Σαλάτα πέννες με καπνιστό σολομό

ΓΕΥΣΗ 22.2.2018 | 00:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σαλάτα πέννες με καπνιστό σολομό

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και μπόλικο αλάτι. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι το νερό αρχίσει να κοχλάζει.

Αφήνουμε να βράζουν όσο μας λέει η συσκευασία, συνήθως 10-11 λεπτά, και αμέσως τα κρυώνουμε για να μείνουν "ζωντανά" και σκληρά.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι!

Βάζουμε τα ζυμαρικά σε πιατέλα, ανακατεύουμε τον σολομό σε κομμάτια, την κάπαρη, τον άνηθο ψιλοκομμένο και περιχύνουμε με τη σως!

Σερβίρουμε πάντα κρύα.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #93 (17/02/2018-18/02/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω