Κρέμα λάιμ

ΓΕΥΣΗ 10.3.2018 | 22:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κρέμα λάιμ

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Χυμό από 10 λάιμ
Το ξύσμα
100 γρ βούτυρο
4 αυγά χτυπημένα
220 γρ ζάχαρη
2 κουταλάκια μέλι

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μη μεταλλικό σκεύος. Το τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με νερό (μπεν μαρί) και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, το μέλι, το βούτυρο και να αρχίσουν να ενσωματώνονται με τα υπόλοιπα υλικά.

Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε πάνω από το μπεν μαρί για 25-30 λεπτά. Βγάζουμε το σκεύος από το κατσαρολάκι και αφήνουμε να κρυώσει για 3-4 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως, όμως μπορούμε να το διατηρήσουμε και σε βαζάκια!

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #95 (03/03/2018-04/03/2018)


Επάνω