονται από μια κεντρική οθόνη 13,2 ιντσών με οριζόντιο προσανατολισμό. Η ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto 2 παρέχει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα smartphone, ενώ η συνδεσιμότητα 5G FordPass υποστηρίζει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τις ενημερώσεις λογισμικού που αναβαθμίζουν το όχημα με την πάροδο του χρόνου.

Αναβαθμισμένη υβριδική τεχνολογία

Το Kuga Plug-In Hybrid είναι το PHEV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, 5 6 και τα αναβαθμισμένα ηλεκτροκίνητα συστήματα μετάδοσης του νέου μοντέλου προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις και δυνατότητες, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια επιλογή που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών και υποστηρίζει τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Τόσο το νέο Kuga Plug-In Hybrid όσο και το Kuga Hybrid AWD (FHEV) επωφελούνται τώρα από έναν μεγαλύτερο ηλεκτροκινητήρα και ένα αναβαθμισμένο power-split αυτόματο κιβώτιο, προσφέροντας σημαντικά οφέλη όσον αφορά τις επιδόσεις και την ικανότητα ρυμούλκησης για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Σε επίπεδο επιδόσεων, το Kuga Plug-In Hybrid έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα – σχεδόν δύο δευτερόλεπτα ταχύτερα από πριν – ενώ τόσο το Kuga Plug-In Hybrid όσο και το Kuga Hybrid AWD προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία τους ικανότητα ρυμούλκησης που είναι αυξημένη πάνω από 30%, φτάνοντας τα 2.100 kg 3.

Το Kuga Plug-In Hybrid συνδυάζει την αποδοτικότητα και την εκλεπτυσμένη λειτουργία ενός ηλεκτροκίνητου συστήματος κίνησης με την αυτονομία και την ελευθερία που προσφέρει ένας εξελιγμένος κινητήρας εσωτερικής καύσης. Ο βενζινοκινητήρας των 2,5 λίτρων της Ford, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ο ηλεκτροκινητήρας, η γεννήτρια και η μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh αποδίδουν 243 ίππους. 7 Οι πιστοποιημένες εκπομπές CO2 είναι 20-28 g/km WLTP και η κατανάλωση καυσίμου 0,9-1,2 l/100 km, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ανέρχεται σε 60-69 km.

Το νέο Kuga Hybrid διαθέτει ένα αυτοφορτιζόμενο σύστημα κίνησης FHEV με δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Ford Intelligent All-Wheel Drive. Ο βενζινοκινητήρας των 2,5 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου εξασφαλίζοντας πιστοποιημένες τιμές εκπομπών CO2121-146 g/km (WLTP) και κατανάλωση καυσίμου 5,3-6,4 l/100 km. Η αυτονομία του Kuga Hybrid φτάνει έως και τα 900 km με ένα μόνο ρεζερβουάρ καυσίμου. 9 Το προηγμένο υβριδικό σύστημα του μοντέλου είναι σε θέση να εξασφαλίσει έως 64% αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη.10

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost της Ford, ο οποίος προσφέρει απόδοση 150 PS, 7 κατανάλωση 6,3-7,2 l/100 km και εκπομπές CO2 144-163 g/km (WLTP). 8

Νέες τεχνολογίες μειώνουν το στρες της οδήγησης

Οι τεχνολογίες άνεσης τελευταίας γενιάς και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού απογειώνουν την εμπειρία οδήγησης και ιδιοκτησίας του νέου Kuga.

Το κορυφαίο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 4 της Ford 1 χρησιμοποιεί διπλάσια υπολογιστική ισχύ σε σχέση με το σύστημα SYNC 3 του απερχόμενου Kuga και διαθέτει έναν εξελιγμένο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για να μαθαίνει από τις ενέργειες του οδηγού και να παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης με την πάροδο του χρόνου.

Ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται το SYNC 4 μέσω μιας οθόνης αφής 13,2 ιντσών. Αυτή διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή για γρήγορες και εύκολες επιλογές και ενέργειες μέσω της οθόνης, καθώς και μέσω του συνδεδεμένου φωνητικού ελέγχου. Βασικά χειριστήρια ελέγχου λειτουργιών όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός, εμφανίζονται πάντοτε στο κάτω τμήμα της οθόνης, για ευκολότερη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και για μία πιο απέριττη εμφάνιση της κεντρικής κονσόλας.

Η κεντρική οθόνη με οριζόντια διάταξη υποστηρίζεται από έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων TFT 12,3 ιντσών, ο οποίος είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις νέου Kuga. Η οθόνη μπορεί να διαμορφώνεται ώστε να δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του οδηγού. Παρέχει μοναδικές θεματικές ενδείξεις. ανάλογα με το επιλεγμένο drive mode, ενώ σημαντικές πληροφορίες, όπως οι τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, προβάλλονται πιο έντονα όταν ενεργοποιούνται.

Όλες οι εκδόσεις του νέου Kuga διαθέτουν ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto 2 και δυνατότητα σύνδεσης δύο smartphone, με μόντεμ 5G για εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα και απρόσκοπτο streaming. Το νέο SUV διαθέτει επίσης ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό Alexa, 11 που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν ερωτήσεις ή να δίνουν εντολές χωρίς συνδεδεμένο smartphone και να απολαμβάνουν τα οφέλη των λειτουργιών ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας της Alexa.

Το νέο Kuga προσφέρει επίσης πρόσθετη υποστήριξη σε πελάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ικανότητα ρυμούλκησης. 3 Το Trailer Connection Checklist διατίθεται μέσω του SYNC 4 1 και του FordPass App 12 και παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα βημάτων ώστε να διασφαλιστεί ότι τόσο ο κοτσαδόρος όσο και το ρυμουλκούμενο είναι σωστά συνδεδεμένα και ασφαλισμένα.

Το Trailer Tow Navigation, που παρέχεται επίσης μέσω του συστήματος SYNC 4, 1 επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα προφίλ χρήστη που περιλαμβάνει το μήκος, το ύψος και το βάρος του οχήματος και του τρέιλερ. Με την εισαγωγή ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης, αυτό θα υπολογίσει μια διαδρομή που θα αποφεύγει κλειστές στροφές, χαμηλές γέφυρες και άλλα επικίνδυνα εμπόδια και οδικές συνθήκες, μειώνοντας τον φόρτο του οδηγού και δίνοντας στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία να απολαύσουν τις δραστηριότητές τους.

Η εξελιγμένη αναγνώριση ομιλίας επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν φυσική ομιλία σε 15 ευρωπαϊκές γλώσσες, λέγοντας απλά την φράση «O.K. SYNC» ή «Hey Ford» για να θέσουν σε λειτουργία το σύστημα. Τα ενσωματωμένα δεδομένα συνδυάζονται με αναζητήσεις στο Διαδίκτυο ώστε να παρέχονται γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις για ψυχαγωγία, γραπτά μηνύματα ή τηλεφωνικές κλήσεις, καιρικές συνθήκες και λειτουργίες του κλιματισμού, χωρίς ο οδηγός να παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι και το βλέμμα του από τον δρόμο.

Το νέο Ford Kuga επωφελείται επίσης από τη δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στην υπηρεσία Connected Navigation, 13 η οποία χρησιμοποιεί πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και προβλέψεις, καθώς και in-vehicle και in-cloud routing, ώστε να παρέχει τις ταχύτερες ή τις πιο αποδοτικές σε σχέση με την κατανάλωση καυσίμου διαδρομές. Το Connected Navigation μπορεί επίσης να ειδοποιεί τους οδηγούς για δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά τη διαδρομή ή στον προορισμό τους και παρέχει τρισδιάστατους χάρτες μεγάλων πόλεων και πληροφορίες στάθμευσης, μειώνοντας το άγχος κατά την πλοήγηση σε άγνωστα περιβάλλοντα.

Το νέο Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει τεχνολογία γεωεντοπισμού (geofencing) για αυτόματη μετάβαση σε ηλεκτρική λειτουργία μηδενικών εκπομπών όταν εισέρχεται σε περιβαλλοντικές ζώνες χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Αυτό συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα σε κυκλοφοριακά επιβαρυμένες περιοχές.

Κάνοντας χρήση την εφαρμογή FordPass, 12 μια σειρά από συνδεδεμένες υπηρεσίες μπορούν να ελέγχονται μέσω smartphone, επιτρέποντας στον πελάτη να παραμένει συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του από οπουδήποτε υπάρχει σήμα δεδομένων και να χρησιμοποιεί λειτουργίες όπως τα Vehicle Status – για τον έλεγχο της στάθμης καυσίμου, της διάρκειας ζωής του λαδιού και άλλα – και Remote Start. 14 15

Οι προηγμένες τεχνολογίες φωτισμού περιλαμβάνουν στάνταρ προβολείς full LED με Automatic High Beam Control, 16 και Manoeuvring Light που ενεργοποιεί τον εμπρός προβολέα ομίχλης για καλύτερη ορατότητα όταν το όχημα ανιχνεύει ελιγμό με χαμηλή ταχύτητα. Επιπλέον, ένας προαιρετικός προβολέας υψηλών προδιαγραφών Dynamic Pixel LED ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό του οδηγού σε κάθε ταξίδι

Το διαθέσιμο Driver’s Assistance Pack συνδυάζει τις βασικές τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, που απλουστεύουν το ταξίδι και διευκολύνουν την πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες.

Μια αναβαθμισμένη έκδοση του Adaptive Cruise Control με Stop & Go 16, 17 περιλαμβάνει τώρα Predictive Speed Assist, 16 το οποίο ενσωματώνει τη δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας του αυτοκινήτου σε στροφές, κυκλικούς κόμβους και κατά την είσοδο ή την έξοδο από τους αυτοκινητόδρομους, καθώς και τη μείωση της ταχύτητας για άλλα οχήματα και αλλαγές ορίων ταχύτητας. Το σύστημα θα ενημερώνει τον οδηγό για τον λόγο για τον οποίο προσαρμόζει την ταχύτητα, μειώνοντας έτσι τις απαιτούμενες ενέργειες από αυτόν και συμβάλλοντας σε μια πιο χαλαρή και άνετη εμπειρία οδήγησης.

Το Intersection Assist 18 παρακολουθεί τον δρόμο μπροστά για την περίπτωση που κινούνται οχήματα σε παράλληλες λωρίδες, προσφέροντας τώρα αυξημένη λειτουργικότητα. Μια νέα εμπρός κάμερα με ευρύτερο πεδίο ανίχνευσης μπορεί να εντοπίζει επερχόμενες μοτοσικλέτες και ποδήλατα όταν στρίβουν στην πορεία του οχήματος και μπορεί επίσης να ανιχνεύει πεζούς και δικυκλιστές που διασχίζουν έναν δρόμο στον οποίο ο οδηγός στρίβει. Το Intersection Assist μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα τα φρένα για να βοηθήσει στην πρόληψη ή στη μείωση της σφοδρότητας των ατυχημάτων αυτού του είδους και λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται οδική σήμανση ή εξοπλισμό, καθώς και τη νύχτα με ενεργοποιημένους τους προβολείς.

Μία διαθέσιμη κάμερα surround-view 360 μοιρών 19 παρέχει πανοραμική θέα από πάνω από το όχημα, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει αντικείμενα και εμπόδια που διαφορετικά δεν είναι ορατά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ειδικότερα κατά τη διάρκεια ελιγμών με χαμηλή ταχύτητα.

Ο οδηγός του νέου Kuga μπορεί επίσης να επιλέξει οποιαδήποτε από τις προκαθορισμένες προβολές απεικόνισης που θα τον βοηθήσουν σε συγκεκριμένα σενάρια. Το Corner View κάνει ζουμ σε όποια γωνία του οχήματος επιλεγεί – ιδανικό για ελιγμούς κοντά σε κράσπεδο ή έναν τοίχο γκαράζ. Το Offset View δίνει μια μεγεθυμένη προβολή του εμπρός ή του πίσω μέρους του αυτοκινήτου με τα ίχνη των ελαστικών να εμφανίζονται στην εικόνα – ιδανικό στην περίπτωση που ο οδηγός θέλει να ευθυγραμμίσει το όχημα με τις ράγες ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων ή όταν συνδέσει ένα τρέιλερ ή τροχόσπιτο.

Μια ακόμη νέα προσθήκη είναι το σύστημα Reverse Brake Assist, 16 το οποίο βασίζεται στη λειτουργικότητα του Cross Traffic Alert για να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ελιγμών οπισθοπορείας. Εάν το όχημα ανιχνεύσει κάποιο στατικό αντικείμενο, όπως για παράδειγμα πεζούς, κιβώτια, ποδήλατα ή άλλα οχήματα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό και θα ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει ή να μετριάσει τη σφοδρότητα μιας σύγκρουσης. Ομοίως, το Rear Cross Traffic Braking μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα που κινούνται, όπως πεζούς, δικυκλιστές ή οχήματα, και θα ενεργοποιήσει τα φρένα εάν κριθεί απαραίτητο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

28.2.20243:30 μμ

  Όπως γράψαμε ήδη, τo Renault Scenic είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024» μετά και την τελική ψηφοφορία των 58 μελών του θεσμού που ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Φλεβάρη, σε εκδήλωση που έγινε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της

AUTO-MOTO

27.2.20246:15 μμ

  To Renault Scenic είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024» μετά και την τελική ψηφοφορία των 58 μελών του θεσμού που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, έπειτα από απουσία

AUTO-MOTO

26.2.20242:33 μμ

    Όταν παρουσιάστηκε η DS στο Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού, το 1955, ο κόσμος σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα να κάνει ό,τι κάνει. Πώς βλέπεις σε αργή κίνηση ένα ενσταντανέ και παρατηρείς σε «slow-motion» αυτό που συμβαίνει; Αυτό ακριβώς.  

AUTO-MOTO

24.2.202412:46 μμ

    Η Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτρικό SUV που φέρνει στο σήμερα το μέλλον της αυτοκίνησης και προσφέρεται με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς για το σύστημα μετάδοσης κίνησης, την απόδοση και την μπαταρία.      

AUTO-MOTO

23.2.202411:39 πμ

  Η MINI, το απόλυτο σύμβολο του lifestyle και της σχεδιαστικής υπεροχής, αλλάζει και γίνεται τόσο συναρπαστικό όσο και η ιστορία του. Αυτή την αλλαγή παρουσίασε η MINI Βελμάρ μέσα από το Νέο MINI Countryman σε πελάτες , φίλους της

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

29.2.202411:41 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή