Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ : Άνοιξε λογαριασμό στο Παλατάκι με «καθαρό» σκορ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

29/10/202110:34 μμ

ΠΑΟΚ : Άνοιξε λογαριασμό στο Παλατάκι με «καθαρό» σκορ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στην σεζόν απέναντι στον Μίλωνα με 3-0 σετ, στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος στο Παλατάκι.

ΠΑΟΚ : Άνοιξε λογαριασμό στο Παλατάκι με «καθαρό» σκορ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στην σεζόν απέναντι στον Μίλωνα με 3-0 σετ, στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος στο Παλατάκι.

Από τον Δικέφαλο και πάλι μεγάλο επιθετικό φορτίο σήκωσε ο Ούντρις, ενώ θετικοί ήταν οι Μπράουν, Πετρέας και Κουμεντάκης.

Ο ΠΑΟΚ είχε για πρώτη φορά στην σεζόν μέχρι τώρα από την αρχή του αγώνα όλους τους παίκτες στην διάθεση του και ο Γιάννης Καλμαζίδης επέλεξε να αρχίσει με τους Γουόλς, Πετρέα, Ούντρις, Μπράουν, Κουμεντάκης και Κουκλίνσκι.

Στον αντίποδα ο Μίλωνας του Σάκη Ψάρρα άρχισε το ματς με Σπ. Χανδρινό, Αβίλα, Ούρτσεβιτς, Σπυριούνη, Καϊσλασάλο, Μπόρις, ενώ λίμπερο ήταν ο Αριστείδης Χανδρινός.

Κακό ξεκίνημα για τον Δικέφαλο στο ματς που μπήκε… χαλαρός και ο Μιλωνας προηγήθηκε με 4-8 μετά από άσο του Ούρτσεβιτς και στην συνέχεια με 5-9 με κερδισμένο μπλοκ άουτ από άουτ από τον Σπυριούνη. Κάπου έχει άρχισε να αφυπνίζεται η ομάδα του Καλμαζίδη που βελτιώθηκε σε υποδοχή και επίθεση. Ο Δικέφαλος άρχισε να ροκανίζει την διαφορά με ένα γρήγορο 4-1 σερί για να φέρει το σκορ στα ίσια (10-10). Με ένα έξυπνο πλασέ του Κουμεντάκη ο ΠΑΟΚ πήρε πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με 12-11 και στην συνέχεια δεν κοίταξε πίσω. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το 20-16, ενώ πήρε το πρώτο σετ με 25-21 από λάθος του Χανδρινού στο σερβίς.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ άρχισε φουριόζος εκμεταλλευόμενος το μομέντουμ του καλού τέλους στο πρώτο και προηγήθηκε από νωρίς με 5-2, έχοντας καλή λειτουργία στο μπλοκ με Μπράουν και Κουκλίνσκι να δίνουν πόντους. Ο Μίλωνας έβγαλε αντίδραση και με ένα μικρό σερί ισοφάρισε σε 7-7 όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ βρήκε απαντήσεις και με ένα γρήγορο 3-0, έκανε το 10-7. Με καλές επιλογές και λάθη από πλευράς Μίλωνα ο Δικέφαλος έστειλε το σκορ στο 16-12. Η ομάδα του Καλμαζίδη δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκανε το 2-0 στα σετ κερδίζοντας το δεύτερο με 25-17 με τον Ούντρις να παίρνει τρεις από τους τελευταίους πέντε πόντους του ΠΑΟΚ.

Στο τρίτο σετ ο Μίλωνας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε ακόμα και με +4 (4-8), παίρνοντας το μάξιμουμ από την επίθεση του ενώ και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έκανε λάθη χαλαρότητας. Η διαφορά έφτασε για την ομάδα του Γιάννη Ψάρρα μέχρι και το +5 (5-10) ωστόσο στην συνέχεια άρχισε η μεγαλή αντεπίθεση από τον Δικέφαλο που πίεσε από το σερβίς την υποδοχή των φιλοξενούμενων. Με ένα σερί 9-4 ο ΠΑΟΚ έφτασε το σκορ στην ισοπαλία 14-14 χάρη σε ένα κρεσέντο του Κουμεντάκη που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο τρίτο σετ. Τα απανωτά λάθη των φιλοξενούμενων στο σερβίς και η σοβαρότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση έφερε το «προσπέρασμα» για πρώτη φορά μετά την πρώιμη φάση του σετ, με 20-19. Στο τέλος του τρίτου σετ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δυσκολία για να βρει τρόπους να πάρει το παιχνίδι με τον Ούντρις να παίρνει σχεδόν όλες τις επιθέσεις.

Τα σετ 3-0 (25-21, 25-17, 25-22)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 6 (6-0)
2. Παναθηναϊκός 6 (6-0)
3. ΠΑΟΚ 6 (7-4)
4. Φοίνικας Σύρου 6 (6-3)
5. Μίλωνας 4 (5-6)
6. Κηφισιά 0 (1-6)
7. ΟΦΗ 0 (0-6)
8. Φίλιππος Βέροιας 0 (0-6)

* ΠΑΟΚ και Μίλωνας έχουν τρεις αγώνες.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Στέλιος Στεργιάδης ανήκει στην nouvelle vague των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και προέρχεται από την παραγωγική δημοσιογραφική διαδικασία (Σπορ του Βορρά, Sport 103).Αρχισε από τα τοπικά πρωταθλήματα Μακεδονίας - Θράκης, συνέχισε με το κλασικό ρεπορτάζ Β' - Γ' Εθνικής (Σπορ του Βορρά, Arena Press) και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες (ο ίδιος ποτέ) έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" να αναλάβει δράση στο "ασπρόμαυρο" μετερίζι της ενημέρωσης (Arena Press, Arena 89,4 Fair Play Press, Live Sport, Sfina.gr).Θεωρείται ο πιο γουρλής ρεπόρτερ (κατά ομολογία συναδέλφων) αφού από το 2016-17 που ανέλαβε, άρχισε η καταγραφή τίτλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ρεαλιστής - πραγματιστής με αγαπημένη λέξη την "ισορροπία", αισιόδοξος σε βαθμό... κακουργήματος, αν και μονίμως νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202412:05 πμ

  Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντι της τη Φιορεντίνα.    

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20245:15 μμ

  Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ιστορική βραδιά. Kόντρα στην Μπριζ και με όπλο την καυτή του έδρα, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημiτελικά του Conference League.   Η Τούμπα θα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20243:15 μμ

  Ο πατέρας του Εργκίν Αταμάν, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τον προπονητή του Παναθηναϊκού.     Η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό του Τούρκου προπονητή σε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202411:21 πμ

  Καμιά απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή δεν έχει λάβει ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.     Ο ΕΟΚΑΝ τονίζει ότι σε περίπτωση που βρεθεί τέτοιο δείγμα, η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202410:35 πμ

  Με τη στήριξη των οπαδών του, με ηθικό ανεβασμένο λόγω της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, αλλά και με τη «βοήθεια» των κομβικών απουσιών της Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ανατρέψει στην Τούμπα (Πέμπτη 18/4, 22:00) το 1-0,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20249:41 πμ

  Οι αγώνες ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, για τους «8» του Europa Conference League καθώς και η αναμέτρηση του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαένα για το Barcelona Open, ξεχωρίζoυν στο πρόγραμμα με

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή