Όλοι χρειαζόμαστε έναν coach: το σίγουρο βήμα για επαγγελματική και προσωπική ΑΛΛΑΓΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 12.6.2018 | 16:06 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Όλοι χρειαζόμαστε έναν coach: το σίγουρο βήμα για επαγγελματική και προσωπική ΑΛΛΑΓΗ

THESSNEWS-DESK

Η “ACTIVE COACHING” δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες Coaching και εκπαίδευσης σε ιδιώτες, στελέχη και επιχειρηματίες καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα σε οργανισμούς με στόχο την βελτίωση της απόδοσης τους.

Η αποστολή της  εταιρίας είναι η δημιουργία μιας σταθερής και συνεχώς αναπτυσσόμενης δομής η οποία να προσφέρει μέσα από τις υπηρεσίες της ενδυνάμωση των πελατών της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό, συνεχώς μεγαλώνει σε ανθρωπινό δυναμικό.

Υπηρεσίες της είναι:

•             Ατομικές συνεδρίες coaching

•             Ομαδικές συνεδρίες coaching (group coaching)

•             Εκπαίδευση σε δεξιότητες (soft skills training)

•             Εκπαίδευση Coaching (Diploma in Positivity Coaching)

Η Active Coaching είναι πρωτοπόρα γιατί είναι η μόνη εταιρεία που αυτήν την στιγμή προσφέρει στην Θεσσαλονίκη εκπαίδευση coaching σε συνεργασία με την Positivity Coaching Academy (Αθήνα) που οδηγεί σε δίπλωμα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από τον μεγαλύτερο και παλαιότερο παγκόσμιο οργανισμό των επαγγελματιών του coaching, I.C.F (International Coach Federation) – Διεθνής Ομοσπονδία Coaching που απαριθμεί 25.000 coaches – μέλη σε 125 χώρες!

Το Coaching είναι μια δημιουργική διαδικασία, η οποία προκαλεί τη σκέψη και εμπνέει τα άτομα να μεγιστοποιήσουν την προσωπική και επαγγελματική τους δυναμική, που είναι εξαιρετικά σημαντική λόγω της περιπλοκότητας του σύγχρονου περιβάλλοντος και της αβεβαιότητας που το συνοδεύει.

Βασική αρχή του κάθε Coach, είναι να τιμά και να σέβεται τον πελάτη του, όσον αφορά την προσωπική του ζωή  και να τον αντιμετωπίζει ως ειδικό και στο επαγγελματικό του αντικείμενο.

Ο Coach πιστεύει πως κάθε ένας πελάτης του είναι δημιουργικός, υπεύθυνος και ειλικρινής και αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Ένας Coach έχει ευθύνη :

1.            Να διερευνήσει, να αποσαφηνίσει και να προσηλωθεί στους στόχους                         του coachee/πελάτη.

2.            Να οδηγήσει στην επίγνωση της πραγματικότητας του.

3.            Να εκμαιεύσει από τον πελάτη, τις  λύσεις και τα βήματα σχεδιασμού της προσωπικής του επιτυχίας.

4.            Να ενισχύσει τις ηγετικές του δεξιότητες και το δυναμικό του.

5.            Να κρατήσει τον coachee αυτο- λογοδοτούμενο στις δράσεις του.

Η  διαδικασία αυτή, βελτιώνει σημαντικά και ξεκαθαρίζει τις προοπτικές για  την επαγγελματική και προσωπική ζωή, βάζοντας τον άνθρωπό στο επίκεντρο των περιστάσεων και κάνοντας τον υπεύθυνο για την πορεία των καταστάσεων.

Η Καλλιόπη Γκόρη, managing  director της “Active Coaching”, με 15ετη επαγγελματική και εργασιακή πείρα σε εταιρίες και οργανισμούς ως Διοικητικό Στέλεχος, με πάνω από 12.000 ώρες διδασκαλίας σε επιχειρησιακά και κοινοτικά προγράμματα, αφουγκράστηκε την ανάγκη για εξατομικευμένη προσέγγιση του όρου επαγγελματική επιτυχία και διαπροσωπική ισορροπία στην ζωή.

Επικοινωνήστε με το τμήμα ενημέρωσης της “Active Coaching” για να κάνετε το πρώτο βήμα και να φτάσετε στην αλλαγή που επιθυμείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας:

[email protected]

www.activecoaching.gr

26ης Οκτωβρίου 28,54627

2310536107

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω