Αχλάδια ποσέ με γιαούρτι

ΓΕΥΣΗ 29.1.2018 | 12:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αχλάδια ποσέ με γιαούρτι

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Αχλάδια
Ζάχαρη
Βανίλια
Κονιάκ
γκραν μαρνιέ
Γρεναδίνη
Στραγγιστό γιαούρτι

Καθαρίζουμε τα αχλάδια και αφαιρούμε το εσωτερικό και τα κουκούτσια. Τα βάζουμε να βράσουν με τη ζάχαρη, το κονιάκ, το γκραν μαρνιέ και τη γρεναδίνη. Ρίχνουμε και τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε το κενό στο αχλάδι με το γιαούρτι. Σερβίρουμε με λίγο από το σιρόπι.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #89 (20/01/2018-21/01/2018)

 


Επάνω