Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης 4-1: Η απόδοση των παικτών του Δικεφάλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30/10/202111:55 μμ

ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης 4-1: Η απόδοση των παικτών του Δικεφάλου

Ο Στέλιος Στεργιάδης βαθμολογεί για λογαριασμό της ThessNews τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη με 4-1 επί του Απ. Σμύρνης.

ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης 4-1: Η απόδοση των παικτών του Δικεφάλου

Ο Στέλιος Στεργιάδης βαθμολογεί για λογαριασμό της ThessNews τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη με 4-1 επί του Απ. Σμύρνης.

 

 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ    6

Στην φάση του 1-1 για μια ακόμα φορά βρέθηκε προ… εκπλήξεως αφού ο Τέιλορ έχασε τον Παμλίδη και βγήκε για να προλάβει. Γενικότερα προσπάθησε να παίξει γρήγορα με την μπάλα για να βγει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.

 

ΤΕΪΛΟΡ 4

Ενώ ξεκινάει το παιχνίδι ιδανικά κερδίζοντας το πέναλτι από τον Τουτουαρίμα για το 1-0, τα κάνει για μια ακόμα φορά… θάλασσα στην φάση του 1-1. Παρόμοια σκηνή με το 4-3 του Βόλου που δείχνει φανερά ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά σε τακτικό επίπεδο.

 

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ             5

Με όρεξη και ανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο έδωσε πλάτος στην επίθεση του Δικεφάλου. Ο Πορτογάλος αρχηγός αν και είχε χώρους, ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είχε καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια με αρκετές βεβιασμένες ενέργειες.

 

ΒΑΡΕΛΑ               6

Με τον Απόλλωνα κλεισμένο στα καρέ του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Περισσότερη την περισσότερη ώρα του ματς ως ένας ακόμα… αμυντικός χαφ.

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ     7

Με τις μεγάλες του μπαλιές προσπάθησε να κάνει γρήγορη μετατόπιση παιχνιδιού στην «απέναντι» πλευρά και να δημιουργηθούν οι καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Με ωραία κεφάλια από σέντρα «πάρε – βάλε» του Ζίβκοβιτς «καθάρισε» την νίκη.

 

ΣΒΑΜΠ 6

Πέτυχε το δεύτερο του γκολ στην σεζόν από την «άσπρη βούλα» κάνοντας το 1-0. Έτρεξε πολύ στην μεσαία γραμμή και προσπάθησε να ενώσει τις «γραμμές» του ΠΑΟΚ.

 

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ     7

Εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο ματς, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ο Μαροκινός πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε ενώ ήταν ο παίκτης που βρήκε τον Σφιντέρσκι για το 2-1 στην φάση του 69ου λεπτού.

 

ΝΤΟΟΥΓΚΛΑΣ    7

Πολύ μεστό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που έπαιξε δίπλα στον Σβαμπ ως αμυντικός χαφ και πάλι μετά από αρκετό καιρό, σε ότι αφορά βασική ενδεκάδα. Έκλεισε τον αγώνα με ένα γκολ, το δεύτερο του στην σεζόν μετά από αυτό απέναντι στον ΟΦΗ.

 

Α. ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ      7

Την ημέρα που υπήρξε η επιβεβαίωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλή έκβαση που είχαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Σέρβος ήταν καταλυτικός. Μπορεί να μην έγραψε γκολ, αλλά ήταν… παντού και έκλεισε το ματς με μια καταπληκτική ασίστ για το 3-1.

 

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ        6

Πολύ δουλειά και τρέξιμο από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, που προσπάθησε να «τρέξει» τον Μπαξεβανίδη και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του. Βγήκε από τον αγώνα όταν το σκορ είχε πάει στο 3-1 και έπρεπε να πάρει «ανάσες».

 

ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ        7

Γενικότερα στο ματς ήταν εκτός κάδρου αλλά ο Πολωνός φορ πήρε μια φορά την μπάλα εκεί που πρέπει να την παίρνει ένας επιθετικός και το… κόλλησε. Εξαιρετικό τελείωμα «χειρουργικής ακρίβειας» από τον Σφιντέρσκι που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την δύσκολη θέση.

 

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ      6

Ο Ρουμάνος προπονητής έβαλε μια λογική ενδεκάδα απέναντι στον Απόλλωνα και είδε πάλι να… στραβώνει το ματς στο 15ο λεπτό ενώ η ομάδα του μπήκε καλά στο ματς. Εν τέλει έστω και μετά το 70’ πήρε μια θετική τροπή ο αγώνας και του επετράπη να κάνει αλλαγές διαχείρισης των παικτών που θα επιβαρυνθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

 

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ        6

Ο Βραζιλιάνος μπακ πέρασε στο ματς αντί του Βιεϊρίνια όταν το σκορ ήταν ήδη στο 3-1 και είχε χαλαρώσει κάπως ο ρυθμός. Ανέβηκε αρκετές φορές έστω και αν δεν είχε δυνατότητα να απειλήσει όντας δεξιοπόδαρος.

 

ΚΟΥΡΤΙΤΣ             6

Πέραν των τριών βαθμών ο ΠΑΟΚ κέρδισε χθες και την επιστροφή του κομβικού Σλοβένου χαφ που ο Λουτσέσκου τον ετοιμάζει για Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό. Τα 27 λεπτά συμμετοχής ήταν ένα ιδανικό… ορεκτικό.

 

ΜΟΥΡΓΚ               6

Μπήκε ο Αυστριακός ήταν κινητικός τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως δεξιός εξτρέμ στην συνέχεια.

 

ΑΚΠΟΜ                6

Πέρασε στο ματς αντί Σφιντέρσκι στο 77ο λεπτό, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά εν τέλει κέρδισε το πέναλτι από τον Μπαξεβανίδη για το 4-1.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ             6

Αγωνίστηκε για 13 λεπτά και πρόλαβε να πάρει δυο φορές το χειροκρότημα της Τούμπας με δυο ενέργειες του. Μια ακόμα φορά που παίρνει ευκαιρία από τον Λουτσέσκου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Στέλιος Στεργιάδης ανήκει στην nouvelle vague των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και προέρχεται από την παραγωγική δημοσιογραφική διαδικασία (Σπορ του Βορρά, Sport 103).Αρχισε από τα τοπικά πρωταθλήματα Μακεδονίας - Θράκης, συνέχισε με το κλασικό ρεπορτάζ Β' - Γ' Εθνικής (Σπορ του Βορρά, Arena Press) και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες (ο ίδιος ποτέ) έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" να αναλάβει δράση στο "ασπρόμαυρο" μετερίζι της ενημέρωσης (Arena Press, Arena 89,4 Fair Play Press, Live Sport, Sfina.gr).Θεωρείται ο πιο γουρλής ρεπόρτερ (κατά ομολογία συναδέλφων) αφού από το 2016-17 που ανέλαβε, άρχισε η καταγραφή τίτλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ρεαλιστής - πραγματιστής με αγαπημένη λέξη την "ισορροπία", αισιόδοξος σε βαθμό... κακουργήματος, αν και μονίμως νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202412:05 πμ

  Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντι της τη Φιορεντίνα.    

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20245:15 μμ

  Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ιστορική βραδιά. Kόντρα στην Μπριζ και με όπλο την καυτή του έδρα, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημiτελικά του Conference League.   Η Τούμπα θα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20243:15 μμ

  Ο πατέρας του Εργκίν Αταμάν, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τον προπονητή του Παναθηναϊκού.     Η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό του Τούρκου προπονητή σε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202411:21 πμ

  Καμιά απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή δεν έχει λάβει ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.     Ο ΕΟΚΑΝ τονίζει ότι σε περίπτωση που βρεθεί τέτοιο δείγμα, η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202410:35 πμ

  Με τη στήριξη των οπαδών του, με ηθικό ανεβασμένο λόγω της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, αλλά και με τη «βοήθεια» των κομβικών απουσιών της Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ανατρέψει στην Τούμπα (Πέμπτη 18/4, 22:00) το 1-0,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20249:41 πμ

  Οι αγώνες ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, για τους «8» του Europa Conference League καθώς και η αναμέτρηση του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαένα για το Barcelona Open, ξεχωρίζoυν στο πρόγραμμα με

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή