Σαλάτα ζυμαρικών αλά ιταλικά

ΓΕΥΣΗ 22.2.2018 | 23:26 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σαλάτα ζυμαρικών αλά ιταλικά

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)

Σε μπόλικο αλατισμένο νερό βάζουμε να βράσουν τα ζυμαρικά.

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια, τα ντοματίνια στη μέση, τις αντζούγιες στη μέση.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε, προσθέτουμε την κάπαρη, τον βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

Στο τέλος δίνουμε μια έξτρα φρεσκάδα ρίχνοντας ξύσμα από το λάιμ και τον χυμό του.

Σερβίρουμε κρύα.
 

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω