Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με Ατρόμητο – Θεραπεία ο Ιτούρμπε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

07/01/20224:05 μμ

Άρης: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με Ατρόμητο – Θεραπεία ο Ιτούρμπε

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο (09/01), με τη Superleague να ανακοινώνει πριν από λίγο την αναβολή της.

Άρης: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με Ατρόμητο – Θεραπεία ο Ιτούρμπε

Γράφει THESSNEWS-DESK

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο (09/01), με τη Superleague να ανακοινώνει πριν από λίγο την αναβολή της.

 

Οι Περιστεριώτες πλήττονται από τον κορωνοϊό, έχοντας ανακοινώσει 11 κρούσματα τις προηγούμενες μέρες κι έχοντας αποφασίσει αναστολή των ομαδικών προπονήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς  λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 

Ευπρόσδεκτη η αναβολή

 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ικανοποίηση προκαλεί στις τάξεις των κιτρίνων, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα μπορέσει σταδιακά να ενσωματώσει στις προπονήσεις τους παίκτες που είχαν νοσήσει από τον ιό.

Θυμίζουμε ότι οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια έχουν ήδη επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, η οποία έγινε το πρωί, τα δυσάρεστα νέα έρχονται από τον Ιτούρμπε, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, με την κατάστασή του να επανεξετάζεται τις επόμενες μέρες.

 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

 

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Χουάν Ιτούρμπε να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας (τις επόμενες μέρες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Σάββατο, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.20246:30 μμ

  Η ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου μπορεί να ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από την Μπριζ στην Τούμπα, ωστόσο, το ταξίδι για την προημιτελική φάση του Conference League αποτελεί οδηγό για το μέλλον.   Έτσι, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με ανάρτησή της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.20244:00 μμ

    Ο ΠAOK ηττήθηκε (0-2) και τη Θεσσαλονίκη από τη Μπριζ (1-0 στο Βέλγιο) και ολοκλήρωσε την πορεία του στα προημιτελικά του Europa Conference League. Μία διαδρομή που αποτυπώνεται και με τη βοήθεια των αριθμών.     Όπως αναφέρει

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.20243:16 μμ

  Την απαγόρευση οποιασδήποτε μεμονωμένης ή οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.20242:16 μμ

  Ο Κωστής Τζολάκης χάρισε παραπάνω από τη μισή πρόκριση στον Ολυμπιακό στους «4» του Europa Conference League, αποκρούοντας τρία από τα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε.     Η οργισμένη αντίδραση ενός οπαδού της τουρκικής ομάδας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202411:48 πμ

    Ο Ολυμπιακός με ήρωα τον Κώστα Τζολάκη, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι, «άλωσε» την Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.   Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στους «4» του Conference League εκεί όπου θα βρουν απέναντί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202410:58 πμ

  Το ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε κρίσιμους βαθμούς χθες μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, για τα ημιτελικά του Conference League, παρέμεινε μεν στη 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA, αλλά πλησίασε ακόμη περισσότερο το Ισραήλ και αναπτέρωσε τις

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή