Πατατοσαλάτα με τόνο

ΓΕΥΣΗ 22.2.2018 | 17:24 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πατατοσαλάτα με τόνο

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)
 

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βάζουμε τις πατάτες να βράσουν. Τις βράζουμε με τη φλούδα.

Τις κρυώνουμε καλά και τις αφήνουμε. Κόβουμε τις πιπεριές σε φετούλες, το κρεμμύδι σε ζαράκια και τον τόνο σε κομμάτια.

Σε ένα μπολ κάνουμε μια σως με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα.

Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, περιχύνουμε με τη σως και πασπαλίζουμε με τον άνηθο.

Σερβίρουμε κρύα.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω