Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιατρός του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν άλλαξα ποτέ τη γνωμάτευση για Χουάνκαρ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23/10/202310:19 πμ

Γιατρός του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν άλλαξα ποτέ τη γνωμάτευση για Χουάνκαρ»

Φυσικά, υπήρξε και η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε πως ο γιατρός είπε πως λαμβάνει μηνύματα, που τον απειλούσαν και του έβριζαν τη μητέρα.

Γιατρός του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν άλλαξα ποτέ τη γνωμάτευση για Χουάνκαρ»

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Ο Χρήστος Γώγος ήταν ο γιατρός του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και βρέθηκε στο επίκεντρο, μετά την κροτίδα που έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ και που τελικά προκάλεσε την οριστική διακοπή του ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Με βάση ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν, μετά την διακοπή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο γιατρός του ντέρμπι φέρεται να είπε πως ο Χουάνκαρ έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, μετά την ρίψη της κροτίδας που έπεσε κοντά του.

Λίγο αργότερα -και με βάση το “πράσινο” ρεπορτάζ- ο Χρήστος Γώγος φέρεται να είπε ότι ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού είναι κλινικά “ΟΚ” για να αγωνιστεί, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Φάμπιο Μαρέσκα, να ανάβει το «πράσινο» φως για να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση των “πρασίνων”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, εκεί όπου εμφανίζονται μαζί οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χρήστος Γώγος, με το σχόλιο των «πρασίνων» να είναι το εξής: «Ο γιατρός του σημερινού αγώνα. Και ο νοών νοείτω…».

Στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές αναρτήσεις στα social media, με φωτογραφίες του κ. Γώγου δίπλα σε παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και σε άλλα αθλητικά γεγονότα.

Φυσικά, υπήρξε και η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε πως ο γιατρός είπε πως λαμβάνει μηνύματα, που τον απειλούσαν και του έβριζαν τη μητέρα.

Ο γιατρός του μεγάλου ντέρμπι τοποθετήθηκε μετά τις εξελίξεις στο “Καραϊσκάκης” –και την πτώση του Χουάνκαρ μετά από ρίψη κροτίδα– ξεκαθαρίζοντας ότι δεν άλλαξε ποτέ τη γνωμάτευσή του, ενώ αναφέρθηκε και στα μηνύματα που δέχθηκε.

Η ανάρτηση

“Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπορ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα. Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα”.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7.12.20232:40 μμ

  Την πρώτη τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ παρατήρησης για το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τίτλο «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ», παρουσιάζει η ΕΡΤ3 από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00.Τρία είναι τα σημεία που ορίζουν τη ζωή και τις αξίες της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7.12.202310:06 πμ

  Το ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο στην Τούμπα για τον γύρο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6.12.202312:59 μμ

  Η ΕΠΟ ενημέρωσε για τα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση με την ΚΕΔ και αντιπροσωπεία των διαιτητών και ζητά από όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα για την προστασία των διαιτητών.   Η ανακοίνωση: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αρχική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6.12.202310:05 πμ

  Η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τη Γκραν Κανάρια καθώς και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για τη 15η αγωνιστική της Premier League ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Αναλυτικά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6.12.20239:10 πμ

    Σε συνάντηση σήμερα το πρωί με αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και διαιτητές της Super League κάλεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Η επιστολή της ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτελεί συνέχεια της επιστολής που απέστειλαν σε αυτή οι διαιτητές και βοηθοί της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

5.12.20238:33 μμ

  Το περιοδικό Time ανακήρυξε τον Λιονέλ Μέσι αθλητή της χρονιάς για το 2023.   Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου οδήγησε την Αργεντινή στον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022, εδραιώνοντας την φήμη του ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές

thess

Επικαιρότητα

ΓΕΥΣΗ

7.12.20234:00 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή