Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Το παρολί στο στοίχημα

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

21/10/202310:01 πμ

Το παρολί στο στοίχημα

Το παρολί στο στοίχημα

Γράφει thessnews

 

Τα στοιχήματα παρολί ή συνδυαστικά στοιχήματα, είναι μια δημοφιλής μορφή αθλητικών στοιχημάτων που επιτρέπουν στους παίκτες να συνδυάζουν πολλαπλές επιλογές αθλητικών γεγονότων σε ένα μόνο στοίχημα. Αυτό το είδος του στοιχήματος προσφέρει τη δυνατότητα για σημαντικά αυξημένες αποδόσεις, καθώς για κάθε επιλογή, οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μαζί σωρευτικα. Ωστόσο, συνοδεύονται επίσης από υψηλότερο επίπεδο ρίσκου, καθώς όλα τα επιλεγόμενα σημεία πρέπει να βγουν σωστά για να αποπληρωθεί το στοίχημα.

 

Η ομάδα του stiqima.gr έφτιαξε αυτόν τον οδηγό και εμβαθύνει στο στοίχημα παρολί,  εξηγώντας πώς λειτουργεί, τις στρατηγικές και τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη συναρπαστική επιλογή.

 

Πώς λειτουργεί το παρολί στο στοίχημα

 

Τα παρολί είναι σχετικά απλό στην ιδέα. Αντί να στοιχηματίζετε σε μεμονωμένα γεγονότα ξεχωριστά, μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλές επιλογές σε ένα στοίχημα. Η βασική ιδέα είναι ότι οι αποδόσεις κάθε επιλογής πολλαπλασιάζονται μαζί, δημιουργώντας δυνητικά υψηλότερες αποδόσεις. Εάν όλες οι επιλογές σας είναι επιτυχημένες, κερδίζετε το στοίχημα.

 

Ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του παρολί

 

 1. Επιλογή: Επιλέξτε μερικά γεγονότα ή αποτελέσματα στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε, όπως π.χ. οι νικητές διαφορετικών αθλητικών αγώνων. (π.χ. ΠΑΟ – ΑΕΚ: Χ , Αρσεναλ – Λιβερπουλ: 1 κ.ο.κ )

 

 1. Συνδυασμός: Αυτές οι επιλογές συνδυάζονται σε ένα ενιαίο δελτίο στοιχήματος. Ο αριθμός των επιλογών που μπορείτε να συνδυάσετε ποικίλλει , αλλά συχνά κυμαίνεται από τουλάχιστον δύο έως πολλά περισσότερα.

 

 1. Αποδόσεις: Οι αποδόσεις για καθεμία από τις επιλογές σας πολλαπλασιάζονται μαζί για να καθοριστούν οι συνολικές αποδόσεις. Όσο περισσότερες επιλογές προσθέτετε, τόσο μεγαλύτερο είναι και το κέρδος σε περίπτωση νικηφόρου στοιχήματος, αλλά ταυτόχρονα τόσο μεγαλύτερος και ο κίνδυνος.

 

 1. Ποντάρισμα: Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να στοιχηματίσετε. Το συνολικό ποντάρισμα πολλαπλασιάζεται με την τελική συνολική απόδοση.

 

 1. Αποτέλεσμα: Εάν όλες οι επιλογές σας στα σημεία είναι σωστές, κερδίζετε το στοίχημα και η πληρωμή υπολογίζεται με βάση τις συνολικές αποδόσεις και το ποντάρισμά σας.

 

Παράδειγμα Παρολί στοιχήματος

 

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στοιχηματίσετε σε τρεις προσεχείς αγώνες στην αγγλική Premier League. Έχετε τις παρακάτω επιλογές:

 

 • Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ με απόδοση 2,00.
 • Νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι με απόδοση 2,30.
 • Η Τότεναμ να κερδίσει την Έβερτον με απόδοση 1,80.

 

Δείτε πώς λειτουργεί το στοίχημα παρολί:

 

 • Συνδυάζετε αυτές τις τρεις επιλογές σε ένα δελτίο στοιχήματος.
 • Οι αποδόσεις για κάθε επιλογή πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους ώστε να υπολογιστεί η συνολική απόδοση:

2,00 (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) x 2,30 (Λίβερπουλ) x 1,80 (Τότεναμ) = 8,28.

Έστω ότι αποφασίζετε να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα των 50€:

 

 • Εάν και οι τρεις επιλογές βγουν σωστές, η πληρωμή σας θα υπολογιστεί ως εξής:
 • 50€ (ποντάρισμα) x 8,28 (απόδοση) = 414€.
 • Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ κερδίσουν τους αντίστοιχους αγώνες τους, θα κερδίσετε 414€ που περιλαμβάνουν το αρχικό σας ποντάρισμα 50€ συν ένα κέρδος 364€

 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν μόνο μία από αυτές τις επιλογές είναι λανθασμένη (π.χ. εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφαρίσει ή χάσει), θα χάσετε ολόκληρο το ποντάρισμα των 50€, καθώς το στοίχημα παρολί απαιτεί όλες οι επιλογές να είναι σωστές για να πληρωθεί το στοίχημα.

 

Πότε να χρησιμοποιώ το παρολί στο στοίχημα;

 

Ακολουθούν ορισμένα σενάρια που θα είναι σκόπιμο να εξετάσετε τη χρήση του παρολί:

 

Πολλαπλά ενδιαφέροντα: Το παρολί είναι εξαιρετικό όταν έχετε καλή γνώση ή εχετε κάνει καλή ανάλυση για πολλά γεγονότα, παιχνίδια ή αγώνες. Αντί να στοιχηματίζετε σε καθένα από αυτά ξεχωριστά, μπορείτε να τα συνδυάσετε σε ένα μόνο στοίχημα, αυξάνοντας ενδεχομένως τα πιθανά κέρδη σας.

 

Υψηλότερες αποδόσεις: Το παρολί επίσης είναι ιδανική τακτική για καταστάσεις όπου οι μεμονωμένες αποδόσεις για τις επιλογές σας είναι σχετικά χαμηλές, αλλά πιστεύετε στο συνδυασμένο αποτέλεσμα. Συνδυάζοντάς τα, μπορείτε να ενισχύσετε τις πιθανές πληρωμές σας. Π.χ. Μερικοί παίκτες επιλέγουν πολλά παιχνίδια με μικρές αποδόσεις (π.χ. στοιχηματίζοντας στα φαβορί) και σωρευτικά βγάζουν μια καλή συνολική απόδοση με καλό κέρδος.

 

Περιορισμένο Μπάτζετ: Εάν έχετε περιορισμένο μπάτζετ στοιχηματισμού, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να ποντάρετε,  το παρολί μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

 

Διασκέδαση και ψυχαγωγία: Το παρολί στοίχημα μπορεί να κάνει την παρακολούθηση αθλημάτων πιο συναρπαστική. Μπορεί να σας κρατήσει αφοσιωμένους σε πολλά παιχνίδια, ακόμα κι αν δεν σχετίζονται όλα άμεσα με την αγαπημένη σας ομάδα ή άθλημα.

 

Μακροπρόθεσμη “επένδυση”:  Ορισμένοι παίκτες χρησιμοποιούν το παρολί ως μια μορφή μακροπρόθεσμης επένδυσης, όπου τοποθετούν μικρά στοιχήματα σε απόδοση και στοχεύουν σε μεγαλύτερες αποδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η προσέγγιση απαιτεί προσεκτική διαχείριση του bankroll.

 

Συμπερασματικά για το παρολί

 

Συνοπτικά, το παρολί προσφέρει ένα δελεαστικό μείγμα ρίσκου και ανταμοιβής στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων.

Χρησιμοποιείται καλύτερα όταν έχετε κάνει τη μελέτη και την έρευνά σας, έχετε γνώσεις για διαφορετικές ομάδες και αγώνες ή θέλετε να αυξήσετε τον ενθουσιασμό της παρακολούθησης διαφόρων παιχνιδιών.

Mπορείτε πάντα να στοιχηματίζετε χρησιμοποιώντας τη βοήθεια και τα εργαλεία που θα βρείτε στο εξειδικευμένο site του Stiqima!

 

Απλώς θυμηθείτε ότι, όπως όλες οι μορφές στοιχηματισμού, έχει πιθανά μειονεκτήματα. Η συνετή διαχείριση του bankroll, η στρατηγική επιλογή και η καλή τύχη μπορούν να κάνουν το παρολί μια συναρπαστική προσθήκη στη στρατηγική στοιχημάτων σας.

 

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

30.11.20232:36 μμ

  Όταν πρόκειται για online καζίνο, οι Έλληνες παίκτες αναζητούν πάντα ασφαλείς και βολικούς τρόπους για να κάνουν καταθέσεις και αναλήψεις. Ενώ οι παραδοσιακές μέθοδοι όπως οι πιστωτικές κάρτες, οι τραπεζικές μεταφορές και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια παραμένουν δημοφιλείς, υπάρχει μια

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

31.10.202311:47 πμ

  Τα αριθμοπαιχνίδια μέσω κλήρωσης έχουν μια μακρά ιστορία στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Από τις αρχαίες κοινωνίες μέχρι σήμερα, η κλήρωση αριθμών είναι ένας τρόπο για τον κόσμο να δημιουργεί ενδιαφέρουσες εμπειρίες και να ανακαλύπτει τυχαία νούμερα που προσφέρουν

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

29.10.20239:24 πμ

  Στον δυναμικό κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, όπου οι αποδόσεις και τα αποτελέσματα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή, η πληροφορία είναι δύναμη.   Τα προσεγμένα προγνωστικά, είτε αυτά αφορούν μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions League & το Europa League,

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

28.10.202312:44 μμ

  Ο διπλασιασμός στο στοίχημα είναι πολύ δημοφιλής. Γενικότερα στα τυχερά παιχνίδια, αλλά ιδιαίτερα στο στοίχημα έχουμε πολύ συχνά τέτοια πονταρίσματα. Η απόδοση στο 2,00 έχει και τη δική της θεωρία στοιχήματος. Δεν είναι άλλη από το martingale. Σε αυτήν

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

26.10.202311:35 πμ

  Με τη πάροδο του χρόνου, στοv στοιχηματικό κόσμο νέα είδη στοιχήματος άρχισαν να εμφανίζονται. Μια ενδιαφέρουσα στρατηγική που κερδίζει δημοτικότητα είναι το “Draw No Bet” ή DNB.   Σε αυτόν τον οδηγό που μας παραχώρησε η ομάδα του Stiqima,

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

25.10.202311:14 πμ

  Το στοίχημα στα αθλήματα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα χόμπι. Ενώ κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν περιστασιακά κάποια χρήματα, η συντριπτική πλειονότητα των στοιχηματιών χάνει, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ότι δεν ξέρουν τι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή