Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Ψάχνει το restart σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη… Λαμία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23/01/20228:39 πμ

Άρης: Ψάχνει το restart σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη… Λαμία

Να βάλει τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς γκολ μέσα στο 2022 θέλει σήμερα ο Άρης, που υποδέχεται στις 15:00 τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική της Superleague.

Άρης: Ψάχνει το restart σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη… Λαμία

Γράφει THESSNEWS-DESK

Να βάλει τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς γκολ μέσα στο 2022 θέλει σήμερα ο Άρης, που υποδέχεται στις 15:00 τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική της Superleague.

 

Οι κίτρινοι μπήκαν στη νέα ημερολογιακή χρονιά με το ατυχές 2-0 στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε το στείρο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και την περασμένη Πέμπτη «κόλλησαν στο μηδέν» με τη… σημερινή τους αντίπαλο, στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Για το σημερινό παιχνίδι , ο Άκης Μάντζιος έχει έναν πολύ μεγάλο «πονοκέφαλο» αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, όμως αμφότεροι οι Κουέστα και Ντένις έπεσαν θύματα τραυματισμού στο παιχνίδι της Πέμπτης κι έτσι προορίζεται για φανέλα βασικού ο Μάριος Σιαμπάνης.

Παράλληλα, θα λείψει λόγω καρτών ο Μαντσίνι, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από το Κόπα Άφρικα.

Φυσικά, μία σημερινή νίκη θα αποτελέσει το καλύτερο ψυχολογικό boost για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας (26/01, 21:30).

 

Το πλάνο ενδεκάδας

 

Όπως προαναφέραμε, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σιαμπάνης, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Σούντγκρεν – Φαμπιάνο – Μπράμπετς – Λούμορ (σ.σ. ο Γκάνεα ήταν εκτός αποστολής στο ματς Κυπέλλου, αλλά σήμερα λογικά θα βρίσκεται στην 20άδα).

Στη μεσαία γραμμή, ως πιθανότερο δίδυμο στα χαφ φαντάζει αυτό των Σάσα και Τζέγκο (εκτός αν ο Εντιαγέ είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή).

Ρόλο «δεκαριού» θα έχει ο Μπερτόγλιο, έχοντας στις πτέρυγες τους Μπρούνο Γκάμα και Χουάν Ιτούρμπε (καθώς ο Ματέο Γκαρσία δε βρίσκεται σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης).

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Μάνος έχει προβάδισμα έναντι του Λόπεθ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202412:05 πμ

  Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντι της τη Φιορεντίνα.    

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20245:15 μμ

  Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ιστορική βραδιά. Kόντρα στην Μπριζ και με όπλο την καυτή του έδρα, ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημiτελικά του Conference League.   Η Τούμπα θα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20243:15 μμ

  Ο πατέρας του Εργκίν Αταμάν, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τον προπονητή του Παναθηναϊκού.     Η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό του Τούρκου προπονητή σε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202411:21 πμ

  Καμιά απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή δεν έχει λάβει ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.     Ο ΕΟΚΑΝ τονίζει ότι σε περίπτωση που βρεθεί τέτοιο δείγμα, η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.202410:35 πμ

  Με τη στήριξη των οπαδών του, με ηθικό ανεβασμένο λόγω της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, αλλά και με τη «βοήθεια» των κομβικών απουσιών της Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ανατρέψει στην Τούμπα (Πέμπτη 18/4, 22:00) το 1-0,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18.4.20249:41 πμ

  Οι αγώνες ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, για τους «8» του Europa Conference League καθώς και η αναμέτρηση του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαένα για το Barcelona Open, ξεχωρίζoυν στο πρόγραμμα με

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή