Αρχική / AUTO-MOTO / 1st Rhodes bike festival! Μια μεγάλη Ποδηλατική πανδαισία

AUTO-MOTO

23/10/20217:15 πμ

1st Rhodes bike festival! Μια μεγάλη Ποδηλατική πανδαισία

RHODES YOUR NEXT CYCLING DESTINATION

1st Rhodes bike festival! Μια μεγάλη Ποδηλατική πανδαισία

Μια μεγάλη Ποδηλατική πανδαισία θα λάβει χώρα, στο νησί των Ιπποτών της Ρόδου, από τις 22-30 Οκτωβρίου, καθώς η Rhodos Cycling, διοργανώνει το 1ο Rhodes bike Festival, με καλεσμένους, αθλητές, προπονητές, δημοσιογράφους και tour operator, με παγκόσμια ακτινοβολία.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους του Rhodes Bike Festival, θα είναι και ο Ιρλανδός, πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης δρόμου, John James ‘Sean’ Kelly , ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους κλασικούς αναβάτες όλων των εποχών. Ο «ζωντανός θρύλος» της παγκόσμιας ποδηλασίας αποτελεί και έναν από τους βασικότερους σχολιαστές αθλητικών μεταδόσεων του τηλεοπτικού καναλιού EUROSPORT, ο οποίος μαζί με τον «Γκουρού» της αγωνιστικής Ποδηλασίας στην Ελλάδα, Βασίλη Αναστόπουλο, νυν προπονητή της κορυφαίας επαγγελματικής ομάδας στον κόσμο Deceuninck Quickstep. Δίπλα τους θα «ποδηλατήσει» ο άλλος μεγάλος Έλληνας ποδηλάτης και Παγκόσμιος πρωταθλητής Ιωάννης Ταμουρίδης, προπονητής της επαγγελματικής ομάδας SEG Racing από την Ολλανδία, οι οποίοι αμφότεροι θα λάβουν μέρος σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως:

24 Οκτωβρίου Discover Profitis Ilias . Ομαδική εκδρομή με ποδήλατο στον Προφήτη Ηλία τον πιο δημοφιλή προορισμό για ποδηλάτες της ποδηλασίας δρόμου. Εκκίνηση 09.00π.μ Πλατεία Δημαρχείου.

25 Οκτωβρίου Ποδηλατική ξενάγηση στην πόλη της Ρόδου, την παλιά πόλη, το ποδηλατοδρόμιο Διαγόρας, και την αρχαία Ακρόπολη. Ώρα έναρξης 11.00 π.μ.

26 Οκτωβρίου Press conference & Talk show με εκλεκτούς καλεσμένους στο Mitsis Grand Hotel .

27 Οκτωβρίου Μτάβαση στη Νότια Ρόδο Εκκίνηση από το ξενοδοχείο Mitsis Rodos Maris.

28 Οκτωβρίου Race day www.rc258.eu

29 Οκτωβρίου Ποδηλατική περιήγηση των καλεσμένων Gastronomy & Wine tasting tour

30 Οκτωβρίου Race day www.rc258.eu

 

Τις εκδηλώσεις του Bike festival, θα παρακολουθήσoυν αρκετοί εκπρόσωποι του ειδικού τύπου, όπως ο διευθυντής του γνωστού ποδηλατικού περιοδικού BIKE MAGAZINE ο οποίος μαζί με συναδέλφους του από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα καλύψουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, με καθημερινές ανταποκρίσεις και καταχωρίσεις στα επόμενα τεύχη των περιοδικών τους. Η Ρόδος για ακόμη μια φορά, έχει ρόλο πρωταγωνιστή, στον Διεθνή καθρέπτη της Ποδηλασίας, και όχι μόνο!

Ο Αθλητικός τουρισμός αποτελεί κύριο μέλημα της Ελληνικής Κυβέρνησης και μεγάλης μερίδας των ανθρώπων του Τουρισμού, οι οποίοι εδώ και χρόνια στηρίζουν την εθνική οικονομία της χώρας μας.

Ο σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της Ρόδου σαν ένας από τους αναδυόμενους ποδηλατικούς προορισμούς για τους «τουρίστες» λάτρες της Ποδηλασίας στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Άλλωστε, το μήνυμα που εκπέμπει το Festival δεν είναι άλλο από το moto:

 

Δείτε το teaser video

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

15.4.20242:24 μμ

    Επενδύοντας στη συνεργασία τους από το 2020, η CUPRA συνεχίζει άλλα τρία χρόνια με τον Γερμανό τερματοφύλακα ως διεθνή ambassador της.     H CUPRA ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα της FC Barcelona και μέλος της

AUTO-MOTO

14.4.202412:12 μμ

    Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα.   Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό

AUTO-MOTO

13.4.202412:44 μμ

    Με την πρώτη ματιά δεν μπορεί παρά να χαμογελάσεις καθώς, το microcar XEV YOYO εκπέμπει τον νεανικό του δυναμισμό, αποτελώντας μία εκ των καλυτέρων προτάσεων για μετακινήσεις εντός πόλης, με απόλυτη οικονομία, σεβασμό στο περιβάλλον και απίστευτη ευελιξία!

AUTO-MOTO

12.4.20241:39 μμ

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar, που έγινε με καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης στο χώρο του αεροδρομίου Τριόδου της Μεσσηνίας.   Βασικό χαρακτηριστικό του η συμμετοχή αρκετών νεαρών αλλά και «νέων» στο χώρο, οδηγών, σε

AUTO-MOTO

11.4.20241:30 μμ

      Η εναρκτήρια ανάβαση της χρονιάς συγκέντρωσε τριψήφιο αριθμό οδηγών, οι οποίοι οδήγησαν στο όριο, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.   Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις επιμέρους

AUTO-MOTO

8.4.20242:13 μμ

    Η φήμη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ως ένας από τους κλασικότερους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το 2024 συνδυάζεται με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση.     Ως προς την αισθητική τουλάχιστον, διότι το καθαρά αγωνιστικό μέρος «οφείλει» και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή