Θ. Παπαδόπουλος: Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος στο camp στα Βασιλικά -Θα ανάψουν φωτιές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 9.11.2016 | 19:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θ. Παπαδόπουλος: Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος στο camp στα Βασιλικά -Θα ανάψουν φωτιές

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ || [email protected]

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε στην ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα Βασιλικά ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος.

 

Απαίτησε μάλιστα από την κυβέρνηση να προστατεύσει τους πρόσφυγες και τα νέα παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «ο χειμώνας αυτός θα είναι πολύ δύσκολος,στο camp στα Βασιλικά δεν θα έχει θέρμανση, συνεπώς θα χρειαστεί να ανάψουν φωτιές».

Στη συνέχεια ζήτησε  συνεννόηση με την Πολιτεία καθώς όπως είπε «δεν γίνεται να μαθαίνουμε εξελίξεις από δελτία τύπου, πρέπει επιτέλους να συνεννοηθούμε, εμείς είμαστε διατεθειμένοι τα παιδιά να πάνε στο σχολείο» και πρόσθεσε ότι πέρα από τα παιδιά του δήμου Θέρμης, πρέπει και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να πάνε στα σχολεία.

Αναφερόμενος στην Φωτεινή Παπαδοπούλου που εκπροσώπησε το υπουργείο Παιδείας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θέρμης επισήμανε ότι το υπουργείο έχει στείλει εκπαιδευτικούς χωρίς να ξέρει ο ίδιος ο δήμος Θέρμης τι γίνεται. «Έχουμε την ευθύνη να φιλοξενούμε πρόσφυγες και δεν γνωρίζαμε πριν από έναν μήνα πόσοι ήταν. Υπάρχει θέμα στην θέρμανση, στην υγιεινή, και υπάρχει το πρόβλημα της κεντρικής οδού, καθώς το camp βρίσκεται πάνω στον δρόμο. Δεν γίνεται η περιφέρεια να αναφέρεται στον δήμο Θέρμης, που δεν έχει αρμοδιότητα για τους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. 


Επάνω