Κεφτέδες κοτόπουλο με παρμεζάνα

ΓΕΥΣΗ 2.4.2021 | 21:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κεφτέδες κοτόπουλο με παρμεζάνα

THESSNEWS-DESK

Αν έχετε αποφασίσει να μειώσετε το κρέας, είναι η κατάλληλη στιγμή. Προτιμήστε το κοτόπουλο, αγοράστε βιολογικό.

Υλικά

1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο

60 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη

1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο

Ελάχιστο μπούκοβο

Λίγο ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ζητήστε στον κρεοπώλη σας να σας κόψει κιμά κοτόπουλο

Αν αυτό είναι αδύνατο, κόψτε μόνοι σας 4 στήθη (βιολογικό)

Σε μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα υλικά: κιμά, μαϊντανό, παρμεζάνα, ψιλοκομμένο σκόρδο, τσίλι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Τηγανίστε τα κεφτεδάκια παρμεζάνας σε ελαιόλαδο, ροδίστε τα καλά

Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα, πράσινα λαχανικά ή χωριάτικη ελληνική

 

 

Φωτογραφία από Mary Pahlke από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω