Συνταγή για σάλτσα πέστο

ΓΕΥΣΗ 6.2.2018 | 08:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συνταγή για σάλτσα πέστο

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

200 γρ βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
100 ml ελαιόλαδο
30 γρ κουκουνάρι
Αλάτι, πιπέρι
50 γρ παρμεζάνα

 

Βάζουμε στο μπλέντερ λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σκόρδο και το λιώνουμε. Προσθέτουμε σταδιακά τον βασιλικό, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #90 (27/01/2018-28/01/2018)    

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω