Με «Ιαπωνική Φλόγα» μας ταξιδεύει γαστριμαργικά στο Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

ΓΕΥΣΗ 13.6.2018 | 14:23 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με «Ιαπωνική Φλόγα» μας ταξιδεύει γαστριμαργικά στο Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS

Μια αυθεντική μύηση στην παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα θα προσφέρει σε Θεσσαλονικείς και επισκέπτες το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant αυτό το καλοκαίρι στον χώρο της πισίνας του Hotel Nikopolis.

«Ιαπωνική κουζίνα δεν είναι μόνο του σούσι» συνηθίζουν να λένε οι καλά γνωρίζοντες τις γεύσεις της χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου» και έχουν δίκιο.

 

Ο κατάλογος του Kasai, της «φλόγας» δηλαδή στα ιαπωνικά, εμπεριέχει εμβληματικές συνταγές του κουζίνας της Ιαπωνίας, από τη «Yakisoba»  σε διάφορες εκδοχές, τα «Yakitori», έως και ένα πλήρως ενημερωμένο μενού όσον αφορά τις συνταγές για Maki Sushi, Nigiri και Sashimi.

Ο ταλαντούχος σεφ Στέφανος Σταμίδης «δένει» αριστοτεχνικά τις πανάρχαιες τεχνικές του Sushi και του Teppanyaki με αποτέλεσμα να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με αρώματα και εμπειρίες της Ιαπωνικής και της Nikkei κουζίνας.

 

 

Φυσικά το Kasai δεν φέρνει την Άπω Ανατολή μόνο στο πιάτο σας, αλλά και στο περιβάλλον του χώρου που δημιουργεί την ατμόσφαιρα του μεγαλείου της ιαπωνικής παράδοσης χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά υλικά για τη διακόσμηση του χώρου όπως τα λούλούδια και τα πάνελ που χωρίζουν τα τραπέζια σε έναν μοναδικό σημείο κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. 

 

 

INFO

Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant

Hotel Nikopolis Thessaloniki, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη,

Τηλ. 2310 401000, 2310 401048

Από Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00

www.kasai.gr

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω