Ινδική κοτόσουπα με ξινόμηλα (μουλιγκατάουνη)

ΓΕΥΣΗ 28.1.2018 | 21:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ινδική κοτόσουπα με ξινόμηλα (μουλιγκατάουνη)

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

1 κοτόπουλο
Σέλινο
Καρότα
Κρεμμύδι
Πατάτες
Ντομάτες
Βούτυρο
Κάρυ
Ξινόμηλα
Αλάτι, πιπέρι


Βράζουμε το κοτόπουλο και κρατάμε τον ζωμό. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια, τις πατάτες και το σέλινο. Ρίχνουμε τον ζωμό και αφήνουμε να μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι, πιπέρι, το κοτόπουλο που έχουμε ξεκοκαλίσει και τέλος τα μήλα σε ζάρια και τις ντομάτες σε καρεδάκια. Βράζουμε για μισή ώρα και σερβίρουμε.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #89 (20/01/2018-21/01/2018)


Επάνω