Χώρισαν Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη

PEOPLE 10.8.2018 | 15:06 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χώρισαν Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη

THESSNEWS-DESK

Πέντε μήνες κράτησε το love story του 84χρονου ποινικολόγου με την 55χρονη ηθοποιό. Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη χώρισαν σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στην ξέφρενη ζωή της Νατάσας.

Η πρώην παίκτρια του reality Nomads που απέκτησε πρόσφατα δικό της κανάλι στο Youtube, βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας και γενικά έχει ένα πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα, το οποίο είναι δύσκολο να ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει σχεδόν 30 χρόνια και εργάζεται επίσης πολλές ώρες σε μια απαιτητική δουλειά.

«Μοιραία κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους» σχολιάζει στην Espresso πηγή από το περιβάλλον τους, προσθέτοντας ότι αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μην της χαλάσει το χατίρι.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω