Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ασπρόμαυρος θρίαμβος στο «Καραϊσκάκης»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

05/11/20239:33 μμ

Ασπρόμαυρος θρίαμβος στο «Καραϊσκάκης»!

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον Πειραιά και συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 2-4 

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ο Δικέφαλος πέρασε πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με μια ιστορική νίκη πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τη δυάδα. Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Ζίβκοβιτς, δύο ο Τόμας και ένα Οζντόεφ με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει γκολ με τον Φορτούνη και τον Μασούρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

 

Το ματς

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρατάχθηκε με 4-3-3, με τους Καμαρά, Έσε και Αλεξανδρόπουλο να τοποθετούνται στον άξονα. Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 4-2-3-1, με τους Κεντζιόρα – Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας και τον Μουργκ στη θέση “10”, με τον Κωνσταντέλια να ξεκινάει απ’ τον πάγκο.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρχε τελική, με τις μονομαχίες να είναι αρκετές στη μεσαία γραμμή. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 10′ με σουτ του Φορτούνη εκτός περιοχής. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύονταν να πατήσουν στην περιοχή του Δικεφάλου, εν αντιθέσει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που πατούσαν πιο εύκολα στο “κουτί” των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φορτούνης από τα δεξιά έψαξε τον Ποντένσε στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι, που έδρασε σωτήρια. Τρία λεπτά αργότερα απάντησε ο Κουλιεράκης με σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον ρυθμό του και στο 30′ είχε καλή στιγμή με τον Ζίβκοβιτς στην αντεπίθεση. Στο 38ο λεπτό ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Μπάμπα έβγαλε από τα αριστερά την παράλληλη μπαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να διώξει, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους, κρατώντας μακριά από την περιοχή τους τον Ολυμπιακό.

O Mαρτίνεθ πέρασε στην ανάπαυλα τον Μασούρα στη θέση του Αλεξανδρόπουλου με τον σχηματισμό να γίνεται 4-2-2. Οι ερηυθρόλευκοι απείλησαν στο 48′ με σουτ του Φορτούνη εκτός περιοχής, μετά το λάθος του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Ο Μπάμπα από τα αριστερά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Πορόσο ανέτρεψε τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος κινήθηκε στην μπάλα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Τόμας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-0 στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μαρτίνεθ έκανε ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα του με τον Σολμπάκεν να αντικαθιστά τον Κίνι. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν “φωτιά” στην αντεπίθεση και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 66ο λεπτό για το 3-0. Ο Ζίβκοβιτς είδε την κίνηση του Μουργκ στην αριστερή πλευρά της περιοχής, εκείνος τροφοδότησε στα δεξιά τον Τόμας, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός επιχειρούσε με τις αλλαγές να βρει τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ από την πλευρά του ο Λουτσέσκου πέρασε τον Κωνσταντέλια για να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Και τα κατάφερνε καθώς ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου απείλησε με σουτ την εστία των ερυθρόλευκων.

Στο 78′ ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τον θρίαμβό του με ένα γκολ… χάρμα οφθαλμών. Ο Κωνσταντέλιας έπαιξε το 1-2 με τον Μπράντον Τόμας, ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου πέρασε τον Πασχαλάκη βγήκε πλάγια, με τακουνάκι έστρωσε στον Οζντόεφ που σκόραρε. Στο 86′ ο Ολυμπιακός μείωσε. Σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φορτούνης πήρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, πλάσαρε και η μπάλα με τη βοήθεια του δοκαριού μπήκε στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τόμας.

Πηγή: sport24
 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

8.12.20236:15 μμ

  Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για όλα όσα έγιναν στο κλειστό του Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.   Με επίσημη ανακοίνωση, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για την επίθεση στον αστυνομικό, με

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

8.12.20234:25 μμ

  Ανακοίνωση που ζητάει τη διακοπή των πρωταθλημάτων σε κάθε άθλημα και την ανάληψη ευθυνών εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.   Αναλυτικά η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

8.12.202310:16 πμ

  Ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου καθώς και οι αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 17:00 COSMOTE SPORT 8 HD

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7.12.20235:15 μμ

  Βίντεο στο instagram δημοσίευσε σήμερα ο Ράφα Ναδάλ, στο οποίο άφησε να εννοηθεί ότι το 2024 θα μπορούσε να είναι η τελευταία του σεζόν ως επαγγελματίας.   Σε αυτό το τέταρτο βίντεο που δημοσίευσε ο Ναδάλ τις τελευταίες ημέρες,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7.12.20234:25 μμ

  Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επιβεβαίωσε και επίσημα ότι δεν θα οριστούν διαιτητές, εξαιτίας της απόφασης για αποχή.   Οριστικό είναι πλέον ότι δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος της Stoiximan Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο.   Όπως

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7.12.20232:40 μμ

  Την πρώτη τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ παρατήρησης για το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τίτλο «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ», παρουσιάζει η ΕΡΤ3 από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00.Τρία είναι τα σημεία που ορίζουν τη ζωή και τις αξίες της

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή