Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27/04/20246:30 μμ

Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (VIDEO)

O Σαλάχ ήταν εκνευρισμένος στη μικτή ζώνη του «London Stadium» και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση

Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Η Λίβερπουλ μέσα σε μια εβδομάδα έχασε τα πάντα σε Ευρώπη και Αγγλία και όπως είναι φυσικό το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα. 

Οι Reds αποκλείστηκαν στο Europa League από την Αταλάντα και στην Premier League ενώ πριν από δύο εβδομάδες ήταν φαβορί για τον τίτλο οι “γκέλες” με μικρές ομάδες της κατηγορίας την έβγαλαν από το παιχνίδι.

Το Σάββατο έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ουσιαστικά τελείωσε με την υπόθεση τίτλος. Ο Κλοπ φεύγει, ο Σλοτ έρχεται αλλά η γκρίνια παραμένει. 

Στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ είχαμε καυγά μεταξύ του Σαλάχ και του Κλοπ!

https://twitter.com/jacobsben/status/1784228187792142527?s=61&t=XgeeYjjH2RPMlqnTljrmNQ

Ο Αιγύπτιος μπήκε στο ματς ως αλλαγή μετά την ισοφάριση των Σφυριών σε 2-2 στο 82ο λεπτό. Πριν την αλλαγή ο Σαλάχ και ο Κλοπ τα είπαν σε πολύ έντονο ύφος με τον Αιγύπτιο να μιλά εκνευρισμένος προς τον προπονητή του και τον Κλοπ να κουνά το κεφάλι του σχεδόν ειρωνικά.

Μάλιστα, η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει όταν ο Αιγύπτιος προσπάθησε να πλησιάσει τον Γερμανό, αλλά ο Νούνιες μπήκε ανάμεσά τους για να «σβήσει» τη φωτιά πριν ανάψει για τα καλά.

O Σαλάχ ήταν εκνευρισμένος στη μικτή ζώνη του «London Stadium» και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων μετά τον έντονο διάλογο με τον προπονητή του. Το μόνο που είπε για να εξηγήσει τον μη σχολιασμό του συμβάντος ήταν: «Αν μιλήσω σήμερα, θα βάλω φωτιές»!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.5.202411:17 πμ

  Ο Ιταλός Ρομπέρτο Πρεβιτάλι με τον Hachiko ήταν ο νικητής στο δραματικό, όπως εξελίχτηκε, αγώνα της πρεμιέρας της διεθνούς διοργάνωσης, που πρόσφερε τα πλουσιότερα έπαθλα αν καιήταν ο τελευταίος που βγήκε να αγωνιστεί.     Πραγματοποίησε άπταιστη διαδρομή και

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.5.202411:12 πμ

  «Συναγερμός» έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στη ΕΥΠ ενόψει του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναμένονται ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω και των απειλών που έχει εκφράσει το ISIS τόσο για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όσο και ενόψει των

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.5.202410:29 πμ

  Το τρόπαιο του Conference League, το οποίο θα διεκδικήσουν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena, έφτασε στην πλατεία Κοτζιά.     Ήδη από νωρίς φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και του ποδοσφαίρου φωτογραφίζονται με το

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.5.20249:51 πμ

  Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Βαρβάρα Γκάρτσεβα για το 1000αρι τουρνουά της Ρώμης καθώς και οι αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.5.202412:05 πμ

  Το ματς Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο Τσικίνιο έκανε το σουτ από τα αριστερά της περιοχής, όμως ήταν άστοχος. Σύντομα η Άστον Βίλα πήρε την κατοχή της μπάλας, άνοιγε την μπάλα στα άκρα, πότε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

9.5.20248:15 μμ

  Νέο βίντεο στο TikTok ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Το βίντεο δεν έχει σχέση με τις ευρωεκλογές, αλλά με την πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού στο Final-4 της Euroleague την οποία είχε προβλέψει από τις 2 Μαΐου.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή