Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ : Νίκη τίτλου και συμπεριφορά ομάδας Λουτσέσκου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

08/11/202111:27 πμ

ΠΑΟΚ : Νίκη τίτλου και συμπεριφορά ομάδας Λουτσέσκου

Το σχόλιο του Στέλιου Στεργιάδη για το «διπλό» στην Λεωφόρο και την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ που έδειξε επιτέλους… mentality!

ΠΑΟΚ : Νίκη τίτλου και συμπεριφορά ομάδας Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λεωφόρο με νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ένα αποτέλεσμα που κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει προμήνυμα κατάκτησης τίτλου.

Μπορεί το παιχνίδι και πάλι να… στράβωσε στο 59ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τα παράτησε, έδειξε «μεντάλιτι» και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο από μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ.

Γενικότερα πάντως και πέραν πάσης αμφιβολίας η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν η καλύτερη την φετινή σεζόν. Θα ήταν… αμαρτία να μην πάρει αυτό το ματς η ομάδα του Λουτσέσκου, που ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό και δημιούργησε περισσότερες φάσεις από κάθε άλλο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα φέτος.

Η καλή και «γεμάτη» εμφάνιση του Δικεφάλου απέναντι στον Παναθηναϊκό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν υστέρησε κανείς από όσους αγωνίστηκαν, ενώ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου διάβασε σωστά το παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος κόουτς τοποθέτησε τον Εσίτι στην ενδεκάδα από την αρχή για να περιορίσει τον Καρλίτος και τα κατάφερε στον απόλυτο βαθμό, αφού ο Ισπανός φορ ήταν… αόρατος, ενώ με τις συνεχείς εναλλαγές θέσεων Ζίβκοβιτς – Μουργκ – Μπίσεσβαρ μπέρδεψε την αντίπαλη άμυνα.

Ο Νιγηριανός δείχνει να μπαίνει πάλι στην εξίσωση, ο Άκπομ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα φέτος ενώ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ο Κούρτιτς μετά από το δύσκολο διάστημα που είχε στην επιστροφή του από τον κόβιντ έδειξε ότι είναι και πάλι εδώ. Είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ τα αγωνιστικά αυτά, πέραν των τριών βαθμών, αφού δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω την εικόνα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Απλά θα γράψω αυτό που σκεφτόμουν χθες κατά την διάρκεια του αγώνα στην Λεωφόρο: «Ας τον χαρούμε όσο τον έχουμε εδώ…».

Αυτή η νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, ήρθε στο ιδανικότερο σημείο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση και να πάει στην διακοπή με ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με τέτοια νοοτροπία, τέτοιο… σκύλιασμα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην συνέχεια, ειδικά μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες που θα δώσουν λύσεις.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Στέλιος Στεργιάδης ανήκει στην nouvelle vague των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και προέρχεται από την παραγωγική δημοσιογραφική διαδικασία (Σπορ του Βορρά, Sport 103).Αρχισε από τα τοπικά πρωταθλήματα Μακεδονίας - Θράκης, συνέχισε με το κλασικό ρεπορτάζ Β' - Γ' Εθνικής (Σπορ του Βορρά, Arena Press) και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες (ο ίδιος ποτέ) έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" να αναλάβει δράση στο "ασπρόμαυρο" μετερίζι της ενημέρωσης (Arena Press, Arena 89,4 Fair Play Press, Live Sport, Sfina.gr).Θεωρείται ο πιο γουρλής ρεπόρτερ (κατά ομολογία συναδέλφων) αφού από το 2016-17 που ανέλαβε, άρχισε η καταγραφή τίτλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ρεαλιστής - πραγματιστής με αγαπημένη λέξη την "ισορροπία", αισιόδοξος σε βαθμό... κακουργήματος, αν και μονίμως νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

13.4.20247:40 μμ

  Μετά από μία επική μάχη δύο ωρών και σαράντα λεπτών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχρέωσε τον Γιανίκ Σίνερ στη δεύτερη φετινή ήττα του και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο.  

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

13.4.20243:30 μμ

  Δίχως άλλο δεν μπορούσε να αποχαιρετήσει το NBA με λιγότερο εντυπωσιακό τρόπο. Πριν από οκτώ χρόνια, μία ημέρα σαν σήμερα, στις 13 Απριλίου 2016, ήταν το τελευταίο παιχνίδι NBA του θρύλου των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ. Έδωσε μία τελευταία θρυλική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

13.4.20241:24 μμ

  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12)θα αντιμετωπίσει σήμερα (όχι πριν από τις 2.30μ.μ.) τον Γιανίκ Σίνερ (Νο. 2), διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά master του Μόντε Κάρλο.     Ο 22χρονος Ιταλός πρωταθλητής βρίσκεται σε ονειρική πορεία, έχοντας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

13.4.202410:38 πμ

  Οι αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, ο εκτός έδρας αγώνας του Άρη με το Περιστέρι και ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στο Μόντε Κάρλο πρωταθλήματα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

13.4.20249:29 πμ

  Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr.wallet σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Superleague μεταξύ Πανσερραϊκού – ΟΦΗ. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν εγγραφεί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

12.4.20248:00 μμ

  Με διαρροή της, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι απαιτεί την ισονομία και την εφαρμογή της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ανένδοτος ως προς αυτή την υπόθεση.   Θέλει τη διεξαγωγή του τελικού του θεσμού στο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή